Aktivarum

Förväxla inte TED med TEDx – TEDx sprider misandrisk SJW-propaganda | mars 24, 2015

Jag råkade för ett tag sedan hitta en videokanal som sågar falska TEDx föreläsare.

Två av TEDx videoklippen ifråga som sågas hade jag redan besvarat på Genusdebatten men dessa videoklipp hade dels med nya argument som kompletterade mina såväl som en hel del komedi*** och dels var de en del av en serie på fem delar så jag kan lika gärna posta länkar till hela serien.

***Humor är givetvis subjektiv, det här råkar bara vara saker som fick mig att spontanskratta. Förutom humorn finns här mängder av utmärkta tips om hur man känner igen falsk argumentation.

SJW leftists Ep.1 – Excuse me princess on TEDx

SJM leftists Ep.2 – Feminism For Men on TEDx

SJW leftists Ep.3 – Sexism in Gaming on TEDx

TEDx White Knights – The Differences Between Men & Women. Denna har jag besvarat på GD under rubriken ”Paul Zak på TEDx – Hur Kimmelskolan lär ut biologi till kvinnor

SJW Ep. 5: How Movies Teach Manhood on TEDx. Den här videon med Colin Stokes besvarade jag på GD som en trilogi under rubriken Hur mansförakt skadar kunskapssamhället. Först del 1, sedan del 2 slutligen del 3.

Observera att de här föreläsarna specifikt riktar in sig på saker som har hög popularitet hos unga män. Det finns gott om saker som har hög popularitet hos unga kvinnor, dessa är märkligt nog frånvaranda från dessa resonemang. Varför vill inte SJW-folk behandla kvinnor som de behandlar män?

Kan det bero på att de inte förespråkar likabehandling? Vad skulle hända om lika vinklade och ovetenskapliga metoder användes på TEDx för att tolka vad kvinnor lär sig av filmer som Twilight, Hunger Games och Divergence?

Hur skulle det låta från en person som förespråkar likabehandling?

Tillägg: Som avslutning skall jag överraska alla med att rekommendera en riktig analys av dataspelsbranschen av en person som är både feminist och kvinna. Liana Kerzners ”Why Feminist Frequency Almost Made Me Quit Writing About Videogames”

Lianas inlägg i fem delar är på cirka 30 minuter vardera. 150 minuter kan låta mycket men för personer med intresse av gamerkultur och nördkultur är detta väl investerad tid med påpekanden som jag inte sett från någon annan.


Publicerat i Genus

2 kommentarer »

 1. Länken till ”SJM leftists Ep.2 – Feminism For Men on TEDx” är fel.

  Kommentar av Pinjata — mars 25, 2015 @ 7:59 f m

 2. Pinjata:

  Det stämmer det var den. Rätt länk fanns dock alldeles intill på samma sida. Fixat nu

  Kommentar av Aktivarum — mars 25, 2015 @ 9:30 f m


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

  aktivarum@gmail.com

  Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör som 1 383 andra, prenumerera du med.

  Arkiv

%d bloggare gillar detta: