Aktivarum

Detaljer angående våldtäktsanklagelsen mot Assange | augusti 21, 2010

Nu har en av de båda kvinnorna talat ut i Aftonbladet angående anklagelserna mot Wikileaks grundare Julian Assange.

Aftonbladets artikel där kvinnan intervjuas ger ett hum av vad det rör sig om. ”I båda fallen har det handlar om frivillig sex till en början som i ett senare skede övergått i övergrepp.”

Sålunda ökar alltså sannolikheten att det varken rör sig om några våldsamma övergrepp eller CIA-knep. Det är helt enkelt den svenska radikalfeminismens verklighetsflykt som är boven i dramat.

”Under sitt besök i Sverige har Julian Assange träffat de båda kvinnorna. Han misstänks nu ha våldtagit den ena och misstänks för sexuellt ofredande av den andra.”

Det är alltså bara en kvinna som polisanmält Assange för våldtäkt. Inte två kvinnor. Den andra kvinnan förekommer endast som stödvittne med en liknande, mindre allvarlig upplevelse av frivilligt sex med Assange.

”Anklagelserna mot Assange är förstås inte iscensatta av varken Pentagon eller någon annan. Ansvaret för det som hänt mig och den andra tjejen ligger hos en man med skev kvinnosyn och problem att ta ett nej.”

Här har vi den berömda kulturmarxistiska ovanan att relativisera sanningen att handla om etiska konflikter. Om sexet nu var frivilligt vad gällde då det där nej:et han hade problem med? Detta är såklart knäckfrågan och eftersom den inte besvaras så går det inte att komma längre i denna analys. Vi kan inte debattera om det var våldtäkt eller inte utan att veta vad det var.

”Det föreligger nu alltså en anmälan om våldtäkt av en kvinna mot Assange. I den anmälan finns ett vittnesmål som polisen enligt nyliga uppgifter rubricerat som sexuellt ofredande.”

Och därmed så är det en ren åsiktsfråga om han begått våldtäkt eller inte. Han anser uppenbarligen inte själv det. Återstår då att se om han får en kalldusch i den svenska radikalfeministiska verkligheten där våldtäkt blivit en ren åsiktsfråga om under vilka omständigheter sex är ok. Som Knappnytt påpekade, likheterna med den kristna sexualsynen är slående.

Men som påpekades i tidigare inlägg rör det sig inte om kristen sexualmoral, utan om kulturmarxismens syn på minoriteter, där deras fria vilja helt enkelt förkastas med argumentet att de val medlemmar av svaga grupper gör aldrig är att betrakta som fria.


5 kommentarer »

 1. […] inlägg på Aktivarum. Postat i Allmänt, Definitioner, Demokrati, Politik, Politisk korrekthet, SamhälleTags: assange […]

  Pingback av Assange är inte anhållen längre « Aktivarum — augusti 21, 2010 @ 4:31 e m

 2. […] Wikileaks grundare Julian Assange var först misstänkt för våldtäkt på två kvinnor, sedan anhållen i sin frånvaro, kanske kvar i Sverige, kanske inte, sedan visar det sig bara vara en våldtäkt och en ”liknande fast mindre grov händelse” som enligt uttalande i kvällspressen pekar på skev kvinnosyn. […]

  Pingback av Assangeaffären skapade explosion i sociala medier « Aktivarum — augusti 22, 2010 @ 6:03 f m

 3. […] 1, 2, 3, 4, 5, […]

  Pingback av Svensk Rättsskandal Visar sitt ansikte för världen « Verkligheten´s Blogg — augusti 23, 2010 @ 8:39 f m

 4. […] läs följande inlägg på Aktivarum: – Blir Wikileaks Julian Assange nästa Littorin? – Detaljer angående våldtäktsanklagelsen mot Assange – Assange är inte anhållen längre – Assangeaffären skapade explosion i sociala media – Allt om […]

  Pingback av Kommer rättsväsendets prestige att fälla Julian Assange till slut? | Medborgarperspektiv — september 21, 2011 @ 10:11 f m

 5. Många kvinnor blir våldtagna varför arresterar man inte dom männen ??? hur kan man bevisa att det var våldtäckt hade hon skador finns det intyg om det ? Angklagelserna är falska !!!

  Kommentar av jade — juni 14, 2012 @ 5:04 e m


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

  aktivarum@gmail.com

  Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör som 1 383 andra, prenumerera du med.

  Arkiv

%d bloggare gillar detta: