Aktivarum

Om påhoppen på Janne Josefsson – Varken nazistanklagelser eller dödshot är okej | maj 9, 2014

I detta inlägg publiceras mina kommentarer från facebook gällande påhoppet på Janne Josefsson.

Innan jag börjar vill jag göra en sak absolut klart. Det är INTE okej att i något syfte hota människor. INTE under några som helst omständigheter. Det finns inga goda syften det finns inga ursäkter. Så de som trodde kritik mot Ametist Azordegans påhopp gör det fritt fram att hota henne kan TÄNKA OM!  Att jag här riktar kritik även mot Ametist är på intet sätt en ursäkt för vidrig hotelseidioti. Men faktum kvarstår att det knappast var Janne Josefsson som skrev de hoten och därmed är det absurt att ursäkta nazistanklagelser med hotelser.

Det hela börjar alltså med att SR-profilen Ametist Azordegan efter UG ”Det goda våldet” twittrar följande:

”Janne Josefsson är bland det sämsta som hänt demokratin och public service. Kan inte Janne Josefsson bara komma ut som nazist/svp en gång för alla.”

Två saker händer pga detta: 1) Hon får starka negativa reaktioner såväl från Janne Josefssons publik som från SVT/Uppdrag granskning. 2) Rasistpuckon och andra idioter hoppar på Ametist Azordegan och hon skriver ett facebookinlägg med rubriken ”Jag vaknar till 12 stycken dödshot idag” som senare postas på flera nyhetssajter. Jag råkar se den och skriver ett antal kommentarer både om påhopp på Janne Josefsson, hotelser mot Ametist Azordegan och min allmänna upplevelelse av Uppdrag Granskning: Politiskt våld Del 1 (Svenska motståndsrörelsen/SvP) och Politiskt våld Del 2 (Revolutionära Fronten/AFA)

Här följer mina kommentarer som jag spontant skrev dem på Facebook.

(Direkt svar till Azordegan)

Hur i h-e kan du kalla en nazistanklagelse (om en film som handlar om hur RF attackerar personer de tror är nazister utan att veta säkert) nån form av ironiserade? Det är f-n inte ironiserade att mer eller mindre slänga ur sig förtäckta brottsanklagelser. Inte i någon form. Särskilt inte att kalla folk det värsta man kan kalla folk,. Och sedan är det givetvis jävla svin och puckon som skickar olaga hot till dig också, jag ser gärna att du Poilisanmäler alltihop Ametist! Låt dem som hotar folk via internet sopa gator i ett år som straff. Jag ser gärna att idioter som bär kniv på allmän plats får hårdare straff oavsett vilken dekal de har på tröjan. Samma sak med personer som slåss med flaskor, nyligen dog en pappa i Göteborg av att ha fått en flaska i huvudet i samband med en fotbollsmatch. Så för att summera, du har absolut rätt att slippa hotas, du har absolut rätt att debattera Janne Josefsson men du har INTE rätt att anklaga honom för att vara nazist. Inte ens på skämt. Allvarliga anklagelser är en fråga för polisen, inte skvaller på Twitter. OM man inte får skämta om att en person är hora får man banne mig inte heller skämta om att en person är nazist för vad är egentligen mest kränkande att kallas?

(Mer allmänt till folk i kommentarsfältet)

Janne Josefsson gjorde helt rätt den här gången han visade bägge sidorna av myntet. Jag såg bägge hans program Uppdrag granskning igår kväll, bägge programmen på rad, bland det värsta skit jag sett på svensk TV. Först det om vit makt-idioterna från SMR/SvP. Sedan det om röd-makt idioterna i RF/AFA. Det intressanta med programmen är att det verkar vara precis samma sorts personligheter i bägge programmen. De pratar likadant, de har samma syn på våld på gatan och bägge fegade ur gällande att bli intervjuade av professionella journalister. Så modigt, själv ställde jag upp på att få frågor av Alexandra Pascalidou som är långt mer mediavan än jag. Dem som vill slåss skall ställa sig i en boxningsring eller på en sparringmatta, de som skall ägna sig åt politik får ställa upp på debatter. Den här skiten på gatorna som UG rapporterade om i två delar var bland det värsta och dummaste jag sett. ”Hahah hoppade på han jämfota” Vem med vettet i behåll pratar på det sättet? Den enda gång jag någonsin sett så vidriga människor på TV var när Janne Josefsson gjorde reportage om Firmorna bakom fotbollshuliganism.

(Svar på kommentar av Edward V.)

”Båda parterna är inget annat än fascister, eller ska vi hårdra det och skriva TERRORISTER?”

Ja det var min tanke också när jag såg de bägge UG-programmen igår. Det är ju rena terroristgrupper av lågbudgetnivå bägge två. De attackerar politiker i hemmet och på gatan tvi vale! Hembesök? Skall folk behöva ha baseballträn och skjutvapen i hemmet om de sysslar med en politik som andra inte gillar? Frige Joel? Knappast, sätt dit varenda en som drar kniv på en gång, inklusive Joel (Och givetvis alla kniv-nazister också). Sätt dit varenda en som kastar flaskor i huvudhöjd oavsett läger. Finns nån orsak att acceptera de här beteendena? Om vi kan straffa fotbollslag för att deras supporters slåss på gatan varför kan vi inte straffa RF/AFA och SMR/SvP när deras huliganer gör samma sak?

(Apropå Trolljägarna)

Jag har ett förslag: Kan inte Aschberg när han är klar med att hänga ut folk för det hemska brottet att ”skriva elaka saker på nätet” skapa ett nytt program HULIGANJÄGARNA som åker hem till medlemmar av gatuslagsmålsgrupperna i SMR/SvP och RF/AFA och hänger ut dem istället? Är ju lite märkligt att hänga ut I TV dem som säger de skall slå ihjäl folk men inte hänga ut dem som faktiskt försökt skada och ha ihjäl andra människor i hemmet och på gatorna? Jag får inte Trolljägarnas journalistiska prioritering att gå ihop.

(Som svar på en kommentar av Niclas A. som klagade på UG/JJ)

Vad menar du med ”framställer en nazist som offer” det var väl helt klarlagt att hon var ett brottsoffer? Folk satt i beslagtagna datorer och skröt om att göra både henne och hennes kille till offer. Fanns mändger av bevis på RF medlemmar som skröt om hur de behandlat sina OFFER Eller ifrågasätter du att personer hade begått brott mot henne? Polisen klarlade ju att hon är lika mycket ett offer oavsett vad hon tycker och gör som inte är brottsligt. Hon utsattes för brott, solklart är hon ett brottsoffer, hennes avskyvärda åsikter är helt ovktiga för den definitionen. Och själv har hon som offer ingen rätt att säga åt sin nassekompisar att gå hem med yxor och misshandla dem som misshandlade henne. Ingen har rätt att göra så, oavsett orsak.

(Som svar på Paulinas A.O:s kommentar att olaga hot inte var jämförbart)

”Så ”kan inte janne komma ut som nazist/svp” och alla möjliga mordhot och våldtäktshot är lika illa?”

Janne Josefsson har mig veterligen inte hotat Ametist så uppenbarligen blir det inte mindre ett brott att företala han och UG-teamet bara för att andra idioter begår värre brott mot den som förtalar. De tar inte ut varandra för det är inte samma individer inblandade.

Därmed är det slut på spontana kommentarer.

Detta kan ses som Del 1 …. nästa inlägg kommer att fokusera på själva Uppdrag granskning om politiskt våld. Pga pågående SVT – SR bråk så ville jag kommentera nazistanklagelsen mot Janne Josefsson först. Nu finns dock ännu ett bråk där man ifrågasätter att UG och Janne Josefsson likställer det goda våldet med det onda våldet, räkna med att jag skriver om det också i helgen / Erik

Länktips:

Genusdebatten – Anders: När kränktheten är viktigare än budskapet


Publicerat i Demokrati

21 kommentarer »

 1. Bara genom detta att kalla Janne Josefsson för nazist, borde man ha straffat ut sig rejält, direkt och för lång tid framöver från public service-media överhuvudtaget, tycker jag. Att Sveriges Radios (SR) ledning inte drar denna slutsats själva och handlar därefter, är direkt beklämmande. Kan man efter att detta har tillåtits passera, överhuvudtaget ha någon tillit till SR som ”opartiskt” och ”sakligt”? Ger inte deras agerande snarast bara ännu ett exempel på ett av de problem som togs upp i UG; att det inom stora delar av etablissemanget och eliten inom media, kultur, akademi och politik, verkar vara svårt att på ett otvetydigt sätt ta avstånd från våldet (och hatet) från vänster?

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1646&artikel=5857358

  Kommentar av John Nilsson — maj 10, 2014 @ 12:49 f m

 2. – Inga knivdårar på våra gator!

  ”En av dom gripna bar kniv och befann sig innanför avspärrningarna, och är nu misstänkt för brottmot knivlagen.”

  http://www.tv4.se/nyheterna/klipp/tumult-n%C3%A4r-%C3%A5kesson-kom-till-uppsala-2615099

  Kommentar av Aktivarum — maj 10, 2014 @ 10:27 f m

 3. Ametist försökte ju bortförklara sitt uttalande om att hon var i affekt eller något sådant.Tror inte ett dugg på det.Hon hade väl hoppats att folk skulle köpa hennes uttalande eftersom hon väl anser sig tillhöra den goda sidan som inte får kritiseras…

  Tycker också att SR skall slänga ut henne eftersom hon uppenbarligen är en antidemokrat som tycker att vänstervåldet är ok.Inte mycket opartiskhet i ett sådant sätt att se på demokratin..

  Att Ascberg skulle ge sig på Afa och RF- aktivister är väl högst osannolikt.Han jobbar ju med,åtminstone på pappret, före detta AFA-aktivister..

  Däremot kanske han skulle kunna tänkas jaga Nazistanhängare men det är ju betydligt ofarligare att jaga rättshaverister och nättroll…

  Kommentar av Pelle2 — maj 12, 2014 @ 6:06 e m

 4. Du och dina kommunistkamrater
  sådom din andra signatur häxan trollan vet uppenbart inte vad skenhelighet innebär!? Jo det är ett fenomen som ofta mycket falska politiker äger, då de målar upp sig själva som goda och högst moraliska som de i verkligheten inte själva lever upp till! Ungefär som när du, fettan Trollan och dina andra kommunistpolare sprider grovt förtal om en bloggerska som lagt ner sin blogg långt före, och därför inte kan jämföras med ditt och bland annat fettan trollans kriminella förtal, om en kvinna på Trollsns blogg, som Du gärna länkar till, att en kvinna ska ha en massa diagnoser som är fullständigt lögnaktiga! Och nu spelar du upprörd för en okänd människa ska ha kallat josefsson för nazist!?:-D Löftet återstår dock kring en fet belöning till den som ger information om dina häxors fullständiga namn och adressuppgifter. Vem vet kanske visar det sig att du ändå sitter bakom alla dessa vidriga anonyma suggor!?

  Kommentar av Motståndsrörelsen — maj 13, 2014 @ 12:43 f m

 5. Är någon som ska skämmas så är det du erik wedin! Är det någon som ska sätta på sig en skämspåse så är det pitten och jämställdisten Olle a.k.a Bachflash din kommunistkamrat, som i likhet med dig länkar till en företagerska och ljuger om att hon dricker alkohol på dagtid, arbetar hemma och givetvis slänger med förtalsfulla diagnoser mot henne- anonymt! Vidare lägget upp foton på hennes bostadsadress och på henne!? Eller din andra kommunistfitta kattan i fettan som lägger ut personnummet, namn, företsgsadress kopplat till påhittade lögnaktiga diagnoser kopplat till företagsägaren, som du först gjorde mot henne på din hycklande blogg!
  Vet ni kommunister att ungefär 60% av det en småföretagare drar in går till staten och era barnbidrag, fjantig pappabonus för att gubbarna ska va hemma med sina egna snorungar, bostadsbidrag, flerbarnsbidrag och föräldraavgifter, allt som ca 40 % av befolkningen som är barnbefriade måste betala och inte själva får del av,bidrsg som går till er heltidbliggare som lägger upp kvinnliga könsorgan och snackar skit om kvinnliga företagare, intrigerar, förtalar och sprider allmänt meningslöst hat!
  Gör samhället en tjänst och byt sysselsättning!

  Kommentar av Motståndsrörelsen — maj 13, 2014 @ 1:24 f m

 6. Beträffande inlägget på Genusdebatten via länken nedan på Erik Wedins minst sagt hycklande inlägg:
  http://genusdebatten.se/forfoljelser-och-inkomstsabotage-otyg-som-hotar-demokratin

  på ett forum, där ni påstår att alla får kommentera, vilket i sig är en ren och skär lögn, som mycket i er internet baserade organisation, eftersom de ”motståndare” ni har är samma människor ni samarbetar med och lika gärna några som kan söka in till någon form av ”Vår teater i närliggande trakt.

  Vilket parti ger er bidrag? Förmodligen Sverigedemokraterna, eftersom deras klipp ofta syns på ”Genusdebatten” och kommentarerna ofta är i den nivån.

  Nedan kommentar blev aldrig publicerad av ert ”öppna liberala, fria” debattforum för allmänheten som ni marknadsför forumet.

  ”Det finns ingen trovärdighet hos någon människa, som först bedriver drev på sin egen blogg och ger support i andras jämställdistiska mobbningsdrev och grovt förtal hos de jämställdistiska bloggarna Trollan, Bachflash och Cattans bubbla, som Erik Wedin, för att sedan skriva skenheligt ridderliga inlägg om att mobbning och drev är felaktigt mot någon ”Anneli”!?

  Kvinnor som är självständiga och har egna åsikter, tycker denna påstått jämställdiska ”nedtryckta” man, ska tryckas ner! Bara det är hyckleri på hög nivå!

  Det finns ingen trovärdighet i en människa, som Erik Wedin eller en grupp som Jämställdisterna, som skenheligt opponerar sig mot smutskastning, drev och förtal, när samma grupp sysslat med den vidriga sysslan, under flera år mot enskilda människor!

  Kommunisten Trollan skrev en hotfull kommentar en tid före hon deltog i smutskastningen mot en företagare att det är ”synd om ditt företag skulle hängas ut”. Signaturen och den totalt anonyma Trollan är starkt kopplat till Erik Wedin, om det inte är samma person!?

  Det finns ingen trovärdighet när människor så uppenbart för andra endast spelar moraliska människor med sunt förnuft när så inte är fallet!

  Det finns e-post där Erik Wedin menar att det är inte hans bekymmer att någon företagare läggs upp, på en av hans samarbetande bloggar, med GROVT förtal och skitsnack kopplat till hennes företag, uppgifter han tekniskt märkligt fick och lade ut på sin blogg Aktivarum, vilket starkt ger misstankar om dataintrång!

  Trollan lägg ner dina lögnaktiga påståenden om att dessa uppgifter kom från något maratonlopp, vilket är totalt patetiskt.

  Däremot är det total idioti, att ett deltagande av en kvinna i ett maratonlopp får ett gäng ”nedtryckta män” att smutskasta hennes sysselsättning, hänga ut företaget och smutskasta ägaren!

  Hur kan Erik Wedin, Bachflash, Trollan, med flera jämställdister sitta och spela moraliska på Genusdebatten när ni samtidigt sitter och lägger ut personnummer, adresser, manipulerade fotografier, företagsnamn blandat med grovt förtal om företagaren själv!? Fotografier på bostadsadress blandat med grovt förtal om adressaten!?

  Och Erik Wedin samt Ninni, lägg ner ert förbannade vidriga skitsnack om unga tjejer som skulle sökt support hos er, för fan vad äckligt! Yisses…så vidrigt falskt och manipulerande!

  Och Erik Wedin med flera anonymt falska signaturer kom inte med några nedlåtande, menande, kommentarer som, ” Det är bara Lena Lillie”. ”Lena Lillie”var en bloggerska som Wedin under lång tid med hans kommunistkamrater stalkade och smutskastade, så lägg ner din arroganta skitstil, över någon som inte har kvar sin blogg, där andra bara kan läsa skitsnack från dig och dina kommunistiska hantlangare som jämförelse!

  Hon var varken psykisk sjuk eller hade osunda åsikter, mer än att hon försvarade sig själv mot anonyma skitstövlar som er på nätet, som inte lät henne ha egna åsikter som kom av lång livserfarenhet och kunskap!

  Lägg ner denna förbannade vidriga hycklande mentalitet innan ni skämmer ut er totalt!

  Ditt sönderhackande Erik Wedin av andras texter visar även på ett stört beteende, så lägg ner den biten, för den ger inte dig större trovärdighet!

  Kommentar av Charlotta Lena Andersson — maj 16, 2014 @ 8:58 f m

 7. @Charlotta/Lena Lillie/Lottaonline:

  Kila iväg till ICA, köp en rulle aluminiumfolie.
  När du väl är hemma så sätter du dig vid köksbordet, river ut ett stort ark och viker dig en hatt som du sedan placerar på ditt huvud.
  Skulle inte det hjälpa så kan du ta och tapetsera väggarna och linda in din dator i aluminiumfolie.

  Kommentar av Daniel — maj 17, 2014 @ 1:06 e m

 8. Erik Wedin!

  Innebär Genusdebatten att ni är en samling ryggdunkande anonyma individer, där allt handlar om att ryggdunka dig och ljuga om mig och andra!?

  Där ni inte tillåter mig och andra att svara på deras förtalsfulla inlägg, eftersom du inte publicerar svaret till ovan stalker och anonyma ryggradslösa psykopatiskt handlande fullblodsidiot!?

  Här kommer svaret till två för mig okända givetvis anonyma individer på ”Det öppna forumet Genusdebatten”, som inte Erik tillåter mig att svara på plats, för att han troligen vill att jag ska smutskastas in i det sista som den skenheliga falskt moraliska man Erik Wedin, med sina hantlangare han har omkring sig uppträder. Feghet är ett passande ord.

  Nedan kommentar av mig till de som tilltalat mig, blev aldrig publicerat ikväll på Genusdebatten – det öppna forumet för alla:

  https://aktivarum.wordpress.com/2014/05/09/om-pahoppen-pa-janne-josefsson-varken-nazistanklagelser-eller-dodshot-ar-okej

  ”Göran i Gamlebyn,

  Till skillnad mot dig och övriga, om du ursäktar klarspråket ryggradslöst anonyma är jag offentlig och behöver inget mästrande, speciellt inte av en anonym människa. Men om du vill veta, så har det gjorts polisanmälan över det jag nämnt! Mer behöver jag inte förklara för dig, för det är uppenbart för de flesta utanför er krets vad som skedde!

  Mina företagsuppgifter har först hängts ut på Aktivarums blogg, sedan på Cattans blogg och slutligen av Olle på hans blogg Bachflash som hängde ut mitt foto med en papperspåse på huvudet, med adress, och påståenden om att jag är psykiskt sjuk, har alkoholproblem och diverse diagnoser kopplat till företagsnamnet.

  På Cattans blogg lades företagsnamnet upp, personnummer med en mängd jämställdister under som påstod att jag helt ogrundat var psykiskt sjuk med en massa påhittade diagnoser!? Totalt stört, så vi kan ju undra vilka som verkligen är psykiskt sjuka!?

  Handlingen stod inte relation till något jag gjort jämställdisten Catta före, då jag varken nämnde namn, adresser eller annat än hennes eget inlägg som jag skrev en skämtsam text kring!

  Vidare har hela jämställdistsekten kommenterat under ett falskt uppgjort inlägg av trollet och jämställdisten Trollan över att den föredetta bloggerska Lena Lillie var psykist sjuk – rent grovt kriminellt förtal av jämställdisterna!

  Ett inlägg som lades högt upp på googles söklistor och inte längre kunde jämföras med bloggen Lena Lille, för hon då, långt före hade slutat att blogga. Detta inlägg länkar sedan Erik Wedins anhängare till och skriver att det handlar om mig från forumet, Dagens Juridik, när jag kommenterar där offentligt.

  Vanligt fulspel bland jämställdister, att sprida ut att någon är psykisk sjuk, smutskasta och annat för att vinna i sitt smutsiga politiska spel. Vad det nu handlar om? Tacka tusan för att alla jämstäldister är anonyma, synd bara att er trovärdighet samtidigt försvinner!

  Bara ordet ”jämställdist” är ett så förbannat hycklande begrepp från en grupp som sysslar med mobbning, förtal, kränkningar och dubbelmoraliskt skitspel! Inte sant?

  Jag har till och med använt dessa bilduppgifter på allt förtal när jag föreläst om min bok, Bakom Dolda Ansikten i form av printscreens, som jag visat upp för människor utanför er grupp som inte kan ljuga sig blåa bakom en bildskärm!

  Det har varit helt uppenbart och offentligt de pöbeldrev som skett mot mig och andra på Aktivarums blogg, Medborgare X: blogg och övriga nämnda, mer behöver inte jag förklara för någon!

  Problemet är bara att i WordPress (Aktivarum,Genusdebatten, Cattans bubbla och Bachflash blogg) kan ägaren gå in och modifiera i kommentarer och alltså både ta bort, ändra och förvränga till deras egen fördel!

  Dessa kommentarer i WordPress kan sedan ägaren efter sin egen förvrängda modifiering sprida runt som en form av smutskastning. Jag har e-post till min adress Charlotta Lena Andersson från en bloggerska som fått en länk till sig med skitsnack angående mig och sedan avbokade mötet! Jag har ingen aning om vad det gällde, men förstår att det kommer från Jämställdisterna, som förvrängde mina kommentarer tidigare.

  Trollan har självmant berättat att hon skickat e-post med skitsnack från Aktivarums blogg till Cattans blogg om mig, en länk där Erik Wedin respektlöst hade bakat ihop alla mina kommentarer till en oläslig massa.
  Varav Cattan gick ut i etern och berättade för sin publik att jag skulle vara en otrevlig typ som inte kunde diskutera!?

  Jämställdisterna är duktiga på att smutskasta folk med egna åsikter, som kan stå på egna ben. Det gillas inte av denna konservativa samling av individer!

  Jag måste tillägga att jag aldrig haft problem med varken manliga arbetskollegor eller med män i långvariga relationer, så det blev en överraskning, att träffa på så många som kunde hoppa på en kvinna, vart hon än befann sig på Internet och alla var jämställdister!

  På genusnytt skrev t ex någon att jag skulle ”få äta kattmat ensam tills jag dog”, på Aktivarums blogg att ”jag var en köttmadrass” och på Medborgare X blogg att jag var en ”psykopat” och så vidare och så vidare.

  Jag måste säga att kärleken till män försvagades en aning, efter kontakten jag haft med jämställdisterna.
  Alla har redan sett de drev som förekom och den smutskastning som Erik Wedin nu gömmer sig bakom via en roll som totalt oskyldigt offer!

  Daniel a.k.a Erik Wedin,

  Mitt namn är Charlotta Lena Andersson. Alla har sett att du är duktig på att klistra in kommentarer som är tio år gamla och inte hör till rätt personer!
  Och om, nu någon ”Lotta” inte uppskattade Pär Ström vid tillfället av någon anledning, så är det hennes rättighet och inte något du behöver älta i kommentarsfält genom att klippa och klistra in saker från sitt ursprung. Möjligen kan du ta det, med någon terapeut, eftersom det tycks ligga dig varmt om hjärtat.

  Förövrigt har inte Pär Ström sunda åsikter kring kvinnliga företagare, eftersom han i sin bok sprider ut att vi går på bidrag, vilket är mycket fult gjort och långt från sanningen!

  Låt oss alla hoppas nu Daniel a.k.a Erik Wedin, att du hittar en annan sysselsättning som blir mer stimulerande för dig i livet än att smutskasta människor och spela hycklande dubbelspel, bakom en totalt oskyldig mask.

  Slutligen måste jag förklara för Erik Wedin, som brinner för att göra män till offer att de människor vars målsättning är att bli betraktade, som svaga och allmänna olycksfall i tillvaron, har garanterat aldrig haft en jobbig bakgrund eller barndom, för de som haft den tuffa bakgrunden har från början lärt sig att kämpa, stå på egna ben och skulle aldrig, aldrig måla upp sig själva som offer! Tänk på det Erik Wedin!

  Till er övriga som klickade på nedåttummen utan vidare förklaring, på mitt inlägg ovan och uppenbarligen anser, att hycklande spel där någon behandlar andra illa på ett ställe och sedan spelar riddare mot andra på något annat ställe är helt ok, kan jag rekommendera min bok, Bakom Dolda Ansikten, så kanske ni får er en ögonöppnare!

  Kommentar av Charlotta Lena Andersson — maj 17, 2014 @ 9:54 e m

 9. Oj det här hittade jag!!!! 😀

  http://www.merinfo.se/person/Stockholm/Jan-Erik-Wedin-1970/bq8xe-2rbb2/karta

  Kommentar av Trollet Marias syster — maj 17, 2014 @ 11:12 e m

 10. Varför tillåts fortfarande Charlotta/LL/Motståndsrörelsen(vi vet att det är du)/”Trollet Marias Syster” skriva här?

  Kommentar av Xavier — maj 18, 2014 @ 9:11 e m

 11. Farbror Törnrosa skaffa dig ett hederligt jobb (vi vet att du stalkar människor och hackar datorer)!

  Kommentar av Motståndsrörelsen — maj 18, 2014 @ 9:32 e m

 12. Visst är det roligt när en jämställdist som Xavier tycker att hon kommit på en individ med att vara anonym, när människan själv är anonym! 🙂 I likhet med 99% av jämställdisterna! Är det skillnad på vem som får spela under olika signaturer!?
  Eller handlar det mer om att
  Xavier a.k.a Maria a.k.a Daniel blir avundsjuk om någon skriver mer än hon själv kan trycka ut!?
  Tanten Xavier a.k.a Maria a.k.a Daniel kanske borde skaffa sig en egen blogg, där hon själv kan styra över besöken!?
  Förövrigt var det slutskrivet från mig som du nämnde bland andra författare hos lilla aktivarum.Tudeluuu…

  Kommentar av Motståndsrörelsen — maj 18, 2014 @ 9:54 e m

 13. Bara en morgonfundering Xavier, vad har någon annan än ägaren själv, för intresse av att bry sig om vem som kommenterar på en blogg, om inte ägaren Erik Wedin själv!?
  Eller kan Xavier vara samma person som Erik Wedin!? Och kan Xavier helt enkelt anammat kommunismen i Kina som vill cencurera vissas åsikter och en hel del sanning!?
  En annan intressant aspekt de ”förtryckta” förtryckande gubbarna Olle/Bachflash, Magnus, Ulf T, Erik wedin samt Rick skulle kunna göra är att lägga upp företagaren Pelle Billings framgångsrika företag och ställa i relation till det kvinnligt uppväxta företaget de hånar för dess inkomster, så kan de jämföra hur könen avgör tillväxten i företaget!

  Kommentar av Motståndsrörelsen — maj 19, 2014 @ 6:31 f m

 14. […] av många bloggar, som sådan intelligens fått mig att lägga blicken på, är Aktivarium. Den tar upp våldet och att våld är oacceptabelt oavsett vem som drabbas och vem som än utövar […]

  Pingback av Idéer och attityder, vad är fel och vad är ont | Blickens Äventyr — maj 19, 2014 @ 7:54 f m

 15. Ametist Azordegan har stängts av tidigare:
  http://www.resume.se/nyheter/media/2010/09/15/de-stangs-av/

  Kommentar av Maria — maj 23, 2014 @ 11:57 f m

 16. Svar på Jan Gradvalls bladder:
  http://www.expressen.se/kultur/hur-manga-dodshot-har-janne-tagit-emot/

  Kommentar av Maria — maj 23, 2014 @ 1:51 e m

 17. Hej, en intressant post och ett uppskattat försök att debattera på en något högre nivå än vad man sett på inläggen hittils. Det är lite synd att du inte lyckas hålla en lika hög nivå på detta som man hade hoppats på, men du gör ändå av och till ett försök vilket jag ser som positivt.

  Kommentar av When Darkness Falls — maj 28, 2014 @ 2:30 e m

 18. […] av många bloggar, som jag lagt blicken på lite grann, är Aktivarium. Den tar upp våldet och att våld är oaccep-tabelt oavsett vem som drabbas och vem som än […]

  Pingback av Slingra sig | Blickens Äventyr — juli 25, 2014 @ 9:23 e m


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

  aktivarum@gmail.com

  Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör som 1 383 andra, prenumerera du med.

  Arkiv

%d bloggare gillar detta: