Aktivarum

Feminister attackerade polisen på Toronto U – Försökte stoppa föreläsning om pojkars situation | november 18, 2012

Dagens inlägg behöver egentligen inte kommenteras. Nedanstående videoklipp talar för sig själv.

Fredag den 16 November skulle Warren Farrell hålla föreläsning på University of Toronto om pojkars situation. De av extremvänstern kapade godhetsrörelserna dök upp och försökte stoppa talet, se resultatet nedan.

Lite bakgrund: Warren Farrell skulle tala om ”the boy crisis” Värd för tillställningen var ”The Canadian association for equality” anordnare och sponsor var ”“Men’s Issues Awareness at the University of Toronto”

”Throughout the industrialized world, boys are about a quarter century behind girls –dropping out of school, preoccupied with video games, committing suicide, and demonstrating a ”failure to launch.” Why and what can we do about it?”

Vilka är det som slåss med polisen? Jo feministiska organisationer som är emot ”hate-speech” och ”sexism”

Det här kanske låter förvirrande för en del läsare. Det hela är dock enkelt. Universitetsfeminism bygger på idén att de upplysta (feminister själva) skall kontrollera språket (se Hen-debatten). I klarspråk menar de:

Hate-speech = Free speech

Sexism = Non-feminist gender issues

Patriarchy = Anything they deem oppressive

Det är sålunda helt i enlighet med den universitetsfeministiska verklighetssynen att denna föreläsning beskrivs som färgad av ”hat” (dvs yttrandefrihet) och ”sexism” (dvs ej under feministisk kontroll).

Att beskriva den på det sättet genererar massiv support av okritiska, minoritetsfixerade PK-människor.

Medan en grupp i strid med demokratiska värderingar (yttrandefrihet) blockerat dörrarna så twittrar deras vänner att det var ”oprovocerat” när polisen som tillkallas tvingas slita bort protestanter från dörrarna.

Observera att det inte finns någon hejd på vilka lögner och överdrifter dessa tokfeminister drar till med. De kallar det ”misogyni”, ”sexism” ja vissa till och med har inbillat sig föreläsningen handlar om ”rape-promotion”

Upp med handen alla dumskallar som tror en föreläsning om pojkars situation handlar om våldtäkter!

Vissa i den av extremvänstern kapade godhetsrörelsen tror numera på vad sjutton som helst. Det är allltså inte bara pubträffar de saboterar, nu försöker de bestämma vem som får tala på universitet också.

”So remember boys, discussing men’s issues in public is hateful and violent. Anyone who does so, or who goes to hear someone speak on behalf of men’s rights, are rape-enabling, violent, and hateful people who should be harassed, physically assaulted, and verbally assualted by the peaceful, equality seeking, morally superior feminists.”

A Voice for Boys artikel med rubriken Boys / Mens Talk is Hate Speech? konstaterar det verkligen måste kännas underbart att vara liten pojke idag. The Counterfeminist kommenterar protesternas effekt.

”Oh, by the way, Warren Farrell finally got to make his speech, but it was delayed for about an hour.” 

Tidigare har vi sett hur Pär Ström mobbades ut, här ser vi hur feminister angriper polisen på ett Universitet.

Även kommenterad på GENUSDEBATTEN

Med tanke på de spaltmetrar som media har lagt på att diskutera när feminister får arga mail där de kallas h_ra och liknande så vore det intressant att se en diskussion på feministiska metoder att tysta oppositionen.

Dvs våld, censur, och sedan sitter de och ljuger på twitter om det för att fiska sympatier från korkade folk som inte vet bättre. På filmen är feministerna de som attackerar. I sin egen fantasivärld var de offer för polisen.

Inte första gången feminister förvägrar människor demokratiska rättigheter…

Här är en historielektion gällande liknande händelser

Affischering om Mansfrågor och Partnervåld bemöttes av Trakasserier, Lögner… och Loy Finley

Noll trovärdighet hos ”hotade” feminister som My Vingren och Karin Pettersson

MRA-affischer vandaliserade IGEN – Girlwriteswhat kommenterar


47 kommentarer »

 1. Mycket intressant…

  Som sagt – det är inte radikalfeministerna själva som är målet när man ifrågasätter och debatterar, utan åhörarna. De så kallade fårskocksfeministerna. De människor som mot bättre vetande kallar sig feminister för att de felaktigt likställer feminism med jämställdhet.

  Kommentar av Nils Jungenäs — november 18, 2012 @ 12:05 e m

 2. ”…sexist Warren Farrell”????

  Då har man flyttat målstolparna rätt ordentligt.

  Kommentar av ididmindthelittlethings — november 18, 2012 @ 12:05 e m

 3. Uppdaterat med länkar från tidigare indicenter i Kanada där man fick affischer vandaliserade. Budskapet på affischerna ”Mänskliga rättigheter inkluderar män och pojkar” (Men´s rights are Human rights)

  Kommentar av Aktivarum — november 18, 2012 @ 12:21 e m

 4. Det hävdas av demonstranterna att Warren Farrell är sexist. Finns det något citat som exempel för att han skulle ha sagt eller skrivit något sexistiskt?

  Kommentar av Ekvalist — november 18, 2012 @ 1:20 e m

 5. Mötesfrihet ingen självklarhet

  http://www.google.se/search?q=mötesfrihet+demokrati&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=sv&client=safari

  Kommentar av Under the hood — november 18, 2012 @ 1:31 e m

 6. […] Jag bloggar om mina åsikter om händelserna i Toronto på Aktivarum […]

  Pingback av Efter händelserna på Toronto U. Vem bestämmer vad som är “Hate-speech”? « Genusdebatten — november 18, 2012 @ 1:42 e m

 7. Ekvalist: Huruvida det finns exempel på om han sagt något sexistiskt hänger på hur man definierar sexism. De här organisationerna anser det är sexistiskt att

  1. Inte vara feminist
  2. Tala om jämställdhet utan att fråga feminister vad som är ok att säga

  Så ja om man går på vad de av allt att döma anser sexism betyder så finns det massor av exempel på sexism från Warren Farrell.

  Kommentar av Aktivarum — november 18, 2012 @ 1:48 e m

 8. @Aktivarum
  OK, så kan det ju mycket väl vara!

  Kommentar av Ekvalist — november 18, 2012 @ 2:14 e m

 9. Antidemokratiska fenomen där Radikalfeminister nationellt och internationellt försöker tysta ner Mansfrågor i Samhället pch Men’s rights activism/- movement visar sin rätta agenda .

  Att uttrycka sin åsikt är radikalt nog anser Bernard Capin/./

  Kommentar av Under the hood — november 18, 2012 @ 2:23 e m

 10. Som akademiker så blir jag upprörd över dessa människors beteende. Universitet världen över har en historia om öppenhet och debatt. Vad dessa feminister försöker göra är att stoppa det fria ordet, något som är extremt viktigt för att vetenskapen ska fortsätta framåt. Det går inte att tolka på något annat sätt än att den västerländska traditionen om öppenhet är under attack från feminismen.

  Kommentar av robjoh — november 18, 2012 @ 3:21 e m

 11. robjoh: Det var längesedan universiteten stod för något sådant. Nu för tiden är universiteten endast homogena utposter för extremvänstern.
  Den västerländska traditionen är inte under attack längre, den har redan fallit offer för postmodernismen och dess vänsteranhängare.

  Kommentar av pether85 — november 18, 2012 @ 4:11 e m

 12. Fullkomment forkastelig oppførsel av feministene vi ser i den videoen,kjenner at jeg blir sint og opprørt. Snakker om selvhøytidelige og selvgode mennesker!!
  De tror fan meg de har den ENE sannhet i sitt eie. Iblant kjenner jeg ett hat mot den ytterste venstresiden, de skal alltid lage bråk om ett eller annet, og alltid er det DE som er offer og har RETT. Til å bli kvalm av.

  Vet du noe om hva den lokale kanadiske media skriver om dette? tar de side med feministene eller klarer de analysere dette nøytralt?

  Kommentar av Runar — november 18, 2012 @ 5:02 e m

 13. ”No Free speech.. on campus!”

  Enda argumentet som återstår från en komplett imploderad ideologi?

  Kommentar av måns — november 18, 2012 @ 7:20 e m

 14. ”Okritiska, minoritetsfixerade PK-människor” – mycket bra beskrivning på en stor del av befolkningen.

  Detta ofog med att störa möten på det här viset vittnar om en mycket märklig syn på demokrati, vilket på sätt och vis är pudelns kärna.

  Kommentar av rocki — november 18, 2012 @ 8:27 e m

 15. Märkligt, jag länkade till detta inlägget men ingen pingback dök upp. Gör det manuellt i stället:

  http://bashflak.wordpress.com/2012/11/18/de-viktigaste-mansfragorna/

  Kommentar av bashflak — november 18, 2012 @ 8:49 e m

 16. att feminister i grunden er en avart av …centralistisk demokrati…var væl inget nytt.
  Per Hagman

  Kommentar av per Hagman — november 18, 2012 @ 9:16 e m

 17. Erik Aktivarum i sandlådan! När Pelle slår Lisa med spaden och tanter och farbröder rusar till så pekar du
  med hela handen och ARMEN – som Kalle dussin intill
  Kungsträdgården – och säger: ”Det var tjejerna därborta som gjorde det.”

  En dag som denna. Islutet av denna vecka. Så pekar du åt något tvärs över Atlanten.

  Ta en paus. Unna dig själv det. Och skräpa inte ned
  cyperrymnden med sådant bansligt pladder som ovan.

  Kommentar av katten — november 18, 2012 @ 9:54 e m

 18. katten:

  Tack, om jag behöver mer bevis på att din sida är helt oförmögna att diskutera sakfrågor och har den vetenskapliga kvaliteten hos Se & Hör så har jag nu ytterligare en signatur som exempel på det. Jag är smickrad av att du som en nykär fjortis babblar massa strunt om mig men tyvärr jag känner inte dig och dina anklagelser utan bevis avförs också utan bevis.

  Att Pelle skulle slå Lisa med spaden har i detta fall bara skett i din fantasivärld.

  Däremot stod Lisa med ett gäng antidemokrater och försökte med våld hindra en diskussion om pojkars situation. Polis tillkallades, demonstranterna muckade bråk i bästa AFA-stil och polisen plockade bort dem med våld från dörrarna där de stod i vägen för människor som var i sin fulla demokratiska rätt att passera utan att trakasseras av lynchmobbar.

  Kommentar av Aktivarum — november 18, 2012 @ 10:13 e m

 19. Tokfeministerna visar ännu en gång sitt rätta ansikte, som de intoleranta manshatande antidemokrater de är. Feminismen har blivit ett samhällsproblem, som alkoholism ungefär.

  Kommentar av Hjalmar — november 19, 2012 @ 9:07 f m

 20. Diskutera massmedias behandling av Internationella Mansdagen på Genusdebatten.

  Kommentar av Aktivarum — november 19, 2012 @ 9:27 f m

 21. Erik!

  Du kan läsa bättre än så. Jag är inte i krig med dig. Och har inte avsett att såra. Jag talar inte OM dig.
  Jag försöker bara karaktärisera din plats i världen
  igår. Som det framgår av bloggen.

  Jag tror du är i innerligt behov av omväxling. Lyft
  en aning och skaffa dig överblick över det hu håller på med/har hållit på med på senare år. Allt är inte så tokigt men en del är rena tramset. Som jag ser det. Akta dig för att fastna i detaljer. Och så VILA mellan varven.

  Kommentar av katten — november 19, 2012 @ 11:02 f m

 22. katten:

  Du har skrivit 13 inlägg på den här bloggen
  0 av dem var relevanta för inläggen på bloggen.

  Fråga: Begriper du dig på konceptet ”kommentarsfält”? Det är alltså vad som skrivs på bloggen som skall kommenteras. Det är inte tänkt för helt irrelevant godtycklig högst personlig och subjektiv goja.

  Kommentar av Aktivarum — november 19, 2012 @ 11:48 f m

 23. Bashflak

  Senast oktober 2014 ska kravet om könsneutrallagstiftning vara antagen av
  riksdag och installerad regering för ny mandatperiod.

  Känner du till om Pär och Pelle kommer delta
  vid respektive evenemang internationella mansdagen? Demonstration utanför riksdag samt evenemang i Malmö.

  Kommentar av Under the hood — november 19, 2012 @ 12:44 e m

 24. Det händer saker på fler håll i landet som här te x Remissyttrande Justitiedepsrtementet

  Klicka för att komma åt PByttrandeFrid.pdf

  Kommentar av Under the hood — november 19, 2012 @ 12:58 e m

 25. Släng ut den tramsande och pladdrande katten! Den har naturligtvis inget att invända mot att feminister stör demokratiska möten. Några feminister störde också katolikernas demonstration mot homoäktenskap i Paris igår. Men de åkte de på stryk:
  http://mcetv.fr/mon-mag/1811-les-feministes-de-femen-violemment-attaquees-en-marge-de-la-manif-pour-tous-videos

  Kommentar av Maria — november 19, 2012 @ 1:02 e m

 26. Maria: Intressant. Särskilt av intresse är hur aktivisterna kränkte religion men oväntat nog tycker uppenbarligen många journalister och mediafolk det den här gången var ok att kränka religionen. Det var väl ”rätt religion” om kränktes enligt dem.

  ”The Catholic group Civitas organized Sunday’s march by several thousand people carrying pro-family banners.

  Several Femen activists turned up topless, chanted ”in gay we trust” and sprayed white powder from bottles.

  That prompted several anti-gay marriage protesters to hit the Femen members and push them to the ground.”

  http://www.towleroad.com/2012/11/anti-gay-protesters-rage-on-topless-femen-activists-video.html

  Kommentar av Aktivarum — november 19, 2012 @ 1:13 e m

 27. @Katten
  ”Erik Aktivarum i sandlådan! När Pelle slår Lisa med spaden och tanter och farbröder rusar till så pekar du
  med hela handen och ARMEN – som Kalle dussin intill
  Kungsträdgården – och säger: ”Det var tjejerna därborta som gjorde det.”
  En dag som denna. Islutet av denna vecka. Så pekar du åt något tvärs över Atlanten.”

  Men vänta här, det där resonemanget känns bekant….

  Lagstadgad könsdiskriminering, mera känt som kvotering och ”rättvisa” dina kretsar.

  Bra jobbat !

  Kommentar av Daniel — november 19, 2012 @ 3:39 e m

 28. En samling genuslobotomerade idioter som inte klarar att föra ett civiliserat samtal, men ”känner starkt”, och ”tycker starkt”, och rapar färdigtuggade floskler – istället för att som vuxna, fritt tänkande människor ta reda på sakliga fakta i målet.

  Det vill säga en samling nyttiga idioter som låtit sig luras av klassiskt lögnaktiga smygkommunister – våra svartvita, förljugna kollektivister.

  Det vill säga en samling lättledda fårskallar som låter sig luras av könsvinklad vänster-retorik ”som känns bra” istället för att grunda sina åsikter på sakliga fakta om den faktiska verkligheten.

  Och det hela är verkligen djupt bedrövligt att bevittna.

  Kommentar av Liberalen — november 19, 2012 @ 6:40 e m

 29. […] det samman med punkt 1 nedan? Personer som driver mansfrågor motarbetas ofta med mobbing, hån och smutsiga metoder, även i demokratiska västländer. Vilka är då de viktigaste mansfrågorna i Sverige? Enligt min […]

  Pingback av Newsmill refuserar mansfrågorna | Bashflak — november 19, 2012 @ 7:53 e m

 30. Yes sir!

  Jag förstår visst vad som menas med ”begreppet kommentarsfält”. Om du själv gör det – varför städar
  du inte bättre? Du kräver att man ska skriva ”i” ditt
  ämne. Jag hivade mig upp en våning och snackade på meta-stadiet. Då blir du förbannad och slänger
  okvädingsord mot mig. Det är billigt!

  Alltså, du ställer ut en ”julgran” – som ibland ser alldeles för djävlig ut. Och kräver: ”Varsågod och klä
  min gran!” Och ditt fotfolk strömmar till och hänger upp diverse krims-krams som de tror du gillar. Och du blir så nöjd. Men dom ser inte att du varit slarvig när du kilat fast granen i marken, så jag är rädd att de kommer att bli besvikna när snön kommer och vilar tungt på grenarna. Vad som helst kan då hända.

  Jag ser det hela från min balkong. Nu går jag och lägger mig. Men du och ditt fotfolk borde lära er att
  katter är bra folk. Dom krafsar över efter sig! Och så kan dom konsten att spinna. Det klarar inte jag.
  Och inte ni heller. Men sova behöver ni säkert – mellan varven. Och kanske grunna på vad ni har drömt. Sweet dreams!

  Kommentar av katten — november 19, 2012 @ 9:26 e m

 31. Skriver någon om Internationella mansdagen i Malmö och demonstration utanför riksdagshuset?

  http://www.pellebilling.se/2011/11/internationella-mansdagen-i-morgon/

  http://genusnytt.wordpress.com/2012/10/12/demonstrera-utanfor-riksdagen-pa-internationella-mansdagen/

  Kommentar av Under the hood — november 20, 2012 @ 12:08 f m

 32. […] debatten nått tre olika Kanadensiska städer: Vancouver, Edmonton och så slutligen Toronto (där Fredagens sammandrabbningar utspelade sig) Kom även ihåg hur TVOntario tog upp […]

  Pingback av Debattutmaning från Mens Rights Edmonton – Är Feminism en hatgrupp? « Aktivarum — november 20, 2012 @ 1:01 f m

 33. @katten

  Metadiskussioner i all ära men de behöver vara mer träffsäkra än de du presenterar. Du slänger upp en liknelse som bara är lik i din egen verklighet och så kräver du alla alla människor ska dela den. Tyvärr går det inte för vi lever inte i ditt huvud, utan ute i verkligheten ur vårt perspektiv.

  Om du vill diskutera med oss måste du komma ut, om du är villig att se vad vi ser kan vi försöka se vad du ser och så går det att föra en diskussion.

  Det är dålig diskussionsteknik att tro att man kan komma till en ny miljö, förklara hur man själv tolkar världen och bli sur för att inte alla genast accepterar ens tolkning utan vidare argument. Varför skulle någon anamma din upplevelse framför sin egen?

  Kommentar av Johan Grå — november 20, 2012 @ 7:59 f m

 34. @Katten
  ”Jag ser det hela från min balkong”

  Ok min tur att ge mig på en totalt irrelevant och mindre begåvad liknelse för att hävda min egen förträfflighet och ”helhetssyn”:

  Och där sitter jag högt uppe i min luftballong och ser ned på dig på, du ser jätteliten ut högt högt här uppe.
  Härifrån ser jag hela världen, medan du enbart ser ditt lilla kvarter och tror det är allt som finns att se.

  Kommentar av Daniel — november 20, 2012 @ 9:00 f m

 35. Vad kallas en person som försöker dölja sina argumentationsfel och känsloargument med hjälp av metaforer?

  Svar: pseudointellektuell.

  Kommentar av Daniel — november 20, 2012 @ 11:58 f m

 36. Erik,

  allting behöver inte bevisas. Jag har inte kommit med
  några anklagelser mot dig. Du tar i alldeles för hårt.
  Spar på krafterna istället och tagga ner lite. Och det där med vetemskapligheten tycker jag låter mest larvigt när du använde det ovan i inlägget. Har du spårat ur alldeles? Du måste ju ha med DIG SJÄLV
  om det ska gå vägen.

  Det kan nog bli en ”ny vår” även för dig – om du handlar klokt och är omtänksam mot dig själv.. Vila.
  och läs något som du inte brukar läsa. T ex ”Gösta
  Berlings saga” eller Barbro Lindgrens böcker om Loranga, Dartanjang och den tredje snubben (vad han
  nu hette). Du har slitit så hårt, Erik Akrivarum. Så ta dig ett bad i något annat än klibbiga feminister och
  genustokstollar.

  Gösta, i Selmas saga, är en världsberömd grandios person; sådan som det finns så många av nuförtiden.
  Och som fortsätter på samma spår fastän de blir så
  kantstötta och trötta.

  Katten

  Kommentar av katten — november 20, 2012 @ 12:30 e m

 37. […] tidigare inlägg berättas hur ”Feminister attackerade polisen på Toronto U”. På Genusdebatten ställs frågan ”Vem bestämmer vad som är hate-speech?” Nu kommer […]

  Pingback av Efter protesterna på Toronto U. – Canadian Association for Equality kommenterar « Aktivarum — november 21, 2012 @ 8:36 f m

 38. @ Daniel

  Du får gärna löjliggöra mig och mina liknelser. Jag tål det. Jag tror inte du sitter i en luftballong och ser hela världen.

  Men det är ingen dum idé att försöka lyfta sig själv och få perspektiv och överblick. Innan dagen är över måste man ändå gå ner – sänka.

  Och då sitter man där, ensam i sin lilla jolle . Då gäller det att ta ett stadigt tag i rodret – så att ingen annan gör det, För därnere på ”terra firma” eller på sjön väsnas och trängs också alla dom andra. Och det är lätt att välta en jolle.

  Kommentar av katten — november 21, 2012 @ 2:04 e m

 39. @Katten
  ”Men det är ingen dum idé att försöka lyfta sig själv och få perspektiv och överblick. Innan dagen är över måste man ändå gå ner – sänka.”

  Och då menar du att vi som skriver på denna sida inte gör detta?

  På vilka grunder måste jag då fråga dig?
  Ge gärna ett exempel, du kanske kan citera vad någon här har sagt istället för att sitta och påstå vad du ”tror” och ”tycker” att vi säger.

  Dina insinuanta kackiga metaforer som är fulla av halmgubbar klarar vi oss gott utan.

  Skärpning!

  Kommentar av Daniel — november 21, 2012 @ 11:37 e m

 40. Jag har komponerat ett video- / artikel-collage om den orättvisa behandlingen av unga pojkar i Sverige och vilka konsekvenser det får.

  Jag har ”lånat” lite här och var. Bl a från Genusnytt, DN, SVD, SVT, diskussioner på nätet mm.

  Kommentera / betygsätt gärna på Youtube! (negativt & positivt).

  Kommentar av Emma — november 22, 2012 @ 5:32 e m

 41. @ Daniel

  ”Och då menar du att vi som skriver på denna sida inte gör detta?”

  Jag grundar mig på det som står på inläggen och kommentarerna. Du talar om ”vi” som skriver på denna sida. Tala för dig själv. Det räcker.

  Jag har bara kommenterat dig och Erik. Ingen annan.
  Och jag undrar om inte ni har lite svårt att hålla isär er själva och allt ilsket och hånfullt ni slänger ur er.

  Det är viktigt att hålla isär det som inte hör ihop. I samtal, debatt och i övrigt. Det är väldigt mycket
  KLUMPA IHOP och SORTERA ni håller på med.

  Kommentar av katten — november 23, 2012 @ 9:59 e m

 42. […] mer eller mindre tigs ihjäl av medierna. Personer som driver mansfrågor motarbetas ofta med smutsiga metoder, även i demokratiska västländer. Vilka är då de viktigaste mansfrågorna i Sverige? Enligt min […]

  Pingback av De viktigaste mansfrågorna | Bashflak — november 23, 2012 @ 10:28 e m

 43. @katten
  Min ”ilskna” beror helt och hållet på dina insinuanta metaforer som är fulla av halmgubbar, sluta upp med det tramset och den ”ilskna” tonen upphör.

  Hur vore det om du kanske kunde ge ett exempel på när vi klumpar ihop och sorterar?
  Ett litet citat vore nog på sin plats (det är andra gången jag ber dig om det..)

  För du kan ju inte sitta och häva ur dig anklagelser utan att backa upp det med fakta fattar du väl.
  Eller tycker du att det är något som hör hemma i en debatt?

  Kommentar av Daniel — november 24, 2012 @ 1:26 f m

 44. […] En videoupptagning av protesterna finns på Youtube. Jag bloggar om mina åsikter om händelserna i Toronto på Aktivarum […]

  Pingback av Efter händelserna på Toronto U. Vem bestämmer vad som är “Hate-speech”? | Genusdebatten — december 20, 2012 @ 10:27 f m

 45. […] hörde rätt. Personerna som slogs mot polisen vill nu ha polisbeskydd från det obehag det ger dem att ha blivit utpekade som de skyldiga […]

  Pingback av Klasshat.com – Del 2 Hey Skabbteatern! ni glömde kommentarerna! « Aktivarum — januari 17, 2013 @ 2:23 e m

 46. […] Det första CAFE-eventet var en föreläsning med Dr. Warren Farrell som feminister försökte hindra genom att barrikadera dörrarna. Universitetets säkerhetsvakter tvingades då kalla på polis som röjde väg medan demonstranterna gjorde våldsamt motstånd. […]

  Pingback av Feminister saboterar föreläsning på Toronto Universitet | Genusdebatten — april 10, 2013 @ 11:52 f m

 47. […] ett lika föraktfullt utlåtande om svarta varit ok? Det blir dock värre. När Campusvakter kallar på polis för att röja väg åt folk att komma in skriker […]

  Pingback av Vad är Feminism? – Två olika ansikten i ett och samma videoklipp | Aktivarum — april 13, 2013 @ 1:37 f m


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

  aktivarum@gmail.com

  Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 1 383 andra följare

  Arkiv

%d bloggare gillar detta: