Aktivarum

Feministisk sexism mot män (Misandri) placerar Sverige på den politiska världskartan | juli 8, 2012

Har ni lagt märke till hur många personer utomlands pratar annorlunda om Sverige än de brukade förut?

Flera amerikanska och internationella sajter lägger idag särskild vikt på hur Svenska institutioner beter sig gällande mansfrågor. Det senaste exemplet är ”våldtäkten” där förövaren frikändes för ”kvinnan” var en man.

”However, the court has ruled that the 61-year-old had intended to rape a woman”

Händelsen rapporterades i ”The local” där mängder av människor har kommenterat domen negativt. Därifrån har den sedan blivit diskussionsämne på Chapins Inferno där man undrar om det är mer ok att våldta en man.

Att Sverige diskuteras på detta sätt är en enorm förändring från den ”Svenska synden”

En som uppenbarligen märkt detta är Oscar Swartz. Hans bok A Brief History of Swedish Sex: How the Nation That Gave Us Free Love Redefined Rape and Declared War on Julian Assange försöker förklara ändringen.

”Idén om boken kom när jag såg alla konspirationsteorier om Assange och Wikileaks, där CIA och honungsfällor diskuterades och där Sverige fortfarande tycktes ha ett rykte om sig som ett sexuellt accepterande land som inte tar sex på så blodigt allvar utan som en rolig aktivitet. Detta är ju uppåt väggarna fel.”

Istället så har Swartz hittat förklaringen på behandlingen av Assange i en svensk sexualpolitisk utveckling som trots att den innehållit extremt stora ändringar för landet Sverige närmast gick obemärkt förbi.

Den blir dock inte obemärkt nu. Pga Assangemålet har svensk sexualpolitik blivit en världsnyhet.

A Voice for Mens artikel om Oscar Swartz bok har rubriken ”Sweden: empire of governance feminism” Man kommenterar Evin Rubars: Könskriget och citerar Don Kulick, Professor vid University of Chicago.

“From being admired and envied by many as beacons of sexual enlightenment in the 1960s and ‘70s, the Scandinavian countries today have some of the most repressive sex laws in the Western world. Sweden is the most draconian.

Kulick konstaterar att lagändringarna utöver moraliska dimensioner även hade en politisk funktion. Det handlar om en ändring i hur man ser på brottslighet där brotten inte främst anses ske mot offren.

Istället är det framför allt statsmaktens företrädare – politiker och byråkrater – som känt sig kränkta.

Denna förklaring är  helt i linje med fleara uppmärksammade idiotåtgärder i det svenska rättsystemet. Nu senast domen mangadomen mot Simon Lundström är ett typiskt fall där HD fick rädda situationen.

”The message conveyed by recent laws is clear – your sexuality is the property of the state and the state will claim its right to regulate and punish that sexuality wherever you may be.”

Swartz berättar att det finns en tydlig statsfeministisk kvinnofixerad dimension i dessa lagar från första början. Män anses bete sig illa, kvinnor anses ha högre moral (hej Tobias Bromander!) och lagarna tar kvinnans parti.

Lagstiftning används för att styra män in i mer relationsorienterad sexualitet (vilket de anser är det kvinnliga väsendets natur). Den minister som ansvarade för sexköpslagen, Ulrika Messing (s), säger så här om sexköpslagen:

“I don’t believe that prostitution has anything to do with sex – at least not as I see sex, as something that belongs in a love relationship. Those who visit prostitutes obviously have a need for sex – but not for the kind of sex they would have with their wife or partner. It is slightly forbidden – and now it actually becomes totally forbidden.”

Kort sagt politiker vill använda lagar för att tvinga män att ha den sorts relationer som de tror kvinnor vill ha.

Observera att det inte spelar någon roll om kvinnor själva vill ha det så eller inte. Det viktiga är att politikerna tror det och de har precis som media låtit synen på kvinnor styras av feministrörelsens teorier.

Feministrörelsen styrs dock inte alls av kvinnor i allmänhet. Konfronterade med vad feministrörelsen gjort och gör är ett vanligt försvar hos kvinnor som kallar sig feminister NAFALT – det är inte DERAS feminism.

Kan ni se ironin i detta? Det stämmer ju att Feministrörelsen inte ägs av de kvinnorna.

Feministrörelsen (som politiker och journalister lyssnar på) struntar ofta fullkomligt i vad kvinnor föredrar. Problemet är att feministiska kvinnor med ***NAFALT försvaret inbillar sig deras feminism är den riktiga feminismen.

(***Not All Feminists Are Like That)

Det argumentet är dock lika absurt som att i höger-vänster-frågan mena Fredrik Reinfeldt inte är en riktig moderat medan man själv är det. I nästa inlägg skall vi titta närmare på vad Canning säger om Swartz bok.

Obs: Då Pär Ström och Pelle Billing har timeout med bloggandet är målet på Aktivarum ett inlägg varje dag för att hålla mansfrågorna vid liv. Detta är därmed ett bra tillfälle att se om jag kan korta ner inläggen utan att tappa för mycket kvalitet.


34 kommentarer »

 1. Jag har väldigt mycket åsikter om mitt eget land. Jag är patriot, men detta är en av anledningarna till att jag faktiskt önskar att FN gjorde sanktioner mot Sverige. Vi måste ropa mer på hjälp, för snart kan bara omvärlden rädda oss och Sverige har redan fått igenom en del inflytande i andra länder.

  Kommentar av Joakim — juli 8, 2012 @ 7:55 e m

 2. Ja alla dessa moralistfeminister.
  Det som är bra med Assange rättegången när den blir är att omvärlden ser hur absurt det blivit i sverige.
  Och att journalister från andra länder granskar den svenska feminismen kritiskt vilket svenska journalister inte vill eller klarar av att göra.

  Kommentar av michael — juli 8, 2012 @ 9:16 e m

 3. Mansrörelsen i Usa banar vägen för mänsrättigheter i Sverige. Joakim har poäng att Sverige behöver assist utifrån USA,England
  och Australien.

  Kommentar av Blogg läsare — juli 8, 2012 @ 9:23 e m

 4. Michael

  Journalister klarar självfallet av det med allt gräv från oberoende social media.Men media är köpta av företag och politiker. Därav påminns medborgarna att mediaimperiet är i gungning. Lagen om orsak-verkan.

  Kommentar av Blogg läsare — juli 8, 2012 @ 9:39 e m

 5. Ska väl påpekas i fallet avseende 61-åringen som ville våldta en kvinna att jag tror att resonemanget om straffritt otjänligt försök är i linje med den, väldigt snåriga, praxis som finns på ämnet.

  Dock utgår ju domstolen, i detta resonemang, från premissen att mannen bara ville våldta om offret var en kvinna. Vilket väl kan vara sant men man kan ju möjligen diskutera om det är en rimlig premiss att ha. Skulle dock vilja säga att enligt mig handlar domen överhuvudtaget inte om huruvida det är mer ok att våldta en man eller inte, utan endast om just denne man ville våldta en person vem som helst eller endast en kvinna och om det senare var för handen, hur detta skulle bedömas ur ett straffrättsligt perspektiv.

  Kommentar av Chade — juli 9, 2012 @ 7:02 f m

 6. Oavsett 61-åringens läggning, så var det ett våldtäktsförsök – och han ska straffas för det.
  (61-åringen har erkänt våldtäktsförsöket.) Allt annat är att uppmuntra till lagbrott (jag trodde x var… o.s.v.).

  Kommentar av Moneymaker — juli 9, 2012 @ 3:12 e m

 7. Lite som att springa in i en bank, dra revolver, skjuta sönder övervakningskamerorna och hota personalen till livet om de inte hämtar allt guld de har… bara för att bli informerad om att de enbart har kontanthantering.

  Med andra ord är det allmän skadegörelse och inte alls frågan om ett rånförsök?

  Kommentar av Grodan Boll — juli 9, 2012 @ 3:55 e m

 8. @Moneymaker: Själva tanken med straffria otjänliga försök är att din brottsplan brister på ett sådant sätt att det brott du planerade att genomföra aldrig hade kunnat utföras (dvs. när du har passerat försökspunkten så kommer du aldrig att kunna utföra brottet). Till exempel om du vill våldta en person för att du tror att denne är en kvinna men som visar sig vara en man eller om du köper någonting som du tror är kokain i Holland och för in i Sverige men det visar sig att det är tvättmedel som du har köpt.

  @Grodan Boll: om du kan visa/få domstolen att tro att du endast skulle genomföra rånet om du kunde få tag på guld men inte kontanter så kan du förmodligen slippa undan att bli dömd för rånförsök. Men du kommer ju fortfarande att bli dömd för skadegörelse och olaga hot och kanske misshandel, precis som 61-åringen blev dömd för misshandel istället för våldtäktsförsök.

  Och visst kan man ifrågasätta tanken bakom den juridik som här tillämpas och man kan även ifrågasätta domstolens premiss att 61-åringen ville våldta en kvinna men inte man men man kan som sagt inte av domen dra slutsatsen att män är mindre skyddade av vår lagstiftning vad gäller våldtäkt.

  Kommentar av chade — juli 9, 2012 @ 4:53 e m

 9. Sverige följer USA. Det finns inget svenska tyckare säger som inte kommer från progressiva vänsterintellektuella i USA. Det är därför svensk vänster har så svårt för kristna, trots att det knappt finns några kristna i Sverige. De läser amerikanska författare och förstår inte ens tillräckligt mycket av vad de läser för att förstå att de amerikanska konservativa kristna som är amerikanska vänsters huvudmotståndare inte existerar i Sverige.

  För att Sverige ska vända behöver i princip amerikanska vänstern vända också. Vi är alltid extremare än USA men det beror på att vi bara plockar upp en sida. I USA finns det en balans mellan olika åsikter. I Sverige finns bara mer eller mindre av samma perspektiv.

  Kommentar av Johan Grå — juli 9, 2012 @ 10:28 e m

 10. Den svenska feminismen har i stor utsträckning varit en juridikfeminism.Det har funnits och finns fortfarande en väldig tilltro till lagar i synnerhet förbudslagar hos svenska feminister.
  När feministerna skall tala om framstegen för kvinnorna i Sverige så skall det illustreras med alla lagar som har införts.
  Jag har följt feministdebatten sedan 70-talet så jag vet vad jag talar om.

  Kommentar av sven — juli 10, 2012 @ 9:47 f m

 11. Sven:

  Det där stämmer mycket bra. Faktum är att förbuden och reglerna kommer huvudsakligen från radikalfeminism och radikaler förespråkade förbud och lagar till och med innan de blev feminister. Kort sagt när feminismen fick mer makt så såg progressiva radikaler kvinnorörelsen som det perfekta redskapet. Även deras ämnen har skiftat.

  Från början var det videovåldet som de främst motsatte sig och menade var moraliskt lågstående. Sedan var det våld i filmer och porr. Sedan blev det mer och mer fixering på porr och sex. Snart såg de sex genom Michael Foucaults ögon alltså enbart makt makt makt (Heterosex alltså, Foucault var homosexuell och såg inga maktproblem med sina egna relationer såklart). De ville då lagstifta mot alla sexuella substitut dvs porr, striptease, utvik, ja till och med make-up ansågs fel.

  De mest framträdande i rörelsen när den gått över från våldshat till porrhat är Andrea Dworkin och hennes vapendragare Catherine MacKinnon . Jag rekommenderar liberala (feministen?) Louise Perssons beskrivningar.

  http://www.louisep.net/blogg/node/1161

  ”Det betyder att i rangordningen av ondskefulla kollektivistiska skiftställande människor/tokar som har eller har haft betydelse för hat och lidande i världen, så hamnar Andrea Dworkin bara på tionde plats, en plats förtjänad av hennes legitimering av manshat.”

  http://louisep.net/blogg/node/630

  http://www.newsmill.se/artikel/2008/11/03/sexkopslagen-och-mackinnons-hala-tval

  ”Den radikalfeminism som hon pläderar för är en auktoritär revolution där de demokratiska institutionerna bör omdefinieras från att utgå från att samhället består av individer till att istället utgå från en marxistisk rättviseidé baserad på fördelning av makt mellan dominerande och dominerade grupper. Den sexuella relationen mellan könen är betraktad som en fråga om mäns makt och dominans, och av det följer att det inte finns något verkligt samtycke från kvinnors sida. ”

  Kommentar av Aktivarum — juli 10, 2012 @ 10:17 f m

 12. @chade 9 juli 9:53:
  För offret så är det ändå ett våldtäktsförsök.
  Men svensk lag bryr sig väldigt lite om offret, och väldigt mycket om att ursäkta kriminellas handlingar – tex mängdrabatt och ”hotellvistelse”…

  Nej, hellre finsk strafflag med tukthus och straff som känns, särskilt för återfallsförbrytare och grova brott.

  Kommentar av Moneymaker — juli 10, 2012 @ 10:27 f m

 13. Aktivarum:
  ”Den sexuella relationen mellan könen är betraktad som en fråga om mäns makt och dominans, och av det följer att det inte finns något verkligt samtycke från kvinnors sida. “

  Det stycket förklarar en hel del av dagens feministiska dumheter. Och dagens feministiska lagstiftning.

  Assange never knew what hit him…
  Han trodde väl på mediebilden om sexuellt frigjorda svenskor – Assange kom hit något årtionde för sent…
  Vilket uppvaknande – och vilken mardröm.

  Kommentar av Moneymaker — juli 10, 2012 @ 10:37 f m

 14. @moneymaker: Det är sant att svensk strafflagstiftning i de allra flesta fall ganska mycket struntar i brottsoffret (det finns undantag, exempelvis (om jag kommer ihåg rätt) vid förolämpning, förtal och olaga hot, där man tar hänsyn till hur offret uppfattar handlingen).

  Jag tycker personligen inte att det är dåligt men jag har full förståelse att andra kan tycka olika.

  Min poäng med det jag skrivit i relation till detta inlägg var dels att jag inte anser att domen är särskilt orimlig, baserat på hur svensk rättspraxis har utvecklat sig och dels att domen inte betyder att domstolen anser att män inte kan våldtas eller att män är mindre skyddade vid våldtäktsförsök.

  Kommentar av Chade — juli 10, 2012 @ 11:04 f m

 15. Alla vanliga enkla vänster och höger män, inte alfahanar på samhällstegen, påstådda dominans och sexuella makt. Som aldrig egentligen haft någon. Har ersatts av ännu mer feministisk dominans och sektliknandemakt över sexualiteten.

  Precis tvärtom det kvinnor och män på 70-talet
  revolterade emot. Varför och hur blev det så. Finns svaret i kopplingen mellan radikalfeminister och lobbyister av förbud och lagar? Av nutidshistoria att döma har Yngregenerationer alltid revolterat mot förbud och lagar. Det ligger i Samhällets intresse och utveckling.

  Det nämns att feminismen i Sverige har nått framgångar genom makt över lagstiftning. Har Sverige även här påverkats av i USA vad gäller förbud och skapande av lagar. Vad är då skillnaden mellan religösa sekter i usa och extemfeminister i samma land. Delar de samma grundvärderingar avseende förbud och lagar.

  Sven är inne på feminism och juridik allt sedan radikaliseringen på 70 talet. Rättsväsendet har tillåtits övertas av radikalfeministisk lagstiftning. i samverkan med personal inom rättsväsende, riksdagsledamöter och korrumperad media. Karriär och profiterande på människors livsöden tycks eliten inte rygga inför.

  Kommentar av Blogg läsare — juli 10, 2012 @ 11:38 f m

 16. Visst har rättsväsendet övertagits av feministisk lagstiftning. Se bara vilket övertag de feministiska riksdagsledamöterna har i debatten. Men vi får heller inte glömma jornalistkåren, vars sympatier till stor del ligger hos V och MP, de kanske mest uttalade feministiska partierna. De riksdagsledamöter som har en avvikande mening duckar oftast, ibland för att det är gynnsamt att stå på god fot med dem som är mest högljudda, men också av rädsla för att bli uthängda som mörkermän.

  Det är därför det är så viktigt att rättegången mot Assange verkligen blir av, så att världspressen får tillfälle att rapportera om det urholkade våldtäktsbegreppet, den märkliga sexköpslagen och andra udda svenska lagar initierade av radikalfeministiska intressen, och som så sällan ifrågasätts av etablerade svenska medier.

  Kommentar av Treve — juli 10, 2012 @ 2:20 e m

 17. Genuspedagog går till attack mot korvreklam:

  http://avpixlat.info/2012/07/10/genuspedagog-gar-till-attack-mot-korvreklam/

  Kommentar av Info — juli 10, 2012 @ 2:55 e m

 18. Info: Intressant detta med korvreklamen. Jag vet inte om man ska se detta som ett tecken på att vi går bakåt i tiden när det gäller den sexuella frigörelsen. Trots allt är ju sexanspelningen här ganska subtil. De får nog jobb att gå igenom alla annonser som anspelar på sex. Och var ska gränsen dras? Jag har sparat några tveksamma exempel, bl.a. på en kvinna som kramar om ett rep.

  Skulle tycka att det vore lite intressant att höra hur korvförsäljningen har gått sedan annonsen sattes upp. Men detta är oavsett resultat knappast något argument enligt feministerna eftersom folks uppfattning om vad som är moraliskt riktigt eller inte är felaktig och måste korrigeras. Det finns när jag tänker efter inte något som försvarar denna typ av reklam egentligen.

  Kommentar av Martin — juli 10, 2012 @ 4:30 e m

 19. Info:

  Tack för länken. Det är såklart ingen tillfällighet att det är i Simrishamn som korvmojarna har problem. Det är ju där Gudrun Schyman och Feministiskt Initiativ fick några röster att tala om trots obefintlig mandat i landet som helhet.

  Kommentar av Aktivarum — juli 10, 2012 @ 6:37 e m

 20. ”Istället är det framför allt statsmaktens företrädare – politiker och byråkrater – som känt sig kränkta.”

  Gillar det där citatet. För när feminister debatterar sexuallagstiftning så är det så uppenbart att de känner sig personligt kränkta på alla sätt och vis, vilket i sig är skrämmande. När det kommer till våldtäkter exempelvis har jag mer än en gång kommit på mig själv med att undra över om det upprör så mycket eftersom man känner medlidande med den utsatta, eller om upprördheten i huvudsak grundar sig i att man upplever att man själv har blivit kränkt. Om skon klämmer på det senare viset väcker det en del etiska frågor.

  Liknande tendenser finns när det kommer till prostitution. Högljudde och alltid underhållande Alexander Bard har vid flera tillfällen poängterat att de enda som inte hörsammas i prostitutionsdebatten är de prostituerade själva. Istället företräds de av feminister som klumpar ihop prostitution med trafficking och mäns våld mot kvinnor, för att förgrumliga begrepp och omöjliggöra en seriös diskussion. Därpå basunerar de eldfängt ut att män inte har rätt till kvinnors kroppar. Det sistnämnda har de visserligen rätt i. Män äger inte kvinnors kroppar. Men det borde väl rimligtvis inte staten heller göra, eller har jag helt fel?

  (Jo, jag vet att jag osynliggjorde männen som offer i kommentaren, vilket berodde mer på lathet än någon föreställning att män inte våldtas eller kan vara prostituerade.)

  Kommentar av Valeria — juli 10, 2012 @ 9:04 e m

 21. Martin

  Det är pga politiker Håkan Erlandssons hyckleri och korruption som situationen med feminism i Sverige överhuvudtaget uppstått. Och feminist gubbar som honom sitter det gått om inom rättsväsende och riksdagen. Många intressanta kvinnofrågor och mansfrågor drunknar pga fåtal fåtal högt uppsatta feminister och fega politikergubbar
  som ställer till det för vanliga kvinnor och män.

  Sigmund Freud teori sågades av radikalfeminister
  http://en.m.wikipedia.org/wiki/Penis_envy

  Kommentar av Blogg läsare — juli 10, 2012 @ 10:06 e m

 22. Treve

  Färgen Stämmerinte in på SvD och Dn. Ändå flippar de ur i genusfrågor och har en tydlig feministisk agenda.

  Kommentar av Blogg läsare — juli 10, 2012 @ 10:17 e m

 23. @Blogg läsare
  Är det några som har penisavund så är det radikalfeminister… De verkar fullständigt fixerade… (Ironi.)

  Kommentar av Moneymaker — juli 11, 2012 @ 9:03 f m

 24. @Valeria
  Alexander Bard är onekligen en frisk fläkt, i ett rum (Sverige) där det feministiska kadavret fått ligga lite för länge… Bard har insett att socialliberalism har väldigt lite att göra med klassisk liberalism.

  Från socialliberalt perspektiv, som dominerar svensk politik, så äger den svenska staten både mäns och kvinnors kroppar, dvs kollektivism. Det tänkandet har förstås letat sig in i lagstiftningen, och feminister har vanligen män som måltavla.

  Om folk får välja/bestämma själva, så finns ju risken att de väljer fel(!). Det vill svenska politiker, och olika sorters feminister, väldigt gärna förhindra…

  Kommentar av Moneymaker — juli 11, 2012 @ 9:31 f m

 25. Moneymaker

  Besatthet. Man börjar ju undra och vänder sig till Freud som feministerna hatar.

  Martin
  Aftonbladet lät göra en undersökning om folks inställning till feminism för några år sen. Resultatet blev inte till feministernas fördel. Tro det eller ej men Aftonbladet publicerade.

  Kommentar av Blogg läsare — juli 11, 2012 @ 11:21 f m

 26. Gudrun svarar Aktivarum (10/7 6:37):

  http://www.svt.se/nyheter/regionalt/sydnytt/schyman-bra-att-bilden-ar-borttagen

  Kommentar av Info — juli 11, 2012 @ 1:03 e m

 27. Hej Aktivarum och alla andra! Vill bara tipsa om den här roliga länken som leder till en facebookgrupp för avhoppade feminister! Hittade länken hos bloggaren Malte on the Roxxx…

  http://www.facebook.com/pages/EXFI/200544396733210

  Kommentar av .CaseyJones — juli 11, 2012 @ 10:10 e m

 28. Hej Erik: Nu är det väl ingen som tror det som läst mig härinne, men jag är faktiskt ganska sipp och mycket äckelmagad. Som tur är äter jag inte korv, eller kött över huvudtaget.

  För en sådan bild skulle faktist få mig att tappa aptiten och sätta igång kräkreflexerna. Kan förstås bero på läppstiftet också.

  Men skulle jag käka något annat med samma form så skulle jag inte äta det på det sättet som korvbilden visar. Så killarna som tittade på mig då skulle nog fundera på om suspensoar borde vara ett bra dagligt skydd.

  Ha det bra Erik nu försvinner jag
  Törnrosa – alltid trött och taggig 🙂

  Kommentar av Törnrosa — juli 11, 2012 @ 11:47 e m

 29. I mitt eviga letande efter kunskap stötte jag på denna länk:

  Klicka för att komma åt Genusforskning%20i%20korta%20drag.pdf

  Där kan man hitta tydliga och övergripliga förklaringar till genusvetenskap som:

  ”I varje samhälle finns en genusordning. Den består av alla föreställningar om kvinnligt och manligt som föreligger på en viss plats vid en viss tid och allt det som dessa för med sig i fråga om vem som gör vad, vem som kan bestämma vad, hur vi uppfattar oss själva och varandra,
  kollektivt och individuellt.”

  ”Genusforskare undersöker hur människor tänker, tolkar, uppfattar, symboliserar, känner, skriver, målar, dansar, fantiserar, önskar, upplever, definierar – kort sagt ”konstruerar” – det som vi till
  vardags kallar kön och vilken betydelse det har och har haft.”

  Nu kanske det endast är ett skrivfel eller syftningsfel men menar Vetenskapsrådet att genusforskare undersöker hur människor dansar det som vi till vardags kallar kön?

  ”Det skulle inte ha funnits någon genusforskning om det inte funnits en feministisk drivkraft.” Där ser man.

  ”Feminism är både en politisk rörelse och ett kunskapsfält, då kallat feministisk forskning eller feministisk teori.”

  Kommentar av Chade — juli 12, 2012 @ 7:21 f m

 30. Oväntat att den skabbiga könskommunisten blir avundsjuk och gnällig av att en fagrare kvinna smaskar varmkorv med bröd…

  Min heterosexuella flickvän sade: storm i ett litet vattenglas.

  Helt riktigt, svarade jag helt kort, och så var klientelet genuslobotomerade könskommunisters varmkorvgate avklarad och avslutad.

  =)

  Kommentar av Liberalen — juli 12, 2012 @ 8:57 f m

 31. Landsortstidningar går emot storstadstidningar

  http://www.laholmstidning.se/article/20120712/OPINION/707129911/-/farligt-for-assange-i-sverige

  Kommentar av Blogg läsare — juli 13, 2012 @ 12:16 e m

 32. Det verkar som om svenska folket inte är medvetna om att genuspedagoger är anställda för att sprida den rätta läran den feministiska.
  Där dom sitter på kontor och visar vad som ska censureras och håller kurser och föreläsningar som är obligatoriska inte frivilliga.
  Man kan kalla dom för politrucker undrar vad utländska media bloggar och vänner tycker om det att det numer är ett krav på att ha feministiska politrucker anställda som granskar kommunen företagare kulturen osv.

  Kommentar av michael — juli 13, 2012 @ 4:48 e m

 33. […] Vid den tidpunkten hade dock begreppen feminism och jämställdhet en helt annan praktisk innebörd än de har idag. Dagens svenska feminism utmärks av agerandet i fallet Assange. […]

  Pingback av Claes Borgström får svar på tal angående Assange-fallet och Statsfeminismen « Aktivarum — augusti 24, 2012 @ 10:18 f m


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

  aktivarum@gmail.com

  Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 1 383 andra följare

  Arkiv

%d bloggare gillar detta: