Aktivarum

Sexköpslagen för dummies | augusti 21, 2010

Ovanstående påstående är dubbelt. Å ena sidan hänvisar man ofta till nybörjare som dummies i de berömda gula böckerna.

Å andra sidan är sexköpslagen verkligen en lag för stollar. Hur många här tycker att det skall vara förbjudet att köpa narkotika men tillåtet att sälja narkotika? Tänk på alla stackars utnyttjade langare, kurirer och mellanhänder? Det är köparna som drar nytta av deras olycka eller hur? Och hur lycklig är egentligen en langare som lever av att ”döda” sina kunder?

Här skulle vi egentligen skriva fler argument men why bother när debattens okrönta drottning louisep redan har summerat det mesta åt oss? Tack Louise Persson, utan dig vore detta inlägg flera stycken längre. Sålunda kan vi gå direkt till att kommentera ämnets höjdpunkt: Knappnytt.

I Knappnytt konstateras att personer som kallar sig liberaler och feminister genom att stödja denna lag per definition definitivt inte är det.

”Proffstips: Är du liberal eller feminist så värderar du det egna valet och rätten att bestämma över dig själv”

Här måste vi invända mot Knattens resonemang. Det finns många sorters feminister och det är långtifrån alla av dem som värderar rätten att bestämma över sig själv. Framför allt så kallade radikalfeminister värderar vad de anser vara gruppens bästa högre än individens rätt att bestämma över sig själv.

Anledningen till detta hittar vi i radikalfeminismens marxistiska bakgrund. Enligt marxismen och då särskilt den nyare kulturmarxismen är det viktiga att grupper har olika mängd makt. I grupper med mindre makt anser de sålunda att det individuella valet saknar betydelse och skall ignoreras för kampens bästa.

Att nuvarande sexköpslagen är ett radikalfeministiskt beställningsverk blir sålunda inte allt för svårt att lista ut.

Därmed är det en felaktig slutsats att det är den kristna sexualmoralen som ligger bakom dagens lagstiftning. Givetvis är det flera av de mest ultrareligiösa personerna som ingår i radikalfeministernas led men den stora anledningen man skyddar kvinnor men inte män ligger i kulturmarxismens syn på minoriteter.

Kulturmarxismen betraktar individerna inom minoriteter som svaga mähän i behov av starka och välutbildade ledare att föra deras talan dvs marxisterna själva. Kulturmarxister utnämner sålunda regelmässigt sig själva till talesmän för den svaga gruppen i alla konflikter de ser.

Detta medan de själva vanligen inte ens tillhör den svaga gruppen ifråga utan bara gör karriär på att vara deras ofrivilliga språkrör.

Dvs de för alla tänkbara mindremaktgruppers talan. De för barns talan, de för prostituerades talan, de för invandrares talan, de för kvinnors talan, de för rullstolsbundnas talan, de för muslimers talan och de gör detta i liberala demokratier helt utan något som helst demokratiskt mandat från grupperna ifråga.

Därmed är det förståeligt att Knatten förväxlar detta med den kristna kvinnosynen att kvinnor egentligen inte kan ta hand om sig själva för kulturmarxismen har exakt samma åsikt om minoriteter (enligt dem grupper med mindre makt, enlgt resten av befolkningen grupper med mindre antal)

Nämligen att de inte kan ta hand om sig själva utan för sitt eget bästa måste ledas som om de vore handikappade och efterblivna.

Och visst är det intressant att det betraktas som ”feministiskt” att behandla kvinnor som om de vore handikappade och oförmögna att ta hand om sig själva i denna fråga medan det samtidigt anses fel av manliga företagsledare att ha precis samma åsikt om kvinnor i arbetslivet?

Knatten klagar på 60 meter PK. Vi vill fylla i klagomål på politiker som tävlar i 120 meter dubbelmoral och hycklerilöpning. Visst har Knatten rätt att ideologiskt står radikalfeminister närmare kristdemokrater än liberaler. Vi rekommenderar Petra Östergren och Susanne Dodillet.

Eloge till Camilla Lindberg (fp) som inte bara kallar sig liberal utan faktiskt är liberal med liberala värderingar också.


5 kommentarer »

 1. Bra sammanfattning! Sexköpslagen är en radikalfeministisk styggelse och det är skandal att den försvaras av politiker som kallar sig liberaler.

  Kommentar av Kenneth — augusti 21, 2010 @ 9:28 f m

 2. Intressant, nu i dagarna kan man passa på att tala med alla dessa politiker från olika håll. Undertecknad debatterade detta med en socialdemokrat utanför en valstuga där jag just tog upp ditt exempel i ovanstånde (langaren går fri resonemanget). Vi kom in på vilken politisk åskådning jag hade varpå mitt svar blev att jag är liberal och just i Littorins fall så hävdade jag att det enligt mitt tycke var värre att gå mot röd gubbe än mannens påstådda klavertramp.

  Mitt svar var att jag inte tyckte att staten hade med detta att göra. Vad svarade denna sosse?
  – Aha, du är anarkist alltså 🙂

  Alla knep är tillåtna i den nya politiska världen, det var inte bara en sosse som gjorde bort sig, även en folkpartistisk kvinna myntade ordet ”kulturrasist” när jag hävdade anledningen till att SD:s stuga hade så mycket illvilliga besökare var p g a denna kulturrelativism och att det var politiker som var ansvariga för detta.Vad svarade hon?
  – kullturrasism är lika illa.

  Välkommen till en värld av kränkthet, fobier och allmänna överdrifter som skapar rädsla hos människor, den nya skrämselpsykologin är här.

  Kommentar av Adam Weisshaupt — augusti 21, 2010 @ 9:48 f m

 3. […] Men som påpekades i tidigare inlägg rör det sig inte om kristen sexualmoral, utan om kulturmarxismens syn på minoriteter, där deras fria vilja helt enkelt förkastas med argumentet att de val medlemmar av svaga grupper gör aldrig är att betrakta som fria. Postat i Allmänt, Definitioner, Jämställdhet, Politik, Politisk korrekthet, SamhälleTags: Assange våldtäkt, Julian Assange, Radikalfeminism […]

  Pingback av Detaljer angående våldtäktsanklagelsen mot Assange « Aktivarum — augusti 21, 2010 @ 3:01 e m

 4. […] Sexköpslagen för dummies […]

  Pingback av Assangeaffären skapade explosion i sociala medier « Aktivarum — augusti 22, 2010 @ 7:15 f m

 5. […] kvinnoförtryck och på mäns sexuella rättigheter i patriarkatet.” (gällande sexköpslagen läs här eller besök […]

  Pingback av Assanges verkliga brott mot Ardin: Manlig sexualitet « Aktivarum — augusti 26, 2010 @ 3:39 f m


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

  aktivarum@gmail.com

  Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör som 1 383 andra, prenumerera du med.

  Arkiv

%d bloggare gillar detta: