Aktivarum

Magnus Linton är ett ”reformerat svin” – Liksom mängder av andra Manliga Feminister | januari 14, 2012

Det enda som slår hyckleriet bland feminister är det ännu värre hyckleriet bland manliga feminister.

Jag pratar om det fenomen som Andreas Björsten för länge sedan påtalade på Sourze. Nämligen manliga feministers bakgrund, ofta som klassens värsta översittare, svin, mobbare och utövare av sexuella trakasserier.

Så här beskrivs Magnus Linton.

”När jag gick i nian brukade vi kladda loss på klassens brudar. En tjej med kropp man tyckte såg skön ut kunde aldrig gå säker från matsalen; bakifrån dök vi upp med fladdriga händer och juckande underliv, och tog för oss som vi ville – greppade kön, körde upp händer, tryckte kön. Flickorna skrek. Vi garvade.”

Det fascinerande med denna sort är att ju värre de var som unga ju mer credd skall de sedan ha som vuxna och tala ”mot förtrycket”. Det är förståeligt folk som Linton inte vill ta personligt ansvar för egna ungdomen.

Desto mindre förståeligt vuxna kvinnor skall belöna svinpälsar för att de berättar hur sviniga de inte längre är.

Som Björsten berättar kom klappen på axeln som ett brev på posten. Åhh så modigt, så fint, han berättar han varit ett äckel. Zendry Svärdskronas beundran i Aftonbladet finner inga gränser.

 ”I Aftonbladet den 29 oktober heter det: ”Äntligen en man som törs tala om sin egen skuld i det normsystem som säger att tillgängliga eller sexuellt nyfikna tjejer får skylla sig själva om de blir våldtagna. Ett normsystem, rotat i folkdjupen, som ser kvinnor antingen som horor eller madonnor. Fler sådana modiga män, tack!”

Klart Linton vill stå och säga att det beror på normer och strukturer. Då har det ju inget med han själv att göra vad han själv valde att göra som ung. Och de killar som gjorde helt andra val blir inte ett dugg bättre. Genusnytt skriver nu om Magnus Linton och hans idiotiska teorier om Breivik.

Enligt Lintons bok ”De hatade” så var det statsfeminismens som var Breiviks främsta mål.

Jo, det där låter ju väldigt logiskt, Breivik klagar på Islam och integrationspolitiken i uppåt 800 sidor men han råkade nämna feminism på 20 sidor så det var säkert där hans fokus låg och inte i kritiken av integrationsfrågan.

Fördelen för manliga feminister är att ovavsett hur idiotiska saker de säger så finns någon som belönar dem. Ett typiskt exempel på denna sorts man är Hugo Schwyzer, professor i genusvetenskap. Så här presenteras han på sin blogg.

”Hugo Schwyzer is an American author, speaker and professor of history and gender studies at Pasadena City College. He presents workshops on body image, sexual harassment, rape prevention, and the “myth of male weakness.”

Så här skriver P.Z. Myers som själv är feminist – av allt att döma mest för att det skall man vara i hans politiskt korrekta vänsterkretsar där man alltid är på offrets sida – om Hugo Schwyzer och dennes meriter för genusämnet.

”Schwyzer is a professor who lectures on feminism…he’s also a professor who had sex with his students and who tried to murder an ex-girlfriend. We could stop right there; just those acts alone make him contemptible. But for some unfathomable reason, he now makes money lecturing women on feminist ethics and patriarchal culture”

Kvinnor lär sig genusetik av en man som hade sex med sina egna elever och som försökte mörda sin flickvän. 

Är detta nån sorts skämt?

Liksom Magnus Linton och flera andra manliga feminister så ståtar Schwyzer stolt med sin smutsiga bakgrund. Hans andra äktenskap tog slut när han försökte mörda sin dåvarande flickvän, alltså tjejen han hade sex med bakom ryggen på sin fru.

För manshatande män verkar att ha betett sig som ett svin vara någonting som enbart höjer trovärdigheten hos tjejer.

”Schwyzer claims to be a “male feminist” and to have focused his life on feminism out of remorse and to make amends for his past grotesque history of woman-hating and violence, including both having sex with his female students and attempting to murder his ex-girlfriend. This opportunistic motherfucker is full of shitte.”

Till och med för politiskt korrekta feministen Myers så blev denna smörja för mycket. Den feministkritiska skribenten Arguseyes (Mark) skriver i en artikel om Schwyzers hyckleri och manliga feministers mentalitet.

”I don’t think that money is the reason Hugo does his thing. I even don’t think it’s a pursuit of sex. I think he is weak and substantially flawed and riddled with guilt over his own feelings for women. His embrace of feminism is a way of getting acceptance and of being seen as a “right thinking” when the winds change over to a female-centric world. 

In short, Schwyzer is messed up and weak, and in desperate need of validation from females.”

Samma sak med Johan Ehrenberg som bekänner han personligen varit värsta sortens översittare.

Poängen är att jag tror det är just hos de radikala männen detta är särskilt vanligt. Dvs jag tror att svaga svinaktiga skitstövlar lockas att bli radikala just för att få skylla allt de själva gjorde tidigare på ”normer”.

”Jag vet att jag är väl tränad i det manliga översitteriet, jag har själv suttit i tv-rutan och använt just de exempel på härskarteknik, nedtystanden och fördummanden av kvinnliga debattmotståndare som de feministiska texterna talar om. /…/ Jag tror jag delar detta med många andra radikala män.”

Det är ett sätt för ryggradslösa opportunister att slippa allt som heter personlig ansvar och dessutom bli belönade för tjejer verkar ha lättare att beundra män för att sluta mobba och trakassera – än män som aldrig började.

Johannes Forssberg är ännu ett exempel på denna grupp av reformerade skitstövlar. 

Det är lätt att känna igen manliga feminister. De har alltid någoting negativt att säga om män i allmänhet medan de försäkrar omvärlden det minsann inte gäller dem själva längre. Allt dåligt de gjort var ”manlig norm”.

Johannes Forssberg i Expressen

”Självklart finns det också många begåvade tjejer som slarvar och skolkar och käftar emot. Det är möjligt att lärare vid betygsättning har ännu mindre överseende med deras otypiska beteende än med killarnas mer förväntade trots. Men det är mycket vanligare att killar är som jag var.

Det är typiskt manligt att sakna ödmjukhet och vägra lyssna på någon.”

Det kanske är typiskt manligt att som Hugo Schwyzer ha sex med sina kvinnliga elever och försöka mörda sin flickvän också? Inte alls hans eget ansvar, bara manliga normer och strukturer man kan belönas att ”låtsasbryta” senare?

Det mest utmärkande med manlig feminism tycks vara hyckleriet gällande egna ansvaret.

Med tanke på Schwyzers position är det dags att fråga sig. När Våldtäktsdömde Kapten Klänning kommer ut i det fria. Skall kanske han bli hedersdoktor i genusvetenskap och applåderas för att berätta om våldtäkterna HAN begick?

Göran Lindberg kanske kan bli hedersmedlem i #prata om det och inför fullsatta  hus berätta om hur män (inte han själv) begår övergrepp på kvinnor? Vore det inte toppen om Sverige fick sin egen Hugo Schwyzer som positiv mansbild?

Den bästa mannen är inte den som inte begått våldtäkt. Den bästa mannen är den som gjort det och slutat?

Vi skall alla ta lektioner i hur man inte blir våldtäktsman, av hagamannen, alexandramannen och Kapten Klänning. Allt enligt genusvetenskapens och flumskolans tvärtom-logik.


31 kommentarer »

 1. Bra! Helt på pricken! Stieg Larsson är en annan av dessa svinpälsar som vägrade göra upp med sin personliga skuld utan projicerar ut den på samtliga män, skyllande på yttre faktorer. Vidrigt är det och dumheten hos de som applåderar är bottenlös.

  Kommentar av Musse Pig — januari 14, 2012 @ 2:00 e m

 2. Aktivarum!

  Väldigt bra skrivet! Precis som du säger så gömmer sig svinaktiga män bakom feminismens budskap (att det är ”mansrollen” och samhällets ”normer” som gör att män våldtar och misshandlar) istället för att ta ett personligt ansvar för vad de gjort.

  Det är därför som feminismen är en attraktiv ideologi för män som Göran ”Kapten Klänning” Lindberg, Magnus Linton, Johan Ehrenberg och Stieg Larsson. Då behöver de inte ta ansvar för vad de själva har gjort. istället kan de smeta ut sin skuld på andra och själva framstå i god dager.

  Kommentar av Medborgare X — januari 14, 2012 @ 3:04 e m

 3. Bra Full fart på dig Aktivarium.

  Per Hagman

  Kommentar av per hagman — januari 14, 2012 @ 3:54 e m

 4. […] skrev jag om hur flera manliga feminister – som exempelvis Linton och Eherenberg – har en minst sagt tvivelaktig moral, ofta visad i […]

  Pingback av Socialdemokraten, Feministen och Assange-vittnet stal böcker för 1600 kronor – Avgår från alla politiska uppdrag « Aktivarum — januari 14, 2012 @ 4:10 e m

 5. Kör hårt Erik.

  Kommentar av thomas4944Thomas — januari 14, 2012 @ 4:31 e m

 6. Thanks for the link, holmes! Is this shitte fucken swedish?

  Kommentar av Comradde PhysioProffe — januari 14, 2012 @ 5:00 e m

 7. Vet man ens om Stieg Larson var feminist eller om det är hans fästmö som talar genom honom eller skriver under hans namn? Hon har ju antytt att hon hjälpte honom ganska mycket på idéplanet.

  Kommentar av charlesrj — januari 14, 2012 @ 5:35 e m

 8. Med tanke på Stieg Larssons absurda beskrivningar av Mikael Nyqvists karaktärs sexliv så tror jag mer han var en sådan där White Knight än en riktig feminist. Att döma av hur alla kvinnor vill hoppa till sängs med journalist-gubben på två röda så kan vi konstatera att kvinnlig validering stod högre i kurs än feministisk ideologi. Med James Bond så blir kvinnorna intresserade av honom när han gör saker. Med Kalle Blomqvist så hoppar tjejerna ur trosorna även om han ligger och sover.

  I övrigt tycker jag Stieg Larssons fokus låg mer på att attackera Wallenberg-kopior och ekonomijournalister (som han beskrev särskilt negativt) än på att attackera patriarkatet. Personligen gillade jag delarna av Stieg Larssons böcker som handlade om utredningar och riktig vetenskap. Samma ”feministiska” prägel som är orsaken mediefeminister hoppar av glädje är just de sämsta och minst trovärdiga delarna av böckerna enligt mig,

  Skulle amerikanska versionerna av Millenium ha mindre av skiten och mer av det intressanta så skulle de vara klart sevärda. Stieg Larsson skrev oerhört mycket om hur finansvärlden fungerade som sedan inte alls fanns med i filmerna. Jag vill även minnas att en hel del intressanta saker som skedde på Millenum-redaktionen klipptes bort i filmerna för att ge plats åt lite mer sexanspelningar och våldsamheter istället.

  Kommentar av Aktivarum — januari 14, 2012 @ 6:42 e m

 9. När jag hörde om en studie som visade att folk som ansåg sig vara ”gröna” kunde rättfärdiga mindre stölder med just denna ”gröna” livsstil gick mina tankar först till en gammal vän som gjorde just detta med orden ”de är onda och det kommer till bättre nytta hemma hos mig som är ‘grön'” utan att ta hänsyn till att priser ökar för andra då.

  Min andra tanke gick till kapten klänning. Och efter klänning-affären aktar jag mig väldigt starkt för folk som har ett ensidigt fokus på en sak (inte att förväxla med en blogg med ensidigt fokus). Vad är det som döljs egentligen?

  Precis som en knarkare kan sätta på ett för bra leende och lite för fina kläder för att visa sig vara en ”bra snubbe” så sätter svin på sig ett leende och en feministisk ideologi.

  Kommentar av David Holman — januari 14, 2012 @ 10:11 e m

 10. Vad kan man säga?
  Nationalfeministerna har samma typ av ryggradslösa medlöpare idag som Nationalsocialisterna hade på 30-40 talet…..

  Kommentar av Anders senior — januari 14, 2012 @ 11:17 e m

 11. Tack! Som tvättäkta nörd var jag en gång livrädd för de där tuffa killarna som mobbade mig för att jag var så hämmad att jag aldrig ens fick hålla en tjej i handen. Känner mig lika mobbad idag av samma killar men nu för att jag vägrar kalla mig feminist och för att jag inte vill ge upp mina nördiga tekniska intressen vilka inte anstår en modern feministisk man av idag. Jag är densamme men de har förändrats i sitt språkbruk. Men det är fortfarande de som scorar hem alla tjejer. Jag begriper det inte.

  Kommentar av Gul — januari 15, 2012 @ 12:57 f m

 12. Gul:

  Kul att du gillade texten, beträffande din fråga så är det inte de tuffa killarna som ändras, det är tjejerna som ändras när de blir äldre, varvid de tuffa killarna anpassar sig för att fortsätta få vad de alltid har fått. När du sålunda säger ”jag begriper det inte” så är det ett märkligt uttalande. Vad finns att begripa? De här killarna var bra på skitsnack som tjejer gillar att höra förut – det finns ingen orsak de plötsligt skulle bli sämre på det. Det enda som egentligen har ändrats är vilket skitsnack som tjejerna numera vill höra. Det är bevisligen fortffarande aptitud för skitsnack och att trycka ner andra som gäller hos många tjejer och sålunda är det inget mysterium du som inte brukade vara bra på detta inte har samma ”score”-poäng. Avslutningvis har vid det här med att dåliga personer kan skaffa poäng hos tjejer genom att ”bättra” sig men redan bra personer kan inte det.

  Kommentar av Aktivarum — januari 15, 2012 @ 11:01 f m

 13. Aktivarium: Så är det nog. Har bara inte tänkt på det på det sättet.

  Kommentar av Gul — januari 15, 2012 @ 1:21 e m

 14. Gul:

  Nej jag vet, det finns ingen del av det svenska samhället som ärligt berättar för dig att enbart förmåga att servera tjejer det skitsnack som för stunden får dem att känna sig speciella, lyssnade på och förstådda ökar dina möjligheter att scora. Alla som har koll vet det är så men om du säger detta öppet så anklagas du för att ha en negativ bild av kvinnor så de flesta vågar inte säga nåt. Som tekniker vet du att kunskap inte är ”bilder” antingen funkar något bättre eller sämre. Om du bedömer kvinnor på samma sätt ser du tydligt och klart att den effekt ”skitsnack” har på kvinnor inte är en bild eller åsikt utan en enkelt bevisad verklighet. Bara genom att snacka det skitsnack tjejer för tillfället VILL höra (oavsett vad dina ärliga tankar är) så ökar dina chanser av detta.

  Samtidigt kommer varenda människa förutom dem av oss som kan något om PUA (pick-up-arts) att hävda att nej det bästa tjejer vet är ärlighet. Jovisst, det är därför som killar som Hugo Schwyzer är omringade av kvinnor även efter att begått vidriga handlingar eller hur? Om du börjar bedöma världen enligt samma vetenskapliga premisser som teknik så kommer du att se detta så tydligt att du inte ens behöver min hjälp. Allt du behöver är att strunta i allt du lärt dig, sedan börja testa nya saker med tjejer på ren Trial & Error. Det finns dock en hake, det räcker inte med att säga skitsnack, du måste tro på ditt skitsnack också eller iaf ge intryck av att verka göra det. Om du inte tror på det tvingas du tänka efter – om du tänker efter så märks det. Sådana här killar behöver aldrig tänka efter. De upprepar hellre exakt samma sak de sagt tidigare. De är mästare på skitsnack, som du själv påpekade började de ofta som unga att träna på just denna förmåga.

  OBSERVERA dock att detta bara gäller om ditt syfte är att få lika många tjejer som skitsnackarna och samma respons från de tjejerna. Om ditt mål är att hitta den rätta kvinnan att leva resten av livet med är det inte lika nödvändigt att bete sig som dem, bara du har en stabil inkomst så kan du spela den mindre beundrade försörjarmannen och då är inte målet att få lika många tjejer som dem. Då är målet att hitta en tjej – den rätta. Poängen är att det är helt upp till dig vad du är ute efter för stunden. Ingen har rätt att säga till dig vad ditt mål är. Däremot är jag i min fulla rätt att berätta hur du lättare kan nå ett visst mål – om det är vad du vill.

  Kommentar av Aktivarum — januari 15, 2012 @ 1:48 e m

 15. […] Men genom att frånta män positiv kollektiv identitet så är feministerna själva delaktiga i att skapa våldsamma män. Våldet och liknande destruktiva yttringar blir den kollektiva identitet som man har lämnat åt män efter att ha inbillat sig att mäns nya identitet skulle bli den manliga feministens som kritiserar män. […]

  Pingback av New Male Studies #01 – Ny Internationell Akademisk Tidskrift för Mansfrågor « Aktivarum — januari 16, 2012 @ 11:04 f m

 16. […] Men genom att frånta män positiv kollektiv identitet så är feministerna själva delaktiga i att skapa våldsamma män. Våldet och liknande destruktiva yttringar blir den kollektiva identitet som man har lämnat åt män efter att ha inbillat sig att mäns nya identitet skulle bli den manliga feministens som kritiserar män. […]

  Pingback av New Male Studies #01 – New Academic International Publication Regarding Men´s issues « TheCultureCommentary — januari 16, 2012 @ 12:29 e m

 17. Detta kan mycket väl höra ihop med att vissa kvinnor söker sig till farliga män i fängelse. Detta eviga projekt att ”göra om en man” till sin egen. Att ta en skitstövel och forma honom till en damsugande hemmapappa.

  Dessa män som ställer sig upp och erkänner sin egna skitstövlighet och som de nu påstår sig lagt bakom sig, blir själva beviset för att projektet är möjligt med deras egna män. Om t o m de före detta skitstövlarna visar att det är strukturer och normer som gjort dem till skitstövlar är det ju möjligt att ändra egna gubben. Och man bekräftar tesen om att allt är socialt inlärt och kan läras om.

  Och de dumma jävlarna går på det. Äldsta tricket i boken: Förr var jag så dum så dum, men NU är jag en helt annan människa. Tyck om mig och passa er för de andra som fortfarande är lika dumma som jag var innan jag såg ljuset.

  Kommentar av AV — januari 18, 2012 @ 9:12 f m

 18. […] Till saken hör att det inte räcker med att kasta ridderlighet (chivalry) överbord. Ett samhälle som färgas av kulturellt hat mot män (misandry) kommer givetvis inte att förespråka män får gå först – utom möjligen rätt sorts män dvs manliga feminister (honorary women) […]

  Pingback av Gudrun Schyman om Pär Ström, Elise Claeson om Costa Concordia, Felicia Feldt om Anna Wahlgrens barnabok « Aktivarum — januari 20, 2012 @ 6:47 e m

 19. […] kan ni läsa Del 1 på ämnet Manliga feminister. Nu är det mediefeministen Hanna Fridén som reagerat på påhoppen hon fått motta från […]

  Pingback av Hanna Fridén drabbad av manshatet – Många manliga feminister är ”reformerade svin” – Del 2 « Aktivarum — januari 29, 2012 @ 8:20 f m

 20. […] texterna om 60s Culture Wars och hur Manliga feminister ofta beter sig svinaktigt där ”rätt sida” i kampen blir deras alibi. Vi återgår […]

  Pingback av Den nya Vetenskapen för Mansfrågor Del 2 – Reaktioner från Politiska Vänstern « Aktivarum — februari 5, 2012 @ 12:25 f m

 21. […] man visar sig vara Magnus Linton med tillhörande stollig Utoyateori. Maria Sveland bygger vidare på Lintons trams och lyckas inbilla sig Breivik skulle döda Gro […]

  Pingback av Maria Sveland ser högerextremister bakom varje buske – En man krävdes för att visa henne hur allt hänger ihop « Aktivarum — februari 9, 2012 @ 1:36 f m

 22. […] mest dominanta männen är manliga feminister idag. Personer som Johannes Forssberg, Svelands guru Magnus Linton eller gänget som trakasserade Hanna […]

  Pingback av Myten om föräldrars makt att forma sina barn – Manliga Feministers ofta svinaktiga bakgrund – Del 3 « Aktivarum — februari 23, 2012 @ 2:08 e m

 23. Pinsamt inlägg. Det är et väldigt generellt fenomen att folk som förbrutit sig försöker gottgöra sina hemskheter genom att ”omvändas” och radikaliseras åt det andra hållet. Detta är inget speciellt för feminism. Det gäller allt från före detta islamister till nazister.

  Ang. att tjejer vill ”höra att de är behövda och speciella”: Detta trodde jag var en grundläggande mänsklig egenskap? Och dessutom en positiv sådan. Förövrigt är mina tjejkompisar de personer jag känner som uppskattar ärlighet mest. Kan ju bero på att de är uppvuxna i genusmedvetna hem. Min erfarenhet i stort är emellertid att tjejer tänder på värme och ömhet, och har en inneboende aversion mot individualism och håller stenhårt på en (ofta obehaglig) jantelag, medan killar är i allmänhet mer apatiska och gillar individualism, cynism, grabbig gemenskap och (fysiskt eller psykiskt) våld och överlägsenhet. De flesta killar gillar även ”hård” och cynisk humor. Vad detta är för positiva egenskaper vet jag inte.

  Kommentar av Adrian — augusti 27, 2012 @ 2:54 e m

 24. Adrian:

  ”Pinsamt inlägg. Det är et väldigt generellt fenomen att folk som förbrutit sig försöker gottgöra sina hemskheter genom att “omvändas” och radikaliseras åt det andra hållet. Detta är inget speciellt för feminism. Det gäller allt från före detta islamister till nazister.”

  Jag pratar inte om killar som radikaliseras åt andra hållet. Jag pratar om killar som alltid varit svin och nu hittat en bekväm ursäkt att fortsätta vara svinaktig mot andra personer.

  ”Ang. att tjejer vill “höra att de är behövda och speciella”: Detta trodde jag var en grundläggande mänsklig egenskap? Och dessutom en positiv sådan.”

  Inte när det ”speciella” är att behandlas snällt av en kille som inte brukar behandla folk snällt. Magdelena Graaf exempelvis kunde ha använt hjärnan när hennes tilltänkta pojkvän redan misshandlat en annan kille grovt.

  ”Förövrigt är mina tjejkompisar de personer jag känner som uppskattar ärlighet mest. Kan ju bero på att de är uppvuxna i genusmedvetna hem.”

  Det där är anekdotisk bevisning då dina tjejkompisar inte är representiva för kvinnor generellt utan bara för hur din sociala bekantskapskrets ser ut.

  ”Min erfarenhet i stort är emellertid att tjejer tänder på värme och ömhet, och har en inneboende aversion mot individualism och håller stenhårt på en (ofta obehaglig) jantelag, medan killar är i allmänhet mer apatiska och gillar individualism, cynism, grabbig gemenskap och (fysiskt eller psykiskt) våld och överlägsenhet.”

  Menar du att killar ÄR mer apatiska eller att de tänder på apatiska tjejer? Du kan inte både äta upp kakan och behålla den. Att döma av din beskrivning så tänder KILLAR på värme och ömhet vilket gör att tjejer kan vara varma och ömma. Tjejer å sin sida tänder på just apatiska, cyniska, individualistiska killar som är grabbiga med andra killar som uppvisar överlägsenhet. Något de flesta tjejer som blir påkomna förklarar med att de vill ha killar som är en utmaning.

  ”De flesta killar gillar även “hård” och cynisk humor. Vad detta är för positiva egenskaper vet jag inte.”

  Du vet inte vad som är positivt med humor? En människa med humor kan inte bli fanatiker. – Amos Oz

  Kommentar av Aktivarum — augusti 27, 2012 @ 3:48 e m

 25. […] härskarteknik Erik Holmström, regissör, har ett typiskt manligt feministiskt förhållningssätt och anser att motdebattörerna, som inte har sett föreställningen, inte får ha någon åsikt om […]

  Pingback av Olika typer av feministisk härskarteknik. « Malte on the Roxxx — augusti 28, 2012 @ 10:09 f m

 26. […] början här och apropå ingenting finns här ett inlägg om hennes läromästare i konsten att ljuga ihop strukturella […]

  Pingback av Den antirasistiska rörelsen ifrågasätts av Hanna Gabdan och Jan Tullberg | Aktivarum — april 3, 2013 @ 10:38 f m

 27. […] Där skapas även buggen att tjejerna pratar om hur ”killar” pratar på som fan när det i själva verket är några få killar som pratar på som fan. Andra killar gör det inte i lika hög grad. Tjejerna ger då ofta hela uppmärksamheten till de killar som gör det. Skulle de killarna senare sluta göra det blir de belönade för att de slutar vara elaka och vi får Manliga feminister är ofta reformerade svin-fenomenet. […]

  Pingback av Om konsten att fördela talutrymme kolleborativt dvs prata som en tjej | Genusdebatten — juni 28, 2013 @ 4:00 f m

 28. […] Daily Mail berättar om anledningen till kollapsen. Efter att ha kritiserat (andra) män för tendensen att dras till yngre kvinnor avslöjades han själv – som är 46 och gift – att haft en affär med en 23 årig kvinna samt sextat porrstjärnan Christina Parreira. Schwyzer förklarar sitt beteende med att han har ”bipolar disorder and borderline personality”. Hugo Schwyzer är inget nytt namn här på Aktivarum, han har en lång bakgrund av att dölja eget svineri genom feministisk kritik av andra män.  […]

  Pingback av Manlig feminist menar logik är som att slå kvinnor i huvudet med en tegelsten | Aktivarum — augusti 20, 2013 @ 1:39 f m

 29. […] svin, det uttrycket myntade? Aktivarum (del 1, del 2, del 3) när det gäller vissa typer av människor som blir hyllade för att de inte är […]

  Pingback av Så blir du en hjälte inom feminismen! « Toklandet — september 11, 2013 @ 8:39 f m

 30. […] har erfarenhet av jämställdhetsdebatten känner igen det här. Regelbundet kan med samma logik manliga feminister berätta om sina svinerier. De behöver inte avstå från svinerier pga feminism. Det viktiga är att erkänna och visa sig […]

  Pingback av Tell me again your bullshit-thesis of ”white privilege” | Aktivarum — januari 28, 2014 @ 8:51 f m


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

  aktivarum@gmail.com

  Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör som 1 383 andra, prenumerera du med.

  Arkiv

%d bloggare gillar detta: