Aktivarum

Nystart! Bloggpresentation | oktober 7, 2009

Välkommen till Sveriges pålitligaste blogg.

Vetenskap, Genus, Politisk Korrekhet, Yttrandefrihet, Demokrati, Personlig utveckling etc. oavsett ämne så bjuder Aktivarum – Sveriges pålitligaste blogg alltid på det lilla extra. Ok har jag sålt bloggen tillräckligt nu och kan skippa säljsnacket? Ärligt talat visste jag inte vad jag skulle skriva här (enligt ett antal kommunikationskurser skall jag inte berätta detta). Min tanke med denna blogg är att den skall vara autentisk, inte bara kännas äkta utan även vara äkta.

Därmed är bloggens innehåll till stor del den bästa presentationen av bloggen. Urvalet av ämnen och länkar ger en mycket bättre bild av bloggen än jag kan ge här. Läs kategorierna, följ några länkar, och se efter vad ni gillar. Det kan låta lite konstigt på en presentation att be läsaren skapa sin egen åsikt men faktum är att så funkar till stor del modern coaching, och det kan ju vara kul för besökare att pröva någonting som inte bara är nytänkande utan även visat sig ge bra resultat.

Här är värdet inte bara i bloggens innehåll utan även till stor del i urvalet.

Den här bloggen är en chans för besökare att få ta del av saker som de i vanliga fall inte skulle få ta del av. Detta gäller både nytta och nöje. I och med internet så förändras betydelsen av tillgång. Tillgång innebär nu i högre del vägvisare/guider/portaler som samabetar för att hjälpa människor hitta saker de i vanliga fall inte skulle kunna ta del av. Det kan vara precis vad som helst från forskningsresultat till intressanta musikvideos.

Ytterligare en fördel är den öppna kommentarsfunktionen där besökare kan tipsa både oss och andra besökare om liknande saker. Förslagsvis kan det låta så här ”ni som gillade det kommer nog att älska det här” En av utmaningarna med den här bloggen är att vara kreativ och pröva nya saker för att se vad som uppskattas. Därmed kan det vara en god ide att hålla ettöga på fältet med bloggens kategorier. Rätt vad det är dyker det upp en ny.

Mvh Erik


Kommentera »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

    aktivarum@gmail.com

    Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

    Gör sällskap med 1 383 andra följare

    Arkiv

%d bloggare gillar detta: