Aktivarum

Pubkvällen Special – Möt Allt Åt Alla, Aschberg kartlägger jämställdister? Feministkvinnor minglar med våldsbrottsdömda män WTF!? | mars 7, 2012

Vissa personer verkar har svårt att fatta skillnaden på högerextremism och jämställdism, dags attpåpeka ett och annat.

Hej Maria Sveland. Jag var en av dem som träffade dig på Pubkvällen i Stockholm. Jag var där som privatperson  för att träffa jämställdist-intresserade människor istället bemöttes jag bla av personer som gjort sig kända för våldshandlingar mot både politiska partier och svenska polisen.

Tydligen sysslar dessa människor med nån sorts kartläggning av ”högerextremister” Pga dig och din artikel i DN-kultur så blandas vi alltså ihop med nazister! Jag vet inte om du bara var obetänksam eller om detta var avsiktligt men jag vet att det är Feministiskt Perspektiv som påbörjade dumheterna.

Alltihop började nämligen när Feministiskt Perspektiv anlitade den s.k, Researchgruppen för ”kartläggning” av antifeminister.

Researchgruppen tidigare känd som AFA Dokumentation drivs av Martin Fredriksson vilken även sitter i styrelsen för Nyhetsbyrån Piscatus AB, vars styrelseordförande är Expos Robert Aschberg. Kort sagt detta är mansdominerade våldsnära organisationer vars huvudsakliga syssla är att agera nazistjägare. Vilket givetvis inte i sig är något vi motsätter oss eller anser vara negativt så länge ”jagandet” sker utan våld och är riktat mot faktiska nazister och högerextrema grupper.

Martin Fredriksson å sin sida har plockats av polisen för att ha attackerat, använt tårgas, slagit med järnrörsliknande föremål. Vid ett tidigare tillfälle har han yttrat hot och dömts för brott mot knivlagen (Fjäderbatong) han försökte sedan undkomma straff genom att slänga den på järnvägen vilket polisen såg. En annan ”medarbetare” från AFA är Matthias Wåg.

Hur var det nu med den där macho-mannen vi inte skulle ha? Det här ger ju lite falskt intryck av feministers syn på ”mansrollen”.

Den här killen anlitas av Feministiskt Perspektiv som annars protesterar mot macho/vålds mansrollen (LOL). Chefsredaktören Anna-Klara Bratt är själv en av de personer som bussat AFA-ligister på jämställdismen genom att via DN inbilla dem det finns koppling till högerextremismen.

Det mest skrattretande i sammanhanget är att Sveland grundade denna ide på en ovetenskaplig amatörtolkning av Breiviks manifest som Magnus Linton gjort i sin bok ”De hatade” Av allt att döma var Linton omedveten om att flera av de texterna inte ens skrevs av Breivik utan var citat från andra sammanhang.

Jag förespråkar lika värden. Höger och Vänsterextremister har i detta sammanhang rätten att vara lika rätten att vara lika felvaggade!

Eller på enkel svenska. Jag gillar varken nazister / högerextremister eller deras vänstermotsats. De bägge har (enligt mig) ansvarslösa argument, obefintlig förståelse för hur kulturer fungerar, ännu sämre förståelse för vetenskap och en lång historia av våldsdåd riktade mot främst den svenska polisen och skattebetalarna.

På tal om vetenskap, Ovan hittas omslaget till Steven Pinkers nya bok om varför våldet har minskat (bloggat här).. Jag tyckte det var passande på något sätt att ett inlägg som handlade om revolutionära våldsorganisationer inleddes med en hänvisning till en bok som förklarar hur deras nytta minskat över tid i hela världen.

Även om de inte tror på objektiv vetenskap så kanske de kan få en fingervisning om vart vi är på väg.

Den dominanta gruppen på Jameson igår var Förbundet ALLT ÅT ALLA här intervjuade i Sydsvenskan. Någon som kommenterade på Genusnytt var arg över att de hade blivit kallade för Stenkastarvänstern. Vad denne uppenbarligen inte reflekterade över är vad AåA själva säger om stenkastning.

Sedan det här namnet ”Allt Åt Alla” är ju föga mer än en pseudonym för AFA (Antifa). Det finns inte särskilt många av denna sorts människor i lilla Sverige så det spelar ingen roll vad de kallar sig.. Precis som det uppenbarligen inte finns särskilt många nazister heller om de har tid att springa på jämställdistiska pubkvällar.

Allt Åt Alla var bland annat med i ”Det är vi som bestämmer” demonstrationen i Malmö som ovan video visar.

Här följer några citat som kanske belyser min inställning till deras bidrag i jämställdhetsdebatten.

Sydsvenskan: ”Men det var ändå stenkastning mot bussar med poliser i.

Allt Åt Alla – Fast det är deras förstärkta polisbuss. Den ska tåla allt. Det gjorde den också. Jag tycker inte att det är något att fokusera på. ”

Sydsvenskans reporter höll inte med utan gick vidare på samma tema och tog upp effekten på samhället.

Sydsvenskan ”Det senaste årets aktioner i Skåne har kostat samhället runt 60 miljoner kronor i polisinsatser och kommunernas kostnader. Hur ser ni på det.”

Allt Åt Alla – Vi är skattebetalare, så vi är med och betalar… Vi tycker inte heller att det är bra att snuten kommer där med hela batteriet.

Om ni tyckte det där svaret inte var tillräckligt absurt så bedöm följdfrågan och svaret.

Sydsvenskan ”Men det innebär att den autonoma miljöns sätt att driva sin kamp kostar samhället väldigt mycket pengar.”

Allt Åt Alla – Nej, det är sättet att bemöta kampen som kostar pengar. Det finns inga skattebetalare som har betalat Allt åt allas verksamhet. Ska vi behöva stå till svars för hur samhället bemöter oss?

Eller hur. Om jag tuttar på MacDonalds det är ju inte jag som fått betalt för att släcka branden. Skall jag stå till svars för att det kostar för brandkåren att släcka branden som jag tuttade på? Det här är på fullaste allvar vad Allt Åt Allas representanter säger i Sydsvenskan.

Nu vet inte jag om Stockholmsavdelningen har högre IQ-krav vid antagningen av medlemmar men… 

”Men med detta resonemang så kan det snabbt konstateras att rekryteringen av medlemmar sannerligen inte sätter upp några krav på högre begåvning, snarare tvärtom.” Obk

Vill Maria Sveland, Mian Lodalen eller någon annan av tjejerna diskutera jämställdhetsfrågor så kanske de inte skall göra det i sällskap eller understöd av den sorts våldsamma machokillar som hela deras ”diskurs” hävdar de är emot. Det är nämligen a) kontraproduktivt och b) värsta sortens dubbelmoral.

Pelle Billing skriver på sin blogg att de skötte sig, poängen är att även Hells Angels kan sköta sig men deras närvaro är knappast en fördel för det. De har begått våldsbrott redan. Poängen med denna sorts organisationer är att när de redan begått våldsdåd behöver de inte begå nya, bara närvaron är hotfull.

För mig är det dock högintressant att se vilken sorts män feministkvinnor själva hänger med/uppmunrar.

Det är det som är den riktiga mansrollen. Inte vad de säger de gillar utan vad de faktiskt väljer. Hur tror ni det stod till med mjuka killar i rosa kläder som gråter mycket på Pubkvällen? Jaja snacka går ju men det är uppenbarligen så att själva satsar de på styrka, kontroll och dominans hos männen.

Kontentan är iallafall är Svelands DN-artikel manipulerade de mindre begåvade AFA – Aka – Allt åt Alla att tro jämställdister är antifeminister som, just det ja Breivik sa han också var, alltså VAR pub träffen en samling för Breivik anhängare!!  1+1+1 = 54 ?

Det är en intressant strategi som Sveland & Feministiskt Perspektiv / Anna-Klara Bratt använde sig av.

Allt åt alla..

”Som bevisligen inte tillhör Sveriges intelligens reserv” Obk

…nappade med hull och hår och köpte resonemanget! Skulle väll kunna säga 1-0 till Sveland men eftersom alla normalbegåvade märkte vad det var för filurer som dök upp på pubträffen och diverse simpel research kunde lägga korten på bordet så blev det ett självmål istället.

Den som vill veta mer om de här grupperna kan läsa Anna-Lena Lodenius och Per Wikströms artikel  från Ordfront ”Den nya våldsvänstern”

”De vänstergrupp som tydligast förespråkar våld mot sina politiska motståndare är just Antifascistisk aktion. Namnet AFA användes för första gången av en arbetsgrupp bestående av olika antifascistiska grupper samband med bataljer i samband med Karl XII:s dödsdag den 30 november 1991.”

Obk = Oberoende kommentar

Sistaminuten Uppdatering: Och på tal om manliga feminister titta vad jag hittade nu. Radioinslag från 2006 Front P3 Tjejer utsätts för sexuella kränkningar inom aktivistvänstern En av de utpekade grupperna? Just det AFA. Eftersom de är sååå hemliga så sköter de sexuella kränkningar internt.

Jämställdisten Roger har remixat Allt Åt Allas enkät.

 


36 kommentarer »

 1. Hej, hittade in på denna blogg för några dagar sedan. Mycket intressant material. Kämpa på….

  Kommentar av Conlon — mars 7, 2012 @ 9:41 e m

 2. Conlon

  Hej, kul med en ny läsare som vågar skriva i kommentarsfältet… skall kämpa på.

  Kommentar av Aktivarum — mars 7, 2012 @ 10:06 e m

 3. Jag gillar din reflexion. Men jag måste ändå fråga. Kom Maria Sveland i sällskap med Allt åt Alla eller kom hon dit som privatperson på eget initiativ?

  Kommentar av Jenny Kristiansson — mars 8, 2012 @ 2:36 f m

 4. Jenny K:

  Hon blev enligt deras hemsida ditbjuden av Allt Åt Alla. Spelar egentligen ingen roll eftersom vad jag kritiserade var att hon satte deras strålkastare på oss genom att skriva ihop oss med högerextremister och Breivik på DN. Något som även Feministiskt Perspektiv gjorde efter att redan tidigare ha samarbetat med Researchgruppen / AFA Dokumentation/ för att ”Kartlägga” oss.

  Som jag påpekat och som framgår av intervjun är Allt Åt Alla mest den nya skepnaden av AFA. Vilket knappast är förvånande för under samma period så bytte nazistiska ”Fronten” namn till ”Svenskarnas Parti” AFA hette tidigare ”Stoppa Rasismen” men några av medlemmarna tyckte de var för mesiga och liberala och startade mer revolutionära AFA.

  Utmärkande för AFA är att de är våldspositiva, jätte-jätte-hemliga och ansiktslösa (maskerar sig under ”aktioner”) Men under åren har flera av medlemmarna blivit kända (inte minst genom att de blivit gripna av polisen. Exempelvis research.nu:s Mathias Wåg, gripen vid AFA:s ”ockupation” av DN-huset.

  Kommentar av Aktivarum — mars 8, 2012 @ 6:52 f m

 5. Om de här grabbarna är så macho-ridderliga, kan de väl åka ner till Sudan eller Kongo och stoppa massvåldtäkterna feminsterna pratar om när de säger ‘kvinnor drabbas värst i krig’. Så att de gör nytta där det verkligen behövs…

  Kommentar av Bashflak — mars 8, 2012 @ 7:25 f m

 6. Bra, Erik. Det säger en hel del ifall Bratt & Sveland hänger ihop med män som är kända och dömda för att använda våld samtidigt som åtminstone Sveland påstår att män i allmänhet våldtar och dödar. Själva verkar de inte ha några problem med att hänga ihop med män som bevisligen använt våld medan majoriteten män, som inte tar till våld, ska hållas ansvariga över vad sådana våldsamma män gör. Ska man skratta eller gråta… Jag lutar åt gråta.

  Kommentar av Matte Matik — mars 8, 2012 @ 8:21 f m

 7. En av mina barndomsvänner stämmer till 100% in på beskrivningen av männen som feministerna väljer att beblanda sig med.
  Han blev tidigt inblandad i våldsvänstern, flyttade till Malmö. Han är med i div. genusgrupper på facebook men jag tvivlar inte en sekund på att han varit delaktig i våldsamma ”demonstrationer”. Han kanske är intresserad av genus”vetenskap” för att den förklarar varför han är så våldsam, han kan ju inte rå för det han är ju uppfostrad i en patriarkal miljö. Intressant är att han blev uppfostrad av en ensamstående moder.
  Han är en ”god” man medan jag som aldrig använt våld fått skit från feminister bara för att jag inte bekänner mig till deras religion.

  Kommentar av Joel Bergqvist — mars 8, 2012 @ 8:35 f m

 8. […] Pubkvällen Special fortsätter: Maria Sveland intervjuas av Feministiskt Perspektiv, kallar nu jämställdister för “hatare” Inte ett ord om Allt Åt Alla. Det får väl betraktas som en framgång att hon kallar oss “feministhatare” vilket innebär hon varken använde” högerextremist” eller “kvinnohatare” […]

  Pingback av Kvinnodagen Special – Girlwriteswhat om “privilegium”, Stassrådens utvik, Fredrik Reinfeldt separerar, SIMOOM Sverige bygger Saudisk Vapenfabrik « Aktivarum — mars 8, 2012 @ 9:00 f m

 9. Aktivarum… mycekt bra att du tar upp dessa informationer kring våldsvænstern och deras agerande.
  Speciellt bra att de kriminella / straffdømda går att identifiera.

  Per Hagman

  Kommentar av per Hagman — mars 8, 2012 @ 9:13 f m

 10. Nu har Maria Sveland skrivit en ytterst förvriden text om pubträffen och alla ”hatare” som hon mötte då. Vad ska man säga, hon verkar inte riktigt riktig om man säger så…

  http://feministisktperspektiv.se/2012/03/08/8-mars-feminister-och-hatare-ansikte-mot-ansikte/

  Inte har hon läst det inlägg på Medborgarperspektiv som det talas om heller, trots det tror hon sig veta vad som står i det. Men det gör hon uppenbarligen inte…

  http://medborgarperspektiv.blogspot.com/2012/02/en-dag-i-maria-svelands-deprimerande.html

  Hur skulle man kunna sammanfatta henne? Förvirrad? Förljugen? Fördomsfull? Eller bara Hjernevasked?

  Kommentar av Medborgare X — mars 8, 2012 @ 10:02 f m

 11. Per Hagman:

  Av naturliga skäl är det enbart de som är straffdömda som går att identifiera. Såväl AFA som Allt Åt Alla är ansiktslösa när de gör aktioner. Endast gripna och framträdande ledare framträder med namn.

  Annars är det tvärtom, som privatperson (som inte är kändis av nån form) så är namnet oviktigt men när du ställer dig som en del av en organisation är det givetvis viktigt vem du är.

  Kommentar av Aktivarum — mars 8, 2012 @ 10:03 f m

 12. Mitt internet ville se 6 min av videon innan det kraschade typ =P men ehm.. ja det va d.

  Kommentar av Mariel — mars 8, 2012 @ 10:39 f m

 13. Mariel:

  En lång uppräkning av saker som gör att hennes två söner har sämre förutsättningar än hennes dotter i livet.

  Kommentar av Aktivarum — mars 8, 2012 @ 10:41 f m

 14. Observerar killen på 1.16: ”Jag knollar din mamma, mannen!” (varav kompisen fyller i ”knollar hela f*ttan” eller ngt i den stilen). De feminister som umgås med såna här killar ska de inte komma och ”problematisera maskuliniteter” med de som inte uppför sig på det där viset.

  Kommentar av Matte Matik — mars 8, 2012 @ 10:49 f m

 15. Mariel:

  Aj tusan, svarade på fel inlägg. Videon i det nyare inlägget om kvinnodagen är uppräkningen. Videon i det här inlägget är samma saker som du kan se på bilder här.

  http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/64863-kd-samla-frimrken-ska-synas-p-betyg

  http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/samhalle/article12196725.ab

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=2683210

  Kommentar av Aktivarum — mars 8, 2012 @ 11:00 f m

 16. Vänster ytter, eller höger ytter. Mänsklighetens avskräde i båda fallen, och verkligheten har visat att just dessa små avskrädeshögar är mera lika varandra än de själva någonsin skulle våga erkänna.

  Kommentar av Liberalen — mars 8, 2012 @ 12:23 e m

 17. Men dyker du upp fler gånger?

  Kommentar av JockeH — mars 8, 2012 @ 2:00 e m

 18. Och emedan högeryttern i form av folkmördarkramande nazister, är så gott som icke-existerande, så åtnjuter vänsteryttern i form av folkmördarkramande smyg-kommunister, såväl tillgång tv-soffor, som helsidor i riksmedia. Vår medialt och politiskt daltade, och omhuldade PK-elit helt enkelt. Som ju diggar könskommunistiska floskler som patriarkatet, mäns våld mot kvinnor, könsmaktsordning och könsroller, och gärna både kramar och torgför den feministiska mentalpatienten Solanas.

  Dessa våra verklighetsförnekande kollektivister, smygkommunister, könskommunister/socialister, som tätt fraterniserar med sin stenkastarvänster, och lika gärna idoliserar och omhuldar gamla vänsterterrorister, kallar sig själva inte vid sitt rätta namn, utan ofta något i stil med genusvetare, journalist, konstnär, författare och feminist, genusforskare, eller genusprofessor.

  Och betraktas som PK, samt erhåller skattemedel för besväret. Följaktligen har vi alltjämt denna groteska slagsida åt vänster.

  Kommentar av Liberalen — mars 8, 2012 @ 3:20 e m

 19. JockeH:

  Det gör jag nog…. vi får se hur saker utveckar sig.

  Kommentar av Aktivarum — mars 8, 2012 @ 4:41 e m

 20. Genom sådana tilltag som ”Allt åt Alla” (bara namnet avslöjar ju vilken infantil medelklassrörelse man är) drar igång mot jämställdisters pubmöte tycker jag visar att A.å.A enbart är en folkhemsversion av ryska ”Nasji”.

  Kommentar av Virtus — mars 9, 2012 @ 12:30 e m

 21. Lika skenheligt och hycklande är Aktivarums beteende som idkar både hot, förtal och smutskastning på sin förljugna blogg. Till sin hjälp har han naiva inköpta bimbos och kvinnohatande pack som späker Aktivarums samvetslösa beteende med feta donationer. Ty i deras naiva tro förväntar de sig att unga kvinnor ska strunta i sin utbildning och karriär för att bli tillsammans med äldre oattraktiva män. Synd att du inte tog med dig mamma Törnrosa till puben, så kunde hon ju hota några. Bara så du kunde känna dig trygg i din skenheliga fantasivärld.

  Kommentar av Robjoh — mars 10, 2012 @ 10:29 e m

 22. Ifall ni undrar varför jag inte raderar dessa fake-kommentarer utan bara stryker dem: Alla normalt funtade människor som ser de här kommentarerna har rätten att bestämma om de vill befinna sig intellektuellt på samma sida som dem som skrev dem.

  Kommentar av Aktivarum — mars 12, 2012 @ 2:15 e m

 23. […] vad som händer när Sveland skall beskriva jämställdisternas pubkväll i Stockholm feat. Nätverket Allt Åt Alla. “När jag till slut hamnade bredvid Pär Ström tog jag tillfället i akt och frågade […]

  Pingback av Maria Sveland igång igen – Del 1 – Om “Hatare” och Jämställdisternas pubkväll « Aktivarum — april 1, 2012 @ 1:43 e m

 24. […] förespråkade att alla bögar skall dödas. Fast den auktoritära vänsterns representanter tillhör knappast intelligensreserven. De kanske är inte begrep att alla bögar är män och Solanas SCUM innebär alla män skall […]

  Pingback av Lena Anderssons DN-ledare kritiserar PK-hyckleriet gällande kritiken mot Reggaeartisten Sizzla « Aktivarum — april 7, 2012 @ 1:36 e m

 25. Det är underhållande att se hur dåligt pålästa mansnätverken är om de här vänstergrupperna. Jag som en elak dödsknarksnazist ska upplysa er lite om andra kopplingar.

  Mathias Våg och Martin Fredriksson drev AFA Dokumentation. Våg har till och med intervjuats om sin verksamhet i TV4s Drevet (se youtube) och nyligen intervjuats i Expo om verksamheten. TIdigare har han och AFA envetet förnekat kopplingar.

  Våg och Fredriksson driver nu Researchgruppen som i stort är samma som AFA Dokumentation men med lite bredare perspektiv och mer kommersiellt samt att de inte är anonyma längre. De försöker lansera sig som journalister, fullt förståeligt. Efter 30 är det inte sött att vara stenkastarvänster utan bara tragiskt.

  Våg och Fredriksson är ledare i Allt Åt Alla och både Fredriksson och Våg finns på bild och med intervju i Aftonbladet angående Överklassafarin. Våg är också dömd för brott, inte bara Fredriksson.

  Kommentar av Ralf — maj 22, 2012 @ 2:53 e m

 26. Ralf:

  Är det inte enklare att säga att A(å)A och A(f)A är precis samma sak? Det säger sig själv att det är samma människor för hur många våldsromantiserande aggressiva gerilla-groupies med Guevera-komplex kan det finnas i det här lilla landet? Det är ju likadant med högergrupper som Swedish Defence League! Krävs inte världens skarpaste hjärna för att förstå vad dessa grupper kommer att syssla med främst är våldshandlingar mot polisen som har oturen att tvingas stå mellan dem för att förhindra värre våldshandingar.

  Kommentar av Aktivarum — maj 22, 2012 @ 3:13 e m

 27. […] samma sorts människor som under den öppet våldspositiva parollen “Allt Åt Alla” krashade vår […]

  Pingback av Godhetsrörelsen fortsätter att kapas av radikala vänstern. Från Feminismen till Pride-paraden och HBT-rörelsen « Aktivarum — juli 24, 2012 @ 10:04 f m

 28. […] gillade inte att deltagare på Jämställdisternas pubkväll fick privatlivet kränkt av feministvänstern. Varför skulle jag tycka det var mer ok att feminister fick privatlivet […]

  Pingback av Kultur-huliganismen i Sverige – Hotfulla telefonsamtal, Förolämpningar och Nallebombning « Aktivarum — september 1, 2012 @ 10:25 f m

 29. […] tvärtom blev det värre. Jämställdisternas Pubkväll (5/3) krashades. Sedan hoppade Ann Heberlein (20/3) på Svelands fanclub. Därefter blev det dags […]

  Pingback av Noll trovärdighet hos “hotade” feminister som My Vingren och Karin Pettersson « Aktivarum — september 10, 2012 @ 3:17 e m

 30. […] Och samma Martin Fredriksson som sprang runt med kamera på vår pubkväll och störde. […]

  Pingback av Gräv 2013 kvinnor skriker ”gubbslem gubbslem” åt Janne Josefsson | Aktivarum — mars 10, 2013 @ 9:09 f m

 31. […] sådana, som hotat människor som motsatt sig Turteaterns uppsättning av SCUM-manifestet och som även förstört en pubträff för jämställdister där Pär Ström fick en teckning på en avskuren penis, som man får gissa är ett form av hot. […]

  Pingback av Gräv? Ja, men inte för djupt! | Juggen reflekterar över intryck — mars 21, 2013 @ 5:10 f m

 32. […] ut mobilnummer. Pga autonoma vänsterns beteende ger jag inte ut personliga uppgifter på internet. Mitt inlägg om Pubkvällen i Stockholm förklarar […]

  Pingback av Charlotte, vill genusforskare ha en dialog om könsforskning är det bara att säga till | Genusdebatten — september 7, 2013 @ 12:40 e m

 33. […] om inte det vore nog så var det Förbundet Allt Åt Alla som under feministisk flagg krashade jämställdisternas pubmöte i Stockholm. Någon kan väl be […]

  Pingback av Det brann i huvudet på autonoma vänstern – AFA kallade ungvänstertjejer för f_ttor och h_ror | Aktivarum — mars 15, 2014 @ 1:43 f m


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

  aktivarum@gmail.com

  Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 1 383 andra följare

  Arkiv

%d bloggare gillar detta: