Aktivarum

Den stora medieskandalen – SJW-folk försökte samma sak med Ateism som med GamerGate | oktober 20, 2014

Dags för nya inlägg på Aktivarum. Var alldeles för länge sedan och verkligen dags för en nystart.

Jag har samlat mängder av material från den mediala skandal som omringat #GamerGate och kommer vid tillfälle att försöka lägga ut så mycket som möjligt. Detta är nödvänidgt för att läsare skall förstå hur viktigt ämnet är Jag måste dock pga allvarlig sjukdom i familjen resa bort och dit jag skall finns internet bara på mobiltelefonen. Detta får bli en snabb uppdatering, jag är tillbaka i helgen dock.

De här videosamtalen jag länkar är rätt långa men de är huvudsakligen radio så det enklaste sättet att ta del av dem är att använda programmet 4k video downloader för att ladda ner dem från Youtube i mp3 och lyssna på ljudet i mobilen som vilket radioprogram som helst.

Ovan video från september 2012 visar hur Karen Straughan (GirlWritesWhat) kommentarade händelserna när samma sorts SJW- människor som nu vill dominera spelindustrin tidigare drabbade Ateist-gemenskapen där de deklarerade en högre stående form av Ateism de kallade Ateism Plus (Atheism+).

Detta kan ni sedan jämföra med den nyaste videon av InternetAristorcrat nedan där han påtalar de tydliga likheterna mellan vad som nu hänt spelsbranschen och vad som då hände ateistgemenskapen där alla inklusive Richard Dawkins attackerades av de maktgalna människor som journalistkåren tycks ha valt att stödja, ljuga åt och okritiskt ge plattformar till.


1.43 lång ojdå!

IA bjuder in Justicar och Thunderfoot som var med om Atheism+ galenskapen och låter dem berätta om försöken att infiltrera och dominera skeptikerrörelsen. För er som är nya till detta kan jag bara rekommendera att ni lyssnar och lär er att det hela började med att en av SJW-kvinnorna i Ateiströrelsen kände sig förtryckt av att en kille hon åkte hiss med frågade om hon ville ta en kopp kaffe med honom vilket fick namnet #Elevatorgate.


4.46 lång, OMG!

En annan som har bjudit in människor för att få en bättre bild än den uppenbart lögnaktiga bild flera journalister på stora tidningar försöker komma undan med är Sargon of Akkad. Ovan ser ni hans diskussione ”A Conversation with #GamerGate and ”Notyourshield. Observera att Sargon inte är den första att använda ordet ”konservation” i den här sortens videofilmer.

Anita Sarkeesian kallar sin Feminist Frequency (som många journalister också tycks okritiskt älska) för ”Conversations with pop culture” Här är hennes video om Ironic advertising från September 2010 . Det är bara det att i Anita Sarkeesians ”konversationer” pratar hon med ingen förutom sig själv medan en riktig ”konversation” förutsätter att man  låter någon annan prata också. Nåväl här är en 60 sekunders genomgång av #GamerGate handlar om


60 sekunder, lite kortare än de andra.

Fast det sista är inte längre det senaste. Det senaste är att när en journalisten Sam Biddle på Gawker Media (som äger Kotaku, en av gamerhater-sajterna och välkända för SJW-agenda) skrev och uppmuntrade till mobbing (bullying) av gamers, nördar och liknande så drog biltillverkaren Mercedes Benz omedelbart bort sin annonsering från Gawker Media eftersom Mercedes aktivt stödjer initiativ mot mobbing.

Som vanligt är det aktivarum@gmail.com för tips och sånt. Jag skall vara extra uppmärksam på hur mailboxen ser ut på Lördag. Som sagt har har massor av material som jag samlat tricket är bara att börja få ut alla länkar, bilder och liknande. Men nu är det alltså ut på vägarna som gäller.


Publicerat i Genus, Media

3 kommentarer »

 1. Tror du SJWs kommer gå i samma fotspår som de gjorde i Atheism+? Jag tycker detta känns mycket större än hela atheism-infiltreringen var. Även om Atheism+ är ett utdött forum nu så är ju idioterna fortfarande kvar i bakgrunden. Jag vet inte hur stor påverkan det egentligen hade förutom att visa att feminism inte går hand i hand med ateism.

  Kommentar av Cheesesteakjimmys — oktober 21, 2014 @ 12:28 f m

 2. ”Tror du SJWs kommer gå i samma fotspår som de gjorde i Atheism+?”

  Nja, skillnaden mellan Atheism+ och GamerHate är att Atheism var en liten begränsad rörelse tydligt representerad av dess fyra ledarfigurer ”The four horsemen” medan Gaming inte är någon rörelse överhuvudtaget utan en kultur skapad kring en kommersiell industri där industrins ledare pga SJW-dominansen i media kan inbillas att tro att SJW är det ekonomiskt rätta alternatrivet oavsett ideologi.

  Det är ju så det ser ut i Hollywood. Michael Bays filmer har gigantisk publik och borde vara stilbildande men de flesta filmskapare vågar av allt att döma inte ta efter pga rädsla för vad det fina folket i kritikerkåren skall tycka. Liknande utveckling kan tydligt ses i spelbranschen. Trots att vissa spel haft storpublik så ser vi hur vissa spelutvecklare tvekar att göra mer av den sortens spel. De känner press från det fina folket i kritikerkåren och massmedia att fixa saker som – att döma av säljsiffrorna – bevilsligen inte var trasiga.

  Det är bara att titta på det kommande Assassins Creed Unity. Där har speltillverkaren vägrat att göra som det fina folket säger och som belöning har det fina folket överöst oss med den här sortens artiklar om det spelet:

  unvis.it/http://time.com/2864372/assassins-creed-female-characters/

  unvis.it/http://www.newstatesman.com/future-proof/2014/06/ubisoft-drops-playable-female-character-assassins-creed-unity-because-its-too

  unvis.it/http://www.wired.co.uk/news/archive/2014-08/28/assassins-creed-unity-interview-alex-amancio

  Det här är alltså vad media skriver om redan framgångsrika och populära spel.

  ”Det är vi som vet bäst – inte ni speltillverkare”

  Kommentar av Aktivarum — oktober 24, 2014 @ 12:58 f m


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

  aktivarum@gmail.com

  Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör som 1 383 andra, prenumerera du med.

  Arkiv

%d bloggare gillar detta: