Aktivarum

Felvaggad? | juni 5, 2011

Och så var det dags för en oroande tillbakablick på svenska kvinnojourers verksamhet.

Här följer ett filmklipp. Observera att filmklippet inte har något att göra med citatet längre ner – förutom att bägge påstås komma från personalen på en kvinnojour där folk verkar vara rejält felvaggade.

Ett av de senaste inläggen på Genusnytt  från en person som hävdar sig jobbat flera år på kvinnojourer resulterade i en lång diskussion om den citerade kommentaren var äkta, om den kunde vara äkta, om det gick att veta, etc.

Här är ett utdrag:

”Sen början av 2000-talet jobbar jag deltid på en kvinnojour i mellan-Sverige. Och det ingår i uppgiften för jobbet att försöka vinkla och vrida på fakta för att hjälpa kvinnor mot sina fd män. De flesta kvinnorna, ja så gott som alla kolleger och folk i styrelsen, är helt skrupelfria och samvetslösa, och manar öppet att göra allt för att få fd män/sambor dömda för incest, pedofili, våldtäkt, kvinno- och barnmisshandel, plus att det är sen heller inget moraliskt fel med att röva bort barn som pappor ådömts vårdnad/umgänge med.

Jag är förstås kvinna, inga män är anställningsbara på jourer/boenden, ingen man får ens besöka de här ställena, poliser som begärs dit? Då begärs det kvinnliga poliser.”

På tal om felvaggade människor så har Lågbudget-Qaida tydligen drabbats av nya bakslag.

Enligt en SvD-artikel saboterades lanseringen av deras engelskspråkiga sajt förra året av hackers från brittiska underrättelsetjänsten MI6. De skojfriska britterna ersatte snabbt terroristernas bombrecept – med recept för engelska muffins.


Publicerat i Demokrati, Genus

2 kommentarer »

 1. Felvaggningen leder obönhörligen till mer och mer av rädsla, tyvärr tyvärr… 😥

  Kommentar av Josef Boberg — juni 6, 2011 @ 7:32 f m

 2. Fatter nesten ikke den videoen kan være sann,det er absurd å høre på dette, det er så uendelig fjernt fra min verden,mine venners verden,jeg ble både trist og sjokkert.
  Jeg kjenner mange menn som knapt får ha sex noengang,helt ok utseende menn,meg selv inklusive, og her skal man altså høre at ”stort sett alle menn tvinger seg til sex” bl.a!
  Eh..kan noen fortelle meg hvordan dette virker,hvordan jeg kan lære meg å utøve denne makten som tydeligvis ”alle menn” benytter seg av”? Jeg er nemlig lei av sølibat og blir gjerne en drittsekk om det kan hjelpe meg! Nei,dette var pinlige greier,disse folkene burde sparkes fra sin jobb,og underkastes psykiatrisk omsorg.

  Kommentar av Runar — juni 6, 2011 @ 10:44 f m


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

  aktivarum@gmail.com

  Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 1 383 andra följare

  Arkiv

%d bloggare gillar detta: