Aktivarum

Har massmedia ljugit om Nazistattacken den 8 Mars? | mars 11, 2014

Hamnade nyligen i en twitterdiskussion med en ”Alicia Dickner” om ”antifeministers våld”

Uppdateringar för enkelhetens skull högst upp.

Uppdatering 1: Polisens version av knivbråket HÄR (Av artikeln framgår också att de som för ”feministernas” talan inte är någon kvinnoorganisation utan Förbundet Allt Åt Alla – som i praktiken verkar vara precis samma människor som med mask på kallar sig AFA.

Hon menade att hat mot feminister normaliserade våld mot feminister och hänvisade till att nazister skulle ha attackerat feminister i Malmö natten till 8 Mars. Hon menade att feministhat föder våld mot feminister (samt att manshat inte föder våld mot män) och hänvisade även  till att det skulle vara en ”antifeministiskt” motiverad attack. En annan som gör liknande påståenden är Hannah Lemoine som twittrar

https://twitter.com/diskrepans/status/443153663687950336

”fast det var inte två extremgrupper. Det var feminister som blev attackerade av nazister.”

Var det? När man granskar fallet är det långtifrån klart. De flesta som kommenterar fallet nämner inga detaljer som kan kontrolleras, bara svepande påståenden. Efter en del läsande så har jag dock fått veta att det enligt polisen var så många som slogs att de inte kunde räkna dem. Vidare påstås att det var 25+ stycken ”feminister” från extremvänstern och 6 stycken ”nationalister” från extremhögern vissa av dem från svenskarnas parti . Om SvP se video nedan

Det var dock inte i samband med en feministisk manifestation som våldsamheter utbröt.

Tidningen ETC tycks ljuga rakt ut när de påstår att en demonstration blev angripen. Här är lite fakta som jag letat på i målet.

1) Arrangörer var syndikalisternas ungdomsförbund och socialistiska aktionsgruppen ”mangla”

2) Demonstrationen avslutades vid midnatt, slagsmålet ägde rum ca 00.30

3) Slagsmålet ägde inte rum på samma plats som själva demonstrationen.

Man kan fråga sig hur trovärdigt det är att 25+ ”feminister” blir attackerade av 6 stycken rasister. Enligt mina erfarenheter så vore det närmast att glorifiera rasister att påstå de skulle angripa en grupp fyra gånger större än dem själva. Sådant mod har nog ingen sett i de här sammanhangen varken från nazister eller för den delen antirasister.  Bägge brukar vilja vara dubbelt så många som sina ”fiender”

Nåväl, när ”feministerna” och rasisterna på huliganvis kom ihop sig på gatan så drog minst en rasist kniv och sedan hamnade 6 personer på sjukhus (4 män och 2 kvinnor). Mest allvarligt skadad från feministernas håll var en viss Showan Shattak vilket knappast styrker påståendena om nazistattack då det finns flera tecken på att han förespråkar just gatuvåld mot nazister. Enligt den här bloggen är det Showan som filmats här:

Personen som påstås vara Showan ses vid 1,07 sparka mot och hoppa på en polisbuss.

Efter lite googlande hittar vi även ett uttalande som med hänvisning till namn och bild påstås komma från Showans facebook. Efternamnet är ett annat men det är han på bilden. Vad som kommenteras är en film från Revolutionära fronten där vänsterextremister bland annat misshandlar en man som de trodde var nazist. Så här lyder responsen från Showan Ebadis facebook gällande den filmen:

”Vad är det för fotbolls-huligan regler om att man inte ger sig på någon ensam? Vad blir nästa, jämna nummer och uppgjorda nummer? Dessa nazister mördar människor varje år i Sverige. Tänk två gånger innan ni kommer med ert moralgnäll om sparkar mot liggande.”

Personligen tycker jag åsikterna i sig är illa nog. Det är vidare talande att detta är den sorts man som feminister har med i sina demonstrationer för det visar ju tydligt att ibland duger det minsann med våldsamma män. Och inte blir det bättre av att vad som diskuteras är filmen från fiaskot den 13 september 2013 där polisen säger att det var en helt oskyldig förbipasserande som vänsterextrema misshandlade.

”När filmen lades ut på Revolutionära frontens Youtube-konto framställdes mannen som misshandlades som högerextremist. Men polisen har talat med mannen, och menar nu att han tycks vara en helt oskyldig förbipasserande.”

Han var även invandrare så lämplig rubrik vore ”Antirasister misshandlar invandrare på film”

Liveleaks har filmen här. Man ser tydligt hur vänsterextrema systematiskt angriper flera mot en och gärna bakifrån. Vid ett tillfälle kastas en metallstol mot den angripne invandraren. När han sedan får tag i och höjer stolen över huvudet fegar vänsterextemisterna ur tills en av dem kan smyga upp bakom ryggen och slå till. Sedan står de och sparkar på honom när han ligger ner. Detta är filmen som den knivhuggne Showan påstås ha kommenterat i positiva ordalag. Så har vi det här med Nödvärnsexcess:

”Försvar med kniv: F och hans flickvän lämnade en restaurang, då de blev förföljda och trakasserade av ett gäng ungdomar. F fick motta flera slag innan han kunde fly, men blev upphunnen och misshandlad ytterligare. F drog då en tapetkniv och tillfogade minst en av angriparna skärsår på ansikte och hals. Alla rättsinstanser såg mycket allvarligt på att F försvaret sig med kniv och fann våldet uppenbart oförsvarligt. Slutligen friades dock F från ansvar av HD, då man menade att han svårligen kunnat besinna sig i den pressade situationen (nödvärnsexcess).”

Polisen borde omedelbart (om de inte gjort det redan) spåra Showan Ebadis dator. Om det stämmer att Ebadi är alias för Showan Shattak så påverkar det uppenbarligen trovärdigheten gällande den påstådda ”nazistattacken” den 8 Mars. Om det handlade om att vänsteraktivister försökte se till att ”inga nazister på våra gator” för att sedan i numerärt överläge själva bli knivskurna så påverkas ju även det juridiska läget.

I vilket fall som helst så hade slagsmålet den 8 mars inte ett dugg att göra med någon ”Feminism”

Det faktum att feminister tar med våldsamma antirasistkillar på sina demonstrationer betyder inte att det blir antifeminism när rassar, nationella eller vad de nu kallas slåss mot dessa antirasistkillar. En sådan tolkning skulle innebära löjligheter som att det även var ”antifeminism” när polisen gör sitt jobb och försöker hindra AFA-huliganer att slå sönder saker. I ovan film ser vi samma sorts vänsterfolk kasta stenbumlingar mot Malmöpolisen under Davis Cup.

Bild 3: Våldspositiva AFA på manifestation ”mot våld”

Som kronan på verket ser vi AFA-flaggor (svart vitt rött) vaja över manifestationen som hölls den 9 Mars. En öppet våldspositiv militant vänsterorganisation som flaggar på en manifestation mot politiskt våld. Där har vi verkligen höjden av ej trovärdigt budskap. Vilka är då dessa ”feminister”? Rent praktiskt är AFA kärnan av de kommunister som i Stockholm och Lund med början den 30 november 1991 försökte stoppa nazister från att fira Karl den XII dödsdag.

Lägg märke till att på den tiden brydde de sig inte om att kalla sig feminister eller liknande.

Under ockupationen av området kring Karl den XII statyn i Stockholm  den 30 november 1991 så täcktes statyn med Sovjetunionens flagga ”hammaren och skäran” så det där med opolitisk är bara att glömma. Svenska AFA har alltid varit mycket tystlåtna av sig men 1994 lät sig det betydligt mer öppna danska AFA-kontoret bli intervjude av TV-programmet Striptease. Så här löd deras beskrivning av Antifascistisk aktion:

”Kommunister, Socialister, Anarkister och Autonoma”

Vi kan kalla dem KSAA. De beskrev även hur de är motståndare till parlamentarism. Så var mysteriet gällande ”feministernas” ideologiska hemvist löst. Slutsats:

* De är främst kommunister och antirasister – inte feminister

* De var långt fler än dem som påstås ha attackerat dem

* Indikationer finns på att deb värst skadade ”antirasisten” är positiv till gatuvåld

Här skulle jag kunna avsluta inlägget men eftersom det inte bara är Alicia Dickner utan även Hannah Lemoine som hänvisat till antirasism så kan jag lika gärna besvara några fler av hennes frågor:

Eftersom Hannah Lemoine blockar mig på twitter så besvarar jag här istället.

https://twitter.com/diskrepans/status/443148078875672576

”Fråga jag inte tänker ägna så mycket uppmärksamhet åt men som ändå måste ställas: kommer jämställdismen gå ut med antirasistisk ståndpunkt?”

Om man med antirasism menar åsikten att ras inte skall spela någon roll så ja, den åsikten har vi haft från början gällande alla medfödda kategorier. Om man däremot med antirasism menar de strukturella resonemang om tolkningsföreträde och vithet(s) som vi har hört från Rädda barnens ungdomsförbund & co så nej.

https://twitter.com/diskrepans/status/443148948271013888

Eftersom det är ” allmänt känt” att antifeminism och rasism går hand i hand. Thus, gyllene tillfälle för ”den äkta jämställdheten” nu?

Det är allmänt känt att vänsterradikala Maria Sveland tycker så. En åsikt hon fick från vänsterradikala Magnus Lintons bok ”de hatade”. Två personer är alltså ”allmän kännedom.” enligt Hannah Lemoine? Nej förlåt tre personer skall det vara, vi glömde Mattias Gardell vars antirasism innebär kamp mot antiterrorism.

Länktips:

Genusdebatten – En hyllning till alla vardagshjältar på kvinnodagen

Kvinna och antifeminist – Svar på en twitt

WTF? – Vad har Paolo Roberto med knivslagsmål i Malmö att göra?

Och om nån mot förmodan inte förstått min syn på gatuslagsmål. Jag anser gatukämpar är rövhål oavsett vilket politiskt läger de kommer från.

Jussi H Lundell – Win Win för radikalfeminismen och den extrema vänstern


Publicerat i Genus

26 kommentarer »

 1. ”Wag the dog” Kanske?

  MVH

  Kommentar av genusfoljaren — mars 11, 2014 @ 5:25 f m

 2. Vet du om någon av de som misshandlades blev slagna av ett PVC rör? Det dök upp en kommentar i mitt fejjan flöde av en person som uppenbarligen skrev under nick. Kommentaren lös att det var rätt att misshandla nazister med PVC rör. Kommentaren låg i flödet hos en av mina vänner långt ut på vänsterkanten.

  Kommentar av narran — mars 11, 2014 @ 5:38 f m

 3. narran:

  Nej jag vet inte inte om någon blev slagen med ett PVC-rör men det skuile inte förvåna mig om så var fallet. De flesta filmer jag sett av det här gänget tyder på samma empatibrist som hos fotbollshuliganer. Mekaniska idiotramsor, kastade fyrverkerier och klungslagsmål.

  Kommentar av Aktivarum — mars 11, 2014 @ 5:51 f m

 4. Då är ju frågan om feminister kommer börja ta avstånd från rasism. Feminism i Sverige har gång på gång visat sig använda raskortet, exempelvis ”Vita kränkta män”.

  Kommentar av robjoh — mars 11, 2014 @ 6:08 f m

 5. Åh! Äntligen fattar jag de underliga twitter-diskussioner jag sett under dagarna där jag förväntas ta på mig ansvar och skuld för någon våldshändelse. Jag skrev bland annat så här:

  Personligen tar jag inte ställning alls till vem som ”kastade första stenen”, jag var inte där.

  Det känns rätt skönt nu att jag vägrade göra en NAAFALT (Notera extra A för anti-) för att någon försökte klistra våldshändelsen GD, jämställdister och i synnerhet ”antifeminister”. Vänster- och högerextrimister är precis samma skrot och korn, de slåss för våldets skuld och jag fördömer (politiskt) våld oavsett vilket epitet gärningspersoner gömmer sig bakom.

  Skämskudde åt de feminister, i synnerhet Hannah, som igår försökte utnyttja situationen och dra ”feministkortet” baserat på rykten för att utmåla feministkritiker som onda och delansvariga. De ställde sig igår bakom våldsamma element och gav dem så sitt stöd och glömde att NAFALTA.

  Jag vet fortfarande inte vad som hände, vem som bär skuld eller inte. Jag tar därför inte ställning i frågan.

  Men att ta på mig någon form av skuld för att jag/vi kritiserar feminismen – det kommer aldrig ske. Deras (Dickner och Hannah) beteende – att försöka klistra någon form av skuld på oss – är lika korkat som att påstå att en moderat är medskyldig om en socialdemokrat drabbas av politiskt våld. Moderaten kanske ”normaliserar våld mot socialdemokrater”.

  Kommentar av Ninni — mars 11, 2014 @ 8:41 f m

 6. Läst på flashback om attacken.

  Nazisternas version består i att de träffades på kvällen för att titta på mixed martial arts tillsammans. De är tydligen välkända aktivister där iallafall en av dem var nyss hemkommen ifrån Ukraina. Puben valdes efter vilken som hade lämplig storbilds-tv och sändingsrättigheter. Tråkigt för dem så fanns det enbart en i Malmö som då ligger i Möllan. Möllan anser vänsteraktivisterna vara deras egna ”befriade” område som kända ickevänsterister gör bäst i att inte besöka.

  Iallafall så ska nazisterna ha tittat färdigt på MMA, druckit sina öl och gått ut för att klistra upp lite affischer och klistermärken (sådant som aktivister alltid sysslar med). Synd för dem så hade vänsterns under samma natt bestämt sig för att anordna:

  ”TA NATTEN TILLBAKA 8 MARS 2013
  Hårt mot hårt – hemma och på gatan!

  Vi är jävligt trötta och jävligt arga.
  Trötta på att leva efter andras regler och villkor. Arga för att de tror att vi tänker anpassa oss.”

  Där vänsteraktivisterna sedan drog runt på stan för att freda natten ifrån vad som nu hotar dem.
  Då nazisterna var välkända genom vänsterns åsiktsregistrerings-vurm så slutade det med att de var på fel plats vid fel tillfälle.

  Helt plötsligt så blir de attackerade av en stor vänstermobb. De försöker springa därifrån men en misslyckas med det och blir överfallen. Då vänder de andra tillbaka för att försöka rädda honom. Slutar i våld och blod.

  Ungefär så. Vänsterversionen kan man hitta i massmedia så den orkar jag inte ta upp.

  Kommentar av eiriksdottir — mars 11, 2014 @ 8:54 f m

 7. Tycker att händelsen egentligen är ganska ointressant. Det som bör fånga folks intresse är hur svensk media rapporterar.

  Det är egentligen ganska fascinerande. Vänsterns strategi består i att medvetet trappa upp våldsutövningen dels därför att de vet att de kommer undan med det och dels därför att det är strategiskt sunt. Idén är att reducera nationalistiska rörelser till den kärna av hårda element som också besitter våldspotential. Man vinner om inga barnfamiljer och normala människor vågar engagera sig nationellt då risken för överfall och sabbat privat liv genom svartlistning via olika åsiktsregistreringsorgan är för stor.

  Slagordet för den politiken är ”Antifascism är alltid självförsvar”. Där antifascismen ofta består i offensiv våldsutövning (mordbrand, sabotering av egendom, sabotering av karriärer, knivöverfall, bilbränder …).

  Tar ingen egentlig ställning då jag inte har nåt till övers för varken nazister eller vänsterextremister. Bara lite störande att vänsterextremisterna ses som nån sorts pacifistiska sanningsvittnen i media samtidigt som de är full öppna med sin agenda och sina metoder.

  Kommentar av eiriksdottir — mars 11, 2014 @ 9:56 f m

 8. eiriksdottir:
  Tack för en bra sammanfattning. Ligger säkert närmare sanningen om vad som verkligen hände.
  I Frankrike blev det för ett tag sedan stor uppmärksamhet kring att en ung vänsteraktivist, Clément Méric, dödats i en sammandrabbning med ”nassar”. Några dagar senare framkom det dock att det var offret som först attackerat, fått en smäll och sedan fallit och slagit huvudet i ett hårt föremål. De två grupperna om vardera ca 4 personer verkar ha sammanträffat av en slump vid en privat klädförsäljning. Pierre Bergé, YSL:s tidigare partner och känd vänstersympatisör, uppmanade till en demonstration med en miljon människor med anledning av dödsfallet:
  http://www.lefigaro.fr/flash-actu/2013/06/06/97001-20130606FILWWW00358-paris-un-militant-d-extreme-gauche-meurt-apres-une-agression.php
  http://fr.wikipedia.org/wiki/Affaire_Cl%C3%A9ment_M%C3%A9ric
  Méric tillhörde en AFA-liknande grupp och det var tydligt att han sökte bråk med högerextrema.

  Kommentar av Maria — mars 11, 2014 @ 10:10 f m

 9. eriksdottir:

  ”Vänsterversionen kan man hitta i massmedia så den orkar jag inte ta upp.”

  Jo men det finns inte bara en vänster och en högerversion det finns en polisversion också. I den konstateras att ETC och alla som påstått en feministisk manifestation angreps ljuger sig blå. Fel tidpunkt och fel plats och 6 personer skall alltså ha attackerat en samling på 200 personer? Vilka är de här sex supermänniskorna? Samma personer som sprang runt med kniv i Kina och mördade folk på en tågstation? Har Sverige en ”The Following”?

  Och som sagt, vad i h-e tänker feminister som manifesterar mot våldsamma män med våldsamma män från AFA:s gatuslagsmålsgrupp? Det är inte bara absurt att ens säga man är mot våld med AFA:s flagga i demo. Man kan även diskutera hur jämställd kvinnosyn som finns hos feministtjejer som tycker det coolaste som finns är tuffa stöddiga våldsamma vänsteraktivister som håller gatorna ”rena”. Kan även påminna om att AFA likt katolska kyrkan inte anmälde våldtäkter som begicks av medlemmarna utan skötte sådana saker internt.

  AFA hade alltså en ”våldtäktsgrupp”. P3 Front hade ett inslag som jag lyssnat på om denna kvinnosyn i aktivistvänstern. Sidan med inslaget är dock borttagen nu men hänvisningen och länken finns kvar på metapedia som här samlat information om AFA samt beskriver Revolutionära Fronten som en utbrytning ur AFA som skedde vid EU-toppmötet i Göteborg 2001. Vad nu det gör för skillnad vilket namn de för tillfället använder det är enligt en SÄPO-rapport cirka 200 nazister, 200 antifascister och 200 islamister som är orsaken för de ständiga polisiära insatserna. Fler är inte ”aktivisterna” som kostar polisen miljontals kronor.

  http://sv.metapedia.org/wiki/Antifascistisk_Aktion
  http://sv.metapedia.org/wiki/Revolution%C3%A4ra_Fronten

  Kommentar av Aktivarum — mars 11, 2014 @ 10:17 f m

 10. På tal om ”kvinnosynen” hos AFA. Vad tycker feministerna nu igen om argumentet att AFA skall använda våldtäkter som vapen mot sina fienders barn?

  Våldtäkter som vapen i krig?

  Lite si och så med hur väl det går ihop med vad feminister bruka säga om ”mäns våld mot kvinnor”

  Uppdatering, AFA säger att detta inte är deras affischer. Å andra sidan vet ju vi att AFA inte har något medlemsaffischer så hur kan de veta att det inte är andra från AFA som tagit nån skit de skrivit mer bokstavligt än det var tänkt? De säger ju att de inte är en centraliserad organisation? Hur skall de ha det nu igen?

  http://www.svt.se/nyheter/regionalt/smalandsnytt/afa-vi-ligger-inte-bakom-affischerna

  Kommentar av Aktivarum — mars 11, 2014 @ 10:51 f m

 11. Här hlttar vi en blogg med ett tämligen tydligt budskap gällande AFA (och dessutom en som inte sovit sig igenom historielektionerna). Torbjörn Jerlerup konstaterar:

  AFA = Puckon

  http://ligator.wordpress.com/2010/09/12/antifascistisk-aktion-afa-puckon/

  Och här hittar vi en blogg som försöker beskriva AFA någorlunda objektivt

  Triple oppression-teorin fick ett enormt genomslag bland den nya generationens aktivister. Det nya med triple oppression-idéerna ur vänstersynpunkt var att de förnekade att motsättningen mellan arbete och kapital var huvudmotsättningen i samhället.

  Istället menade triple oppression-anhängarna att det finns tre grundläggande förtryck: kapitalism, sexism och rasism, som alla tre är sammantvinnande i en slags nätliknande struktur, och som alla tre bör bekämpas lika mycket, var och en för sig och tillsammans. En slags förtrycktas ”gemenskap” förutsätts uppkomma, där allianser bildas mellan olika grupper av förtryckta.

  Vidare överfördes det feministiska slagordet om att det personliga är politiskt även på rasism och kapitalism – vi har inte bara insocialiserade normer om över och underordning i våra könsroller, utan även i egenskap av individer tillhörande en särskild klass eller etnisk grupp.”

  http://arkiv.rodarummet.org/2013/09/20/anti-fascistisk-aktion-socialistiska-kampar-eller-terrorister/

  Och så har vi följande länk om Göteborgskravallerna 2001

  http://petterssons.bloggsida.se/etikett/antifascistisk-aktion

  Kommentar av Aktivarum — mars 11, 2014 @ 10:58 f m

 12. Lol, jag får nog återställa mitt Twitternamn om jag ska citeras på det här viset.

  Kommentar av bashflak — mars 11, 2014 @ 12:20 e m

 13. bashflak: Är ju i och för sig Hannah Lemoine som citeras jag vet inte varför vad du sade kom med i en av tweetsen ovan.

  Kommentar av Aktivarum — mars 11, 2014 @ 12:38 e m

 14. UPPDATERING:

  Nu bekräftas vad jag anat hela tiden, att slåss på gatan är i sig livsfarligt. Den svårast skadade man som vi tror är Showan var inte bara skadad av stickvapen (kniv) utan hade även fått svåra skallskador…. antingen orsakade av trubbigt vapen eller helt enkelt av att ha slagit huvudet i gatan efter att ha ramlat, det sistnämnda är vad som gör slagsmål på gatan så mycket värre än exempelvis boxning i ring. Det spelar ingen roll hur tuff man är eller hur hårt man blir slagen det är att ramla på gatan som skadar/dödar (eller att slå huvudet i en husvägg, se bild 14)

  ”Han har åsamkats djupa sår av någon form av stickvapen på kroppen men också fått grava skallskador, vilket enligt information från läkare på Lunds lasarett gör att hans liv står på spel.”

  http://www.expressen.se/kvallsposten/offer-i-malmoattacken-kampar-annu-for-sitt-liv/

  Kommentar av Aktivarum — mars 11, 2014 @ 12:44 e m

 15. Erik:
  Ja, det var precis vad som hände Méric också. Grupperna befann sig ute på gatan, vänstergruppen ska ha väntat ut skinheadsen vid en tunnelbana, Méric attackerade bakifrån, varpå den attackerade vände sig om och gav ett knytnävsslag som gjorde att Méric föll i gatan och slog huvudet i ett hårt föremål. Han förklarades sedan hjärndöd på sjukhuset.

  Kommentar av Maria — mars 11, 2014 @ 1:07 e m

 16. Det är många som satt sin (högst eventuella) intellektuella heder på spel i den här soppan
  http://toklandet.wordpress.com/2014/03/11/vi-ar-inte-dumma-i-huvudet/

  Kommentar av MiT — mars 11, 2014 @ 2:03 e m

 17. Ännu ett offer namngivet, Känd dansk nazist-infiltratör som skrev boken ”Förklädd som nazist”

  http://ekstrabladet.dk/112/article2235223.ece

  Ännu en person vars kopplingar främst är till antirasism och antinazism, inte feminism.

  Kommentar av Aktivarum — mars 11, 2014 @ 3:50 e m

 18. Autonoma lät sig provoceras att överfalla Nazister på Möllan. Omdöme: Bägge grupperna är rövhål!

  https://www.realisten.se/2006/11/03/afa-malmo-fick-springa-gatlopp/

  Kommentar av Aktivarum — mars 11, 2014 @ 4:25 e m

 19. SE DENNA VID – Om den är äkta är den rejält talande för vad de här organisationerna står för.

  http://www.liveleak.com/view?i=19f_1391623830

  Kommentar av Aktivarum — mars 11, 2014 @ 6:28 e m

 20. Det är ju det jag säger!
  Feminism ÄR kommunism!

  Kommentar av Anders Senior — mars 11, 2014 @ 8:03 e m

 21. […] är ju ökänd för lite annat också, en del av det hittar ni här. Det är alltså inte vem som helst den där Showan. Men visst, jag önskar också att han blir […]

  Pingback av Gudrun+AFA=Sant? | WTF? — mars 11, 2014 @ 8:49 e m

 22. […] är den version som man får sig presenterad på Svenskarnas partis hemsida som faktiskt stämmer, Se även här,  och den tycks de vara ganska ensamma om.  Förvånade? Om ni är det nu, så kanske ni blir ännu […]

  Pingback av Åsa Lindeborgs syn på demokrati – AVFM Sverige — mars 12, 2014 @ 6:01 f m

 23. Kollade på Lund videon.

  Denna i videon ”antirasisten” Oskar gav verkligen uttryck før att vara uppeggad , av den konflitfyllda miljøn o situationen.
  Sannolikt er denna en man som søker sig till våld …av lust till att utføra… våld.
  .
  Per Hagman.
  .

  Kommentar av per Hagman — mars 13, 2014 @ 11:13 f m

 24. […] alla vet har nazister och vänsterextremister skyllt 8-mars knivbråket på varandra och som kronan på verket anklagar Allt Åt Alla Malmö Kvällsposten för att gilla nynazister. […]

  Pingback av Det brann i huvudet på autonoma vänstern – AFA kallade ungvänstertjejer för f_ttor och h_ror | Aktivarum — mars 15, 2014 @ 1:43 f m

 25. Jag har tidigare funderat på denna vänsterorienterade hopp från marxism till feminism och att de lämnat klasskamp för könskamp nu även raskamp. Sen nu förstår jag att de bara slagit ihop alla 3…

  Kommentar av Xavier — mars 15, 2014 @ 1:20 e m

 26. Xavier:

  De har försökt att slå ihop alla tre. Hur bra det gått att göra det är en annan femma. Rent praktiskt så blir det absurt att våldsamma män skall vara genusfeminister och påstå sig tro på teorier om ”mäns våld mot kvinnor” och ännu mer absurt när genusfeministerna som TH och KF själva är dömda för våldshandlingar mot exflickvänner. Det är illa nog när skolan skickar en fyllbult för att varna för alkoholens skadeverkningar som om personer som själva misslyckades att hålla borta flaskan vet hur man håller sig nykter. Men att skicka dömda kvinnomisshandlare att stå för den etiskt goda sidan? Jösses!

  Kommentar av Aktivarum — mars 15, 2014 @ 2:50 e m


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

  aktivarum@gmail.com

  Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 1 383 andra följare

  Arkiv

%d bloggare gillar detta: