Aktivarum

GOTT NYTT 2015 – Hur SJW-taggen #UnsubTB kapades på nolltid av Gamers | januari 1, 2015

Vi hann knappt några timmar in på 2015 innan SJW gjorde bort sig.

För att göra en lång historia kort: En cancersjuk youtubeprofil som kallar sig Totalbiscuit – The Cynical Brit ägnar sig åt att recensera dataspel. Han har rätt hyfsat inflytande på området eftersom han har 1,9 miljoner prenumeranter.

Nyligen uttalade han sig lite för positivt om #GamerGate och då kanske ni kan gissa vad som hände? Jupp, han råkade ut för de ”goda” näthatarna: SJW-gänget alltså. I rent syfte att sabotera för honom skapade de hashtaggen #UnsubTB

Den förkortningen visade sig dock inte särskilt genomtänkt.

Inom några timmar hade #GamerGate anhängare kapat hashtaggen och bestämt att TB skulle stå för ”TuBerculosis awareness” istället för det ursprungliga personangreppet. De började genast tweeta information om Tuberkulos.

Begreppet #Unsub stod för ”avfölj” men påhittiga #GamerGate anhängare omdefinierade det snabbt till ”avskaffa” och vill SJW ha tillbaka sin attack-kampanj får de alltså attackera budskapet ”avskaffa tuberkulos” för så här ser budskapet ut nu.

Observera att Turberculosis-kampanjen är på riktigt.

Vad detta egentligen handlar om är hur SJW-gänget pga massmedias extrema vänsterbias kan trumma upp enorm uppmärksamhet för oviktiga skitsaker bara de hävdar att nån minoritet någonstans kom i kläm pga någon som SJW ogillade. Se själva:

Så här löd Total Biscuits svar

Så vad skall människor som är trötta på medias beteende göra? Enkelt: Utnyttja uppmärksamheten som media hamrar upp för skitsaker (som media tycker är viktiga) och rikta den mot något som faktiskt ÄR riktigt i verkligheten.

I detta fall tog man SJW-medias löjliga TB-hat och gjorde om det till Tuberkulos-hat istället. Vi kan kalla detta för politisk Aikido.

 

 


Publicerat i Media

10 kommentarer »

 1. Dags för några snubbar att upptäcka hur trång åsiktskorridoren är 😀

  http://bikiniarmorbattledamage.tumblr.com/post/106906034228/wtf-is-he-wearing-ewwww-that-design

  Tonårspojkar får se manliga spelkaraktärer utspökade på samma sätt som kvinnor. Deras svaga små hjärnor kollapsar.

  KiA förbjuder bojkottningstrådar – Gamerhate kommer tvingas planera sina Tom Clancy-operationer mot yttrandefriheten på pedofilsajten 8chan

  Kommentar av Axel Edgren — januari 3, 2015 @ 11:46 f m

 2. Att rita strippserier och lägga upp på nätet uppskattas inte av GamerHate.

  Kommentar av Axel Edgren — januari 3, 2015 @ 4:28 e m

 3. @Axel Edgren: Inte för att jag har mycket till övers för transfobi, men det är knappast ekvivalent; den graden av kvinnlig ‘crossdressing’ betraktas som fullständigt naturligt för i princip alla och det finns få kvinnor som skulle känna det underligt att springa omkring i ‘manliga’ kläder.

  Mer jämförbart skulle vara om kvinnliga avatarer fick sina bröst insnörda, en skrevbuleattrapp och ditmålad skäggstubb. Det i sig skulle naturligtvis resultera i ett antal upprörda kvinnor, varav ett antal feminister. Men de som upprörs över könsöverkridande är inte så många i något av fallen.

  Och vad gäller manliga avatarer så är den faktiska motsvarigheten, dvs, framhävda ‘traditionellt’ manliga attribut (inklusive deras roll som ‘förbrukningsvara’) i princip standard (möjligtvis med undantag för Leisure Suit Larry). Inte för att jag nödvändigtvis uppskattar det speciellt mycket heller, men skulle man gnälla över det skulle man förmodligen göra det på något mer produktiv sätt än att producera cross-dressande kvinnliga avatars…

  Kommentar av Olof — januari 3, 2015 @ 6:24 e m

 4. Den 7 Januari 2015 mördades i Paris minst 12 människor i ett våldsamt terroristdåd riktat mot satirtecknare. Eftersom det var en vänsterliberal tidning som attackerades så kommer större delen av media inte att ägna sig åt victim blaming.

  I och med detta är kritik mot satirtecknare nu att betrakta som en fullkomligt överflödig vara oavsett vilken sida av den politiska floran de kommer från.

  Kommentar av Aktivarum — januari 8, 2015 @ 12:46 e m

 5. ”Eftersom det var en vänsterliberal tidning som attackerades så kommer större delen av media inte att ägna sig åt victim blaming.”

  Det är ju klart, eftersom vänstern inte gör mycket för att sprida skräck, ressentiment eller ilska medan en växande del av högern pratar om att ”friheten kommer förbjudas och alla vita män kommer hamna i läger”.

  Vi har ju en anti-vänstersajt (Genusdebatten) som försöker låtsas vara resonabel och sedan säger att Sverige är en enpartistat bara för att de hatar Miljöpartiet så mycket.

  Kommentar av Axel Edgren — januari 8, 2015 @ 2:51 e m

 6. Axel Edgren:

  ”Det är ju klart, eftersom vänstern inte gör mycket för att sprida skräck, ressentiment eller ilska”

  Kan du förtydliga det där. Menar du

  A) Att vänsterns propaganda låtsas vara humor så man kan spela oskyldig ifall något tragiskt händer medan inget i vänsterns ideologi eller historia tyder på att detta är på skämt?

  eller menar du kanske

  B) Att vänstern genom historieförfalskning ser till att de flesta inte känner till de illdåd som vänsterns hantlangare begått. Exempelvis massakern på Lod-flygplatsen den 30 maj 1972 där tre vänsterstudenter löpte amok i ankomsthallen på Tel Avivs flygplats med automatvapen och handgranater? 26 dödades och ytterligare 80 skadades vid den attacken som var en av föregångarna för Charlie Hebdo-terroristdådet.

  ”This attack had a number of characteristics that seemed new at the time, but with which we’ve become more familiar in the ensuing years. The Japanese killers represented a fusion between leftists and Islamists that became very important later on during the Iranian revolution, and which continues to this day for the many leftists who support and make excuses for Islamist terrorism. ”

  http://legalinsurrection.com/2013/09/remembering-lessons-of-the-lod-airport-massacre/

  ”medan en växande del av högern pratar om att ”friheten kommer förbjudas och alla vita män kommer hamna i läger”.

  Menar du kanske

  C) vänstermänniskors förnekelse av saker som inte passar in på hur de blivit tillsagda att världen ser ut? Här är ett socialt experiment utfört på Plattan i Stockholm där det inte råder nån tvekan om vilken syn på vita män som man förespråkar och agerar efter. PK-ynkryggarna kan ”smile to the camera”.344l000 visningar hittills.

  Vi har ju en anti-vänstersajt (Genusdebatten) som försöker låtsas vara resonabel och sedan säger att Sverige är en enpartistat bara för att de hatar Miljöpartiet så mycket.

  Då kanske du menar

  D) den princip som den Stjernfelt och Thomsen från danska akademin skriver om i essäboken ”Kritik av negativ uppbyggelighet” där vänstern kommer undan all form av kritik genom att definiera allting som vad man INTE är?. I detta fall är alltså GD inte en mediasajt med liberal-konservativ lutning utan bara en sajt som säger emot vänstern är. Vänstern i sin tur definieras som ”mot rasism” och har alltså ingen egen ideologi som man kan ges ansvaret för?

  http://www.ruin.se/butik/kritik-av-den-negativa-uppbyggligheten-av-frederik-stjernfelt-soren-ulrik-thomsen/

  Eller så kanske det rentav handlar om

  E) att vänstern enligt dig är så inkompetenta att de inte väcker nån ilska och resentment ens när de uttalat har som syfte att väcka ilska hos folk som man uttryckligen ville med ”Överklassafari”

  ”Syftet är att väcka ilskan hos folk” Anna Svensson – Allt Åt Alla (Så med argumentet att de inte skapar ilska är framstår de minst sagt som rejält misslyckade)

  Kommentar av Aktivarum — januari 9, 2015 @ 12:54 f m

 7. Axel Edgren:

  Slutligen sade jag inte att Sverige var en enpartistat för att jag hatar miljöpartiet – varför jag nu inte skulle hata en struktur vars ledare beskriver vita män som en kategori som inte ens ingår i begreppet människa? – Jag sade att Sverige var en enpartistat för att det uppenbarligen blir konsekvensen av DÖ.

  Kommentar av Aktivarum — januari 9, 2015 @ 1:04 f m

 8. ”varför jag nu inte skulle hata en struktur vars ledare beskriver vita män som en kategori som inte ens ingår i begreppet människa? ”

  Ja just det hur gick din polisanmälan? För det känns som att jag mycket hellre hör utlåtanden om sådana komplicerade frågor från personer som inte bara sattes på jorden för att jag skulle kunna roa mig med dem.

  Kommentar av Axel Edgren — januari 11, 2015 @ 2:05 f m

 9. Om du öppet tar tillbaka ditt vettlösa försök att försöka sporra fram våld mot miljöpartiet, Åsa Romson och andra miljöpartistiska politiker samt miljöpartistiska väljare och förespråkare, lovar jag att svara på resten av ditt inlägg.

  Kommentar av Axel Edgren — januari 11, 2015 @ 2:10 f m

 10. Axel Edgren:

  ”Ja just det hur gick din polisanmälan?”

  Det var inte min anmälan men den gick alldeles utmärkt uppenbarligen med tanke på ökningen av antal besökare och kommentarer. Att hela syftet med lagen är att uppmuntra till kränkningar av vissa grupper framför andra grupper visste vi redan.

  ”För det känns som att jag mycket hellre hör utlåtanden om sådana komplicerade frågor från personer som inte bara sattes på jorden för att jag skulle kunna roa mig med dem.”

  Desto mer intressant är då att fråga hur det gått med Veronica Palms polisanmälan mot Björn Söder. Dock med problemet att Söder inte har pekade ut gruppen muslimer utan han pekade ut systemet Islam och med tanke på att det i stort sett bara är de satirblaskor som tecknar islam som blir bombade kan det bli svårt att säga emot – iaf på ämnet satirblaskor.

  http://www.sydsvenskan.se/sverige/palm-anmaler-soders-facebooksinlagg/

  ”Om du öppet tar tillbaka ditt vettlösa försök att försöka sporra fram våld mot miljöpartiet”

  VILKET försök att sporra fram våld mot miljöpartiet? Är du läskunnig? Jag sade uttryckligen att det INTE var något hat av miljöpartiet det rörde sig om. Det var du som babblade om att vi hatade Miljöpartiet – inte vi.

  I övrigt är det intressant att se hur du tolkade hat av en struktur (miljöpartiet) som att det skulle drabba enskilda miljöpartister.

  Normalt menar ni ju att hatar man PATRIARKATET så betyder det inte att enskilda män drabbas av hatet ifråga men den principen glömde du visst bort när det var strukturen miljöpartiet vi pratade om.

  Kommentar av Aktivarum — januari 12, 2015 @ 3:01 e m


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

  aktivarum@gmail.com

  Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör som 1 383 andra, prenumerera du med.

  Arkiv

%d bloggare gillar detta: