Aktivarum

Men´s Rights Edmonton konfronterar kvinnor som river ner deras affischer! | september 15, 2013

– Excuse me? Why are you tearing down our posters?

*Silent treatment*

Välkommen till den verklighet där ena sidan debatterar demokratiskt och den andra sidan antidemokratiskt försöker slå ner alla försök att hålla diskussioner om saker de anser de själva borde ha envåldsmakt över.

 

Annonser

Publicerat i Genus, Jämställdhet

7 kommentarer »

 1. tja…behøver man acceptera dessa femofiler.
  Per Hagman

  Kommentar av per Hagman — september 15, 2013 @ 5:02 e m

 2. Per, ney självklart icke dock blev Antidemokraterna tagna på bar gärning

  http://www.foxnews.com/tech/2013/09/06/wikistorming-colleges-offer-credit-to-corrupt-wikipedia/#ixzz2eNyxSEFK

  Kommentar av John — september 15, 2013 @ 11:10 e m

 3. Vet inte hur man sätter upp affischer nuförtiden, men på 60-talet pratade jag med en man som varit nazist på 30-talet. Han berättade, att de blandade krossat glas i klistret, från glödlampor mm. Då strök man på klister på affsichens baksida, och när den satt på plats, strök man också på framsidan. När någon försökte riva ned affischen (kommunisterna) så blev den personen lite skinnflådd på fingrarna…
  [Not: Han bedyrade att han gick med i nazipartiet bara för det var det enda som motarbetade kommunisterna – några idéer om judar hade han inte. Och ser man på hur det var i Sovjet, så är det inte så underligt. Flera av Europas stater hade mer eller mindre fascistanstrukna regeringar, ss. Polen. England, Frankrike, Holland och Belgien var på den tiden grymma kolonialstater som mördade och fängslade oppositionella i kolonierna. Så det politiska valet var inte lika självklart som efter WW2 med facit i hand.]

  Kommentar av Claes-Peter — september 15, 2013 @ 11:50 e m

 4. Tack för tipset. Det ska jag lägga på minnet.

  Kommentar av dolf — september 15, 2013 @ 11:59 e m

 5. Män river ju ner feministiska affischer så varför skulle inte kvinnor få riva ner mansgris-affischer som bara predikar kvinnohat och ljuger om historien. Varför kräver du att kvinnor ska bete sig artigare och ödmjukare än män bara för att de är kvinnor? Antagligen för att du kräver underdånighet av kvinnor.

  Kommentar av Stina — september 16, 2013 @ 5:05 e m

 6. Stina:

  ”Män river ju ner feministiska affischer så varför skulle inte kvinnor få riva ner mansgris-affischer som bara predikar kvinnohat och ljuger om historien.”

  Du har förväxlat det biologiska könet (man/kvinna) med politiska intressegrupper (feminism och jämställdism) Om jämställdister inte river ner feministers affischer så finns ingen ursäkt för feminister att få riva ner jämställdisters affischer. Har du presenterat bevis på att jämställdister rivit ner feministiiska affischer? Nej, uppenbarligen inte!

  Kommentar av Aktivarum — september 17, 2013 @ 7:52 f m

 7. Enligt egna observationer brukar feministiska aktionskommandon klistra sina affischer på klart olagliga ställen, och med förkärlek ovanpå kommersiella affischer. Reklamfirman som har uppdrag av något företag, brukar då försöka återställa reklamen – men detta är inte ett politiskt ställningstagande utan ett uppfyllande av ett affärskontrakt.

  Vi har fått nya sanningsbegrepp – den hermeneutiska, men också ”min-upplevelse-är-min-och-det-är-min-sanning-som-ingen-kan-ta-ifrån-mig”. Detta senare sanningsbegrepp öppnar för massor av intressanta frågor. [Sci-Fi-filmen ”Total Recall” handlar om inplantering av falska minnen som affärsidé.]

  Men ‘planterade minnen’ har en mycket otäckare sida – otaliga familjer har slitits sönder för gott sedan klåpare till psykologer har suggererat fram barndomsupplevelser om övergrepp. Dessa inplanterade, falska minnen kallas för ”undertryckta”. Bland andra psykiatern David Eberhard förkastar teorin.

  En ”psykolog” spelade en nyckelroll i da Costa-målet genom att tolka bandupptagningar av många timmars nära nog jollrande av ett 17 månaders barn som sedan klipptes ned till några minuter. Och rätten köpte ‘psykologens’ tolkningar – lite som när vissa sekter har tungmålstalande som påstås vara riktiga ord och meningar på olika länders språk. Noteras bör också, att bandupptagningarna gjordes utan opartisk kontroll av barnets mor som var i en bitter konflikt med barnets far, ”läkaren”. http://www.mediemordet.com/guillou3.html

  Senare visade det sig att ”psykologen” saknade examen, och mycket troligt även kunskaper. Eftersom ”psykolog” då inte hörde till den handfull av yrkestitlar som var ”skyddade” hände inget – i länder som USA hade domen rivits upp. Enligt min åsikt är detta en långt större rättsskandal och justitiemord än Quick-fallet.

  En hel radda av skyddade yrkestitlar har lags till efter det (1998?) men därutöver är fältet fritt. Du och jag utan risk för påföljder titulera oss själva ‘analytiker’, ‘forskare’, vetenskapsman’, ‘expert’, ‘andlig vägledare’, ‘pedagog’, ‘lärare’ och så vidare. [Jag kollade för många år sedan med dåvarande tillsynsmyndighet, Kommerskollegium (som sedan dess sorterats in under utrikesdepartementet och berövats alla verksamhetsområden utom handelsfrågor).]

  Så prövostenen för vad som är sanning och fakta blir under rättegångar i domstolar framigenom. Men jag undrar om alla dessa debattörer, kolumnister, redaktionsbloggare osv. tar intryck. Så vi får finna oss att samtidigt vistas i två parallella universa där verkligheterna inte är desamma?

  Det är intressant, att domstolarna i USA som är genomsyrat av kristen tro, verklig eller opportunistiskt hycklad, inte godtar Guds ord eller budskap från Gud ens som förmildrande omständigheter! Men hur kommer det att bli här, om den så kallade genusvetenskapen blir norm för våra myndigheters handläggning och maktutövande?

  http://www.deseretnews.com/article/595079489/1984-Lafferty-case-still-haunts.html?pg=all

  http://en.wikipedia.org/wiki/Under_the_Banner_of_Heaven

  När en _manlig_ hebefil fälls i rätten, så spelar frivilligheten ingen roll:
  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/anmalde-valdtakt-blev-sjalv-atalad_8525080.svd

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17484183.ab

  Kommentar av Claes-Peter — september 17, 2013 @ 11:08 e m


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

  aktivarum@gmail.com

  Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 1 300 andra följare

  Arkiv

%d bloggare gillar detta: