Aktivarum

När man inte läser vetenskap så kan man läsa humor | november 30, 2010

Det finns två sätt att göra motstånd mot politiska korrekthetens allt mer absurda påståenden.

Det ena är vetenskap, det andra är humor. När jag lyssnade på omdömen om Steve Moxons vetenskapsorienterade bok ”The woman racket” (läsning pågår) så råkade jag även på denna videorecension av Mike Adams ”Feminists say the darndest things”

Mike Adams – Doktor i kriminologi tycks ha samma åsikter på ämnet som vi som skapar den här bloggen. Men helt annan metod. Jag tänker inte diskutera vad som är bäst då jag tror bägge behövs. Den som tycker vetenskapsargument är tunga får här lättare alternativ.

Counter personal attacks with own superior personal attacks…

Dr Adams metod är enkel. När radikalfeminister skriver brev och klagar om/på honom så skriver han egna brev i samma stil som klagomålen. Sålunda är detta inlägg mer humor än vetenskap och mer inspiration för diskussion än fakta att basera diskussionen på.

Observera även att jag ännu inte äger denna bok. De två nyligen nämnda av Roy Baumeister och Steve Moxon innebär att jag varken har råd eller tid att läsa denna för närvarande.


6 kommentarer »

 1. Mike Adams är också kolumnist på Townhall och här kan man läsa hans alster:
  http://townhall.com/columnists/MikeAdams/

  Kommentar av Adam Weisshaupt — november 30, 2010 @ 12:13 e m

 2. Vetenskap hjälper människan förstå livet.
  Humor och skratt förlänger livet.

  😀

  Kommentar av P.E. King — december 1, 2010 @ 9:23 f m

 3. Vad tror du om denna teori angående assangeaffären.

  Orsaken till att Marianne Ny tog upp åtalet var att hon är oerhört stark i sin övertygelse om att alla män som pekas ut för våldtäkt per default måste vara skyldiga.
  Ju mer hon läste in sig på fallet ju mer tveksam blev hon, backa kunde hon dock inte eftersom det går emot hennes övertygelse om ”alltid skyldig”.

  I ett senare skede fick hon ”på något sätt” vetskap om att Wikileaks skulle släppa mer material och att Usa avsåg att terrorstämpla Wikileaks pga detta.

  Plötsligt dök ett ypperligt tillfälle upp som skulle kunna rädda både hennes egen heder, rättsväsendets heder och tjejernas heder i och med att ett tveksamt våldtäktsåtal skulle bli väldigt litet i förhållande till en terroriststämpel.
  Nu var det bara att hålla ut och vänta så nära som möjligt tills Wikileaks skulle släppa sitt material så att sedan själva våldtäktsåtalet kunde försvinna i dunklet av terroriststämpeln.
  Att åtalet och efterlysningen av J.A skulle vara ett sätt att lättar komma åt J.A efter Wikileaks släppt är ett annat alternativ som känns helt osannolikt.
  På något sätt känns det som att det kan finnas ett samband mellan väntan på åtalet och Wiki-släppet.
  Varför har man inte lyckats häkta assange då han till och med har hållit presskonferens.

  Allt känns oerhört konstigt!

  Kommentar av JD — december 1, 2010 @ 2:25 e m

 4. JD:

  ”Vad tror du om denna teori angående assangeaffären. Orsaken till att Marianne Ny tog upp åtalet var att hon är oerhört stark i sin övertygelse om att alla män som pekas ut för våldtäkt per default måste vara skyldiga.”

  Nej det tror jag inte för då diskuterar vi skyldig/oskyldig enligt lagen. Men Marianne Ny håller inte på att ta reda på om folk är skyldiga enligt lagen (det struntar hon i), hon arbetar med att ändra lagen så det inte spelar nån roll om du tidigare var skyldig eller oskyldig. Hon är en del av samtyckesmaffian.

  ”Ju mer hon läste in sig på fallet ju mer tveksam blev hon, backa kunde hon dock inte eftersom det går emot hennes övertygelse om ”alltid skyldig”.”

  Den beskrivningen stämmer bättre på Ulrika Roglands beteende i BDSM-rättegången tycker jag. Hon visste att klienten ifråga ljög om och om igen i förhören. Ändå så envisades hon med att testa om det ändå magiskt var övergrepp som flickan utsatt sig själv för (med killen som verktyg) som killen kunde fällas för.

  ”I ett senare skede fick hon ”på något sätt” vetskap om att Wikileaks skulle släppa mer material och att Usa avsåg att terrorstämpla Wikileaks pga detta. Plötsligt dök ett ypperligt tillfälle upp som skulle kunna rädda både hennes egen heder, rättsväsendets heder och tjejernas heder i och med att ett tveksamt våldtäktsåtal skulle bli väldigt litet i förhållande till en terroriststämpel.”

  Jag har ingen kunskap om hur mycket inflytande USAs antagonism av wikileaks hade i Sverige. Sannolikt handlade det mer om svenska statens fixering vid att leka riddare och värna jungfrur i nöd än USA från första början. Om USA hade ett finger i spelet var det snarare i beslutet om arbetstillstånd.

  ”Nu var det bara att hålla ut och vänta så nära som möjligt tills Wikileaks skulle släppa sitt material så att sedan själva våldtäktsåtalet kunde försvinna i dunklet av terroriststämpeln.
  Att åtalet och efterlysningen av J.A skulle vara ett sätt att lättar komma åt J.A efter Wikileaks släppt är ett annat alternativ som känns helt osannolikt.”

  Det är löjligt att tro en vanlig efterlysning funkar för att få tag i Assange. Mannen är paranoid och har varit jagad av värre nötter att knäcka än svenska polisen. Däremot ville såklart åklagaren vänta så länge som möjligt efter den återkallade anklagelsen. Och så ville åklagaren ha kontrollen. Hon sade nej till alla kompromisser på distans.

  ”På något sätt känns det som att det kan finnas ett samband mellan väntan på åtalet och Wiki-släppet. Varför har man inte lyckats häkta assange då han till och med har hållit presskonferens. Allt känns oerhört konstigt!”

  Såvistt jag förstått så är det inga problem alls för Assange att hålla presskonferens. Wikileaks har en lång och fin tradition av att lura olika länders poliskårer och underrättelsetjänster. Det är i praktiken bara för dem att se till presskonferensen sker med kort förvarning så kan polisen inte hinna agera även om de hade velat.

  Kommentar av Erik — december 1, 2010 @ 4:06 e m

 5. Tack Erik för dina synpunkter! 🙂

  Kommentar av JD — december 1, 2010 @ 8:49 e m

 6. Blir ju tämligen löjligt när den ena galenpannan förlöjligar andra galenpannor.

  Kommentar av Andreas Nurbo — december 3, 2010 @ 11:14 f m


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

  aktivarum@gmail.com

  Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 1 383 andra följare

  Arkiv

%d bloggare gillar detta: